Újság >> A KutyaTanya Hírei

Sztár Hírek
Megosztás: f

Sztár Hírek

Üdv.
Mint már a KutyaTanya társoldalán is a CicaNeveldén létrejött egy sztárokról szóló hír-újság, így gondoltam, hogy itt is jó lenne egy ilyen. =)
Meggyőződésem szerint az emberek 90 százaléka szeret pletykákat, interjúkat olvasni sztárokról. Ez alól én sem vagyok kivétel, ezért is szerettem volna egy ilyen hír-újságot. =]
Ebbe az újságba nem szeretném, ha csakis én raknék be pletykákat, interjúkat, stb., hanem ti is. Így folyamatosan értesülhetnétek a fejleményekről. (:
Természetesen, ha valaki szeretne egy interjút, információt, hírt vagy esetleg egy pletykát a kedvenc sztárjáról és még nem közöltük ezt az infót, akkor nyugodtan megkérhet minket, hogy hozzuk a fejleményeket. =]

Figyelem:
Arra azért megszeretnélek kérni titeket, hogy ha pl. mi hozunk egy infót és valakinek nem tetszik, akkor nem kell írni véleményt! Nem akarom, hogy összekapjatok egy lehet, hogy nem is igaz infón (pletykán).
A sztáros cikkeket nem fogadjuk el! Mindent ide kell írni!!! Ha mégis a cikkekbe írod: TÖRÖLJÜK!

Üdv: Steti™. (=

( 17016 megtekintés )

Szólj hozzá:

.esztiíy.
 
 
2015. 12. 05. 13:36  
ell

  - megszűnt felhasználó - 2015. 04. 17. 21:03  
Palvin Barbi Ed Sherannal randizik. Ausztráliában kapták őket lencsevégre.

Apocalypse
 
2014. 12. 04. 22:56  
ell.

Steti™
 
2014. 08. 22. 7:24  
Máris szakított Zac Efron barátnőjével alig 3 hónap után

A július 4--i hétvégén kapták először lencsevégre Zac Efront és Michelle Rodriguez olaszországi nyaralásuk alkalmával egy jachton, azonban kapcsolatuknak máris vége.
„Michelle a saját útját fogja járni. Zac tudta ezt róla, amikor összejöttek. De még mindig odáig van érte és talán többet jelent neki, mint Michelle-nek ő. Zac még mindig vele akar lenni” – árulta el egy forrás

Adriennn0714 2014. 08. 16. 14:19  
A magyar adókra is érkezik a Reign

A TV2 csoport egy új sikersorozat, a Reign jogait vette meg a minap, ezért a nézők augusztus 21-étől a magyar adókon is láthatják Mary és Francis történetét.

A CW 2013-as őszi sorozatai közül kiemelkedő nézettséget produkált az októberben startolt Reign, amely Mary, Skócia királynője és Francis Valois francia király történetét dolgozza fel. A sorozatban Adelaide Kane, akit a legtöbben a Teen Wolf – Farkasbőrben és A bűn éjszakája filmből ismerhetnek, valamint Toby Regbo játszik, aki pedig a Mr. Nobodyban tűnt fel.

A TV2 csoport a sorozat jogait nemrégiben megvásárolta a CW-től; augusztus 21-én 22 óra 5 perckor startol a magyar adókon. A sorozatnak persze egy magyar nevet is kapnia kell, erről még folynak a tanácskozások, ám a legesélyesebb Az uralkodónő lehet.

hirdetés
A történet a fiatal Mary történetét mutatja be, amikor is bekerül a francia királyi udvarba, ahol el kell vennie jegyesét, VIII. Henrik fiát, Francist. A két fiatal jól kijön egymással, azonban Francis nincs elragadtatva a házas élet gondolatától, ami bonyodalmakat okozhat a későbbiekben, azonban Maryt hamar gyengéd érzelmek a fiú fivéréhez, Sebastianhoz vezérlik a lányt, és persze a gonosz anyós is problémát okozhat a későbbiekben.

Augusztus 21-étől a Fem3-on is láthatják a nézők a sorozatot!

Adriennn0714 2014. 07. 08. 13:09  
Hazaköltözött Wolf Kati

Az X-Faktor felfedezettje nem olyan régen költözött ki Hongkongba családjával, ám kilenc hónap után ismét hazajöttek.Tavaly szeptemberben osztotta meg rajongóival az énekesnő, hogy családjával egy ázsiai városba költözik. Wolf Kati azonban még a költözés után negyed évvel sem szerette meg új otthonát, nem tudta megszokni a magas páratartalmú levegőt, a tömeget, a felhőkarcolókat, de a szélsőségességet sem. Hazatérése után elsőként a Borsnak adott interjút.

Nagyon nagy kaland volt az életünkben ez a hongkongi időszak, de minden ideköt bennünket, kinn még jobban rájöttünk, hogy milyen erősek az itthoni gyökereink. Sokkal erősebbnek gondoltam magam, és kinn nem tudtam úgy helytállni, mint itthon. Nagyon hiányoztak a szülők, a rokonok, a barátaink, a zene és a jól megszokott itthoni életünk „ – kezdte az X-Faktor felfedezettje, majd azt is elárulta, gyerekei a környezetet azonnal megszokták, ám a honvágy bennük is végig megvolt, sőt, többet voltak betegek.

Kati elmondása szerint nem magával Hongkonggal volt baj, bejárták a várost, megnézték a nevezetességeket, de hiányzott nekik a családjuk és baráti társaságuk is. Férjével együtt döntötték el, hogy hazaköltöznek.

Az énekesnő most, hogy újra itthon van, tele van tervekkel. Mostanában is sok fellépése lesz, ráadásul a napokban kijön egyik új dala is.

  - megszűnt felhasználó - 2014. 06. 30. 10:27  
By ezt már Én is hallottam!

By
 
2014. 06. 17. 20:18  
Selena Gomez(a Varázslók a Waverly helyből Alexe)állítólag újra együtt van Justin Bieberrel!
Bieber Instragramjára ugyanis egy képet, ezzel a címmel:"A szerelmünk feltétel nélküli"

  - megszűnt felhasználó - 2014. 03. 01. 13:05  
ügyi xdddd

Ary
 
 
2014. 02. 28. 17:38  
ell.

Andi...
 
2014. 02. 16. 16:32  
Én inkább azoknak írnék le egy pletykát akik ismerik a The Vampire Diares(Vámpír-naplók) sorozatot. :3
Nem rég látott napvilágot a The Vampire Diares másik változata a The Originals néven futó sorozat. A szereplők ugyanazok ,csak nem a Damon-Elena-Stefan szerelmi háromszögről van szó benne ,hanem Klaus életéről és főleg a trónörökösről ,Klaus nemsokára megszületendő gyermekéről.

Ary
 
 
2013. 11. 04. 14:25  
ell.

Nórikababa:) 2013. 10. 07. 17:46  
Ross Lynch (A tengerparti tinimozi sztárja, és az: Austin és Ally főszereplője) SZINGLI! 17 éves, 1996. Dec. 29-én született. Kedvenc színe a fényes sárga. 13 éves korában csókolózott először. Magántanuló volt. 3 fiú, és egy lány testvére van, szóval így öten vannak.
Zongorázik, gitározik, és dobol. + énekel!!! Csodaszép hangja van, kedvenc filmem a tengerparti tinimozi. wháá Természetes szőke :// (sokat gondolkoztam rajta, hogy hogyan lehet szőke haja, ha a szeme és a szemöldöke barna...) de ezek szerint ez természetes. Ő a kedvenc sztárom (énekesem, színészem stb.) Bármit megtennék, hogy találkozzunk!

Bogi  ;)
 
 
2013. 09. 26. 0:38  
ell

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat