Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: A Doktor)

Küszöb és lépcső
Megosztás: f

Küszöb és lépcső

Györnyörű őszi reggelre ébredtem, a függönyön beszűrődő fénysugár borította be a szoba azon szegletét ahol az ágyam is található.  Fél hét van, így kómásan, az ágy közepén ülve keresem az életkedvem, egyenlőre sikertelenül. Kikászálodtam a fürdőszobába, ahol egy kevés tenyerembe vett hideg vízzel elkezdtem felébreszteni az arcomat, miközben kidörzsöltem a szemeimből a csipát, illetve a nagy ásítások közepette kicsordult könnyeimet, na meg a számtól a fülemig érő már kiszáradt nyáltengert.
Már ugyan a gimis évnyitón tegnap túlestem, még a mai nap sem sikerült kipihenten felkelnem. Hátha évvége felé megszokom a koránkelést, aztán meg nyáron vissza kell szokatnom magam a délig alvásra. Borzasztó körforgás az ilyen...
Jelenleg bár nem olyan hosszú a hajkoronám, de meg kellett fésülnöm hiszen ennek ellenére olyan kócos tud lenni és úgy nézek ki mint egy szénakazal. Most épp csak a vállamon ér túl, de nyár elején a hátam közepéig leértek a hosszú, egyenes és dús tincseim. Persze a fodrász után másnap már meg is bántam a rövid hajra döntést, szóval tűkön ülve várom, hogy visszanőjjön eredeti hosszára. Lassan eljön az ideje hogy ruha is legyen rajtam a pizsama helyett, így magamra kaptam egy farmert, zoknit, na meg melltartót és egy pólót. A cipőmbe gyorsan belebújtam, táskát magamhoz kaptam és útnak is indultam. Még ősz eleje van, így kellemes, nem annyira hűvös az idő, a szél se igazán fúj, a nap viszont melegen süt, már ebben a reggeli órákban is. Szerencsére negyed órára van tőlünk az iskola, így kényelmesen beérek.

-Következő rész: Barátok-

( 46 megtekintés )

Szólj hozzá:

Swedy 2020. 09. 19. 7:56  
Ha telefonon írsz, akkor kb. 80 sorosnak kell lennie, hogy itt 30 soros legyen.

Raccoonicorn 2020. 09. 18. 20:27  
Köszönöm próbálgatom a hosszát, ez a füzetben pár sor híján kettő A/5-ös oldal, de lehet nagy betűkkel írok :'D előre megírtam már 3-4 részt, de meglátom össze tudom-e majd vonni vagy kiegészíteni hogy hosszabb legyen

Swedy 2020. 09. 17. 19:58  
Még mindig gyönyörűen fogalmazol, de még mindig nagyon rövid. Tanácsolom, hogy előre valahova írj meg vagy három részt, és vond össze. Folyti!
Ja, ~Különleges~ vagyok.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat