Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Ashley, a rendíthetetlen ~ Bevezető
Megosztás: f

Ashley, a rendíthetetlen ~ Bevezető

Sziasztok! Ashley vagyok! Egy most három hónapos, német juhász szuka. Egy menhelyen élek, ahol jól tartanak minket, szeretnek minket, és had ne soroljam. De erről majd még később beszélek.
Az eddigi életemről annyit kell tudni, hogy az utcán születtem. Ami elég furcsa, hogy fajtatiszta vagyok. Ez elég nagy ritkaságnak számít egy kóborként született kutyánál. Amikor alig egy hetes lehettem, anyámat megfogták, és vele együtt engem, és a hét testvéremet is. Anyukámnak régen volt egy családnyi gazdája, de ők egyszer elmentek, és ott hagyták a házban, egyedül. Aztán a következő család kidopta. Így kerültünk ide, a menhelyre, és itt váltunk életerővel teli kölykökké. Már amennyien maradtunk. Mert sajnos két testvérkém valami utcán összeszedett betegségben elpusztult. Így hát maradt Rocky, Apollo, Lilly, Freddy, Marcus, és én,Ashley. Sajnos csak két szuka van, és a kanok mindig csúfolnak minket. Pfhhh... Mit törődöm itt velük! Hiszen én eléggé céltudatos kölyök vagyok! És hát nekem is vannak álmaim. Az én álmom pedig az, hogy... a-az hogy... Ahh, egye a csont, rendőr szeretnék lenni! Olyan, aki izgalmas kalandokban vesz részt. De a bátyáim úgy is kiröhögnének, Lilly kinevetne, anya meg aggódna, és nem hagyna nekem nyugtot, amíg meg nem ígérem neki, hogy nem leszek rendőr.
Természetesen, ahogy már mondtam, egy remek helyen élünk. Kényelmes helyünk van alváshoz, nem vagyunk se éhesek, se szomjasak, és amíg nem találunk gazdira, addig a megfelelő szeretetmennyiséget is megkapjuk. Ezen kívül megvan a napi mozgás is, és egyeseknek trükköket tanítanak.
Van itt mindenféle kutya! Kicsi-nagy, fiatal-idős, okos-buta, és kedves-gonosz. Igazából csak egy kutya van aki úgy igazán gonosz, na meg az ő csatlósa. Ez a kutya, egy Ördög nevű koromfekete Rotweiler-Dobermann keverék. Két éves lehet, de nagyon izmos, gyors, és erős. A csatlósa egy angol bulldog, Tömpe. Ő is fajtatiszta, mint én, ő neki viszont világosbarna, és fehér színe van. Ördög egy utálatos, szemtelen, tiszteletlen kutya. Mindenbe, és mindenkibe beleköt, csak úgy szórakozásból. Egyszer velem is megtette kéthónapos koromban. Egy kis pincsivel birkóztam, aztán sajnos ő győzött, mert elestem egy kőben. Akkor vigyorogva odajött hozzám, és beszólt nekem.
- Mivan kis farkas, még egy pincsit se tudsz legyőzni? - erre a bulldog gúnyosan röhögni kezdett. De nem voltam az a forrófejű pisis, mint aminek tartott, így visszaszóltam.
- Mi van feketeség, nem mersz a barátod nélkül beszólogatni kisebbeknek?! - erre ő morogni, és vicsorogni kezdett, őt követve Tömpe is. Én viszont egy fürge mozdulattal beugrottam alá, és megharaptam a hátsó jobb lábát. Nem fájt neki nagyon, de azért idegesítette. Megrázta a lábát, mire én elröpültem. Az egyik tejfogam ott is maradt! De nem gond, úgyis mozgott. Sajnos ő diadalittasan elindult felém. És elrugaszkodott. Éppen az ugrása közepén tartott, amikor egy suhanó barna folt elsodorta. Anyám volt az! Harapták, marták egymást. A gondozóknak kellett szétszedni őket! Szerencsére anyát megvédte a nagy bundája, de Ördög szenvedett egy szép vérző harapást a marjára. Ekkor anya odajött hozzám, felkapott, és elvitt a testvérkéimhez. Lilly szemrehányóan, de a fiúk elismerően néztek rám. Anya morgolódva lefeküdt mellénk, és elmagyarázta, mit kell ilyenkor tennünk. Hogy ne kötözködjünk, hogy szóljunk a felnőtteknek, és bla-bla-bla. Figyeltem, de belül tudtam, én nem ilyen vagyok. Éreztem, ennél nagyobb kalandokba is fogok keveredni, ahol nem lesz ott anya, hogy segítsen.

Remélem tetszett, kérlek írjatok, ha folytassam. A kövi rész kb. egy hét múlva várható. Tudom, ki vagytok éhezve a jó sztorikra. Remélem ezzel csillapítottátok az éhségeteket.

( 48 megtekintés )

Szólj hozzá:

Swedy 2020. 09. 18. 16:43  
Nem, egyenlőre semmit. Valszeg egy tök idegen kutya. Habár lesz neki jelentősége is.

Lupuz 2020. 09. 18. 16:28  
Elolvastam, nagyon jó és élethű lett, emellett pedig könnyen érthető és izgalmas is.
Nekem máris szimpatikus Ashley, várom a következő részt!
Egyébként apuka kutyáról nem tudni semmit?


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat