Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

A hűvös éjszakai szellő befújt a kutya házam ajtaján, körülöttem mindenki aludt, néma csend uralkodott ez egész hegyen, csak a szél halk suhogását lehetett hallani. A hideg befújt a bundám alá és egész testemben megrázkódtam, mikor meghallottam egy furcsa hangot, mintha valakik a közeli erdőben járkálnának, mintha egy nagyobb testű állat lett volna. Nem mertem kimenni, mert mi van, ha történik velem valami? A hangok egyre erőteljesebbé váltak, mintha közelednének felénk, de egyszer minden elnémult, mintha elmentek volna, de nem hallottam távolodó lépteket. Szimatolni kezdtem, de csak nagyon halványan éreztem a másik állat szagát, ami egy farkaséhoz hasonlított. Felcsendült egy hangos nyüszítés, majd az idegen futni kezdett, és miután elment, kimásztam a házamból és elindultam arrafele amerről a nyüszítést hallottam.  A száraz falevelek halkan ropogtak a mancsaim súlya alatt, de ettől még hallottam a másik állat gyengülő szuszogását. Barnán világító szemei tökéletesen kivehetőek voltak a sötét éjszakában, a bundája sötét volt és vér szagú. Nem mozdult de még lélegzett, csak nagyon nehezen.  Megszaglásztam a másik állatott és rögtön kiderült róla hogy ő Wolf. Felnézett rám az egyre halványuló szemeivel és megnyalta az arcomat, aztán végleg szétterül a nedves levelek közt. Nem tudtam mitévő legyek de biztos voltam benne hogy segítséget kéne hívnom. Elszaladtam vissza a tábor helyre és hangosan ugatni kezdtem hogy mindenki felkeljen, majd egy kis idő múlva halk zsibongás támadt, lassan mindenki kimászott a házából és álmos de meglepett képpel felém néztek.
‌-Hogy jutottál vissza? Mi történt veled? Ugye jól vagy, nem fáj semmid? - hallatszottak a kérdések az egyre nagyobb tömegből.
‌- Ez mind ráér! Wolf megsebesült! Gyertek gyorsan! - hadartam majd elszaladtam vissza az erdőbe ahol a fiatal kan feküdt. Nagy tömeg támadt körülötte és mindenki őt kémlelte, majd Moani kilépett a tömegből a szájában egy levéllel.
‌- Ez görögszéna, a házam sarkában terem. Még az anyukám tanította hogy ez kiváló seb gyógyító és seb kötöző - mondta és a növényt Wolf sebére helyezte. Ma éjszakára becipeltük Moani házába Wolfot, ahol megfigyelés alatt tartja. Felkeltette a figyelmem hogy vajon ki művelhetett ilyen szörnyűségeket, vajon egy kutya a Togo csapatból? Vagy talán valaki tőlünk követhette el ezt a gaztettet? Vagy netán egy idegen? Akárki is tette, elhatároztam magamban hogy a végére járok az ügynek. A szívem hevesen lüktetni kezdett, megteltem energiával és úgy éreztem magam mint aki egy életre szóló kalandra készül, most azonnal indulni akatlrtam, de nem tudtam hogy hova, csak  el innen. Ez a vágyakozás felkeltette bennem az őseink farkas ösztöneit és egy igazi vezetőnek éreztem magam.
‌- Ora és Togo csapat! - hangoztattam miközben felmásztam egy magas sziklára hogy a hangom erősebb legyen - egyértelmű, hogy van egy gyilkos köztünk. Muszáj összefognunk hogy kiderítsük ki az, vagy különben ez az egész áldozatokat fog követelni! Ki tart velem hogy kiderítsük, ki a gyilkos? - kiáltottam hangosan mire nagy újjongás tört ki.
‌- Ez az! Így kell ezt! De még is mi a terv? - hallottam a tömegből egy erős hangot, aki biztosan Dolores lehetett.
‌- Jó kérdés, a terv pedig az hogy együtt elindulunk az erdőbe - mondtam, mire a nép vissza fojtotta a lélegzetét és néma csend lett. Talán nem tetszik a tervem...?
‌- Ez ostoba terv! - morgott Dolores.
‌- Oh tényleg az... ? Akkor elmegyek egyedül, nincs szükségem a segítségetekre! - morogtam rájuk ingerülten majd leugrottam a szikláról és elszaladtam az erdő mélye felé. Hallottam hogy valakik követnek engem, de nem érdekelt. Mikor úgy döntöttem hogy eleget mentem és innen már túl sok idő lenne hazatalálni, megfordultam és láttam ahogy Menta és a sérült Wolf csörtetett utánam.
‌- Még is miért jöttetek utánam? - néztem a két kanra.
‌- Haza kisérünk, ilyenkor az erdő nagyon veszélyes, és Kate úgy is hamarosan haza fog érni - válaszolta Menta. Megadóan bólintottam és követtem őket kifele az erdőből vissza a kutya házakhoz. Vissza mentem a kutya házamba ahol aztán fáradtan kiterültem. Nem tudtam elaludni, egész éjszaka az az érdekes, vad , hirtelen feltörő farkas ösztönöm járt a fejemben.

( 66 megtekintés )

Szólj hozzá:

Aurora kutya kennel 2020. 10. 07. 16:54  
Köszi Swedy! A kérdéseire a válaszok:
Hogy miért a két csapatból keresi a támadót azt később megtudod. Wolf kómában volt egy kis ideig, de a végére magához tért, a többi a következő részben kiderül. A két csapatnak két különböző gazdájuk van, a Togo csapat gazdája egyelőre jelentéktelen ember, ezért nem is szeretném csak úgy hiába behozni a sztoriba.
Örülök hogy tetszik!  Most végre van ichletem a folytatáshoz szóval lehet hogy megint elkezdenek gyakrabban bekerülgetni az új részek (:

Swedy árnyéka 2020. 10. 07. 16:39  
Nos, van egy - két dolog, amit nem értek.
Először is, ha farkasszagot érzett, miért a két csapat közül keresi a támadót?Tudtommal ők huskyk.
Másodszor, miért nem kérdezi meg Wolfot, hogy mi történt? Lehet hogy elájult, de lehet várni.
Ja, és még egy kérdésem is lenne, ami nem hiba, csak kíváncsi vagyok rá.
A két csapatnak egy gazdája van? Vagy van egy jelentéktelen emberke, aki a Togo csapat tulaja?
Amúgy jó, folytasd!
5/5


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat