Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Farkasok harca ~ Jelentkezés
Megosztás: f

Farkasok harca ~ Jelentkezés

Történet: Egy gyönyörű, emberektől távol eső, hatalmas erdőben rengeteg farkasfalka tanyázik. Ezeknek hatalmas vadászterületeik vannak, a közepén “városokkal „ . Ezek nagy barlangok egymás mellett elhelyezkedve, pont úgy, mint egy település. Itt farkasok élnek. A barlang tömegeknél egész nap pezseg az élet. Minden farkasnak megvan a maga dolga. Nem volt ez másképp a Feather falkában sem. Ez volt az egyik legnagyobb falka az erdőben. A számuk száz lehetett, ami nagy szó a falkáknál. Ám volt sajnos egy kisebb területet birtokló falka is, akik ugyanannyian voltak mint a Featherben. Ők az erdő másik végén helyezkedtek el,ami 100 km-t jelentett a két falka közti távolságról. Sajnos mivel területre volt szükségük, hadat üzentek a Feather ellen. Ennek a területszomjas falkának a neve Firepaw volt a neve. A helyzet egyre kritikusabbá vált, így a bölcsek összeültek tanácskozni. Mivel nem akarták hogy a várost érintse a csata, elhatározták hogy egy csapatot küldenek a Firepaw területére, hogy lebeszéljék őket a háború gondolatáról. Ez a csapat tíz harcosból, és a két alfahelyettesből áll. (az egyik az alfák kölyke) Miközben ez a csapat megpróbáltatások tömegén megy keresztül, a területen készülnek az esetleges harcra.

Szabályok:
- Ne káromkodj!
- Ne irányísd más karakterét!
- Ne öld meg a másik karakterét, kivéve ha az engedélyt ad rá! (Ezt lehetőleg privátban intézzétek el.)
- Ha veszekedtek, azt privátban intézzétek el!

Rangok:

Alfa: 2 van belőle. Ők irányítják a falkát.
Alfa utód/Helyettes: Ők az alfa kölykei. Ha a szüleik nem tudnak irányítani, ők helyettesítik.
Vadász: Az étel ellátást biztosítja a falkának. Vadász csoportok is vannak, mindegyikben 6 fő van. Ezeknek is van egy-egy vezetője.
Harcos: Ha meg kell védeni a területet, ők segítenek. Természetesen ezen belül is megvan mindenkinek a feladata. Van aki a főbarlangot védi, (Ott lakik az alfapár, és a bölcsek.) van aki arra van kiképezve hogy háború esetén el tudják küldeni, (Ilyenkor persze az összes harcost beküldik.) és vannak akik járőröznek a területen.
Felderítő: Felderíti a terepet, ha esetleg valami idegen helyre mennek. Általában kicsi, hajlékony.
Gyógyító: Egy van belőle minden falkában. Ért a gyógyfüvekhez, sebekhez.
Tanonc: Valamilyen mesterséget tanul. Általában egyévesen lesz valakiből tanonc.
Kölyök: Egyszerű, bundás szőrgombócok.
Idősek: Akik már nyugdíjba mentek. Tőlük kerülnek ki a bölcsek.

Karakterlap:

Név: Akármi, csak normális legyen.
Faj: (Ha pl. sarki farkas, stb. fajtája van.)
Kor: 0 évtől 15 évig.
Rang: Fentebb
Kinézet:
Tulajdonságok:
Történet:
Szülők:
Testvérek: Max. 5
Pár:
Kölykök:

( 953 megtekintés )

Szólj hozzá:

Swedy 2020. 09. 23. 16:53  
Név: Fenka
Faj: Farkas
Kor: 6 éves
Rang: Alfa szeretne lenni
Kinézet: Egy tépett, csovány, de annál erősebb farkas. Egész teste ködszürke, szemei pirosas árnyalatúak.
Tulajdonságok: Elég kegyetlen tud lenni, de hideg fejjel gondolkodik. Modora hűvös, jó szókincse van. Mykaban hisz.
Történet: Vándorként született, anyától 1 éves korában elment. Myka, a vándorok istene segített neki életben maradni, legalábbis ő ebben hisz. Ellenségei a falkások.
Szülők: Ismeretlen
Testvérek: Max (Feather)
Pár: Nomka
Kölykök: Akily (kan) Ice (kan) Lyn (szuka)

Swedy 2020. 09. 22. 6:17  
Karik elfogadva!

lulilla009 2020. 09. 21. 22:46  
Igen, már csak ő fog kelleni

Lupuz 2020. 09. 21. 22:44  
Amúgy Tarkram tök jó lett, csak nehéz kiejteni és leírni a nevét

Lupuz 2020. 09. 21. 22:42  
Akkor már csak Aiha kell, nem?

lulilla009 2020. 09. 21. 22:27  
Név: Tarkram
Faj: farkas
Kor: 4 év
Nem: kan
Rang: harcos
Falka: Feather (jelenleg vándor, de szerep közben tervezem visszavezetni a falkához)
Tulajdonságok: Amit biztosan el lehet mondani róla, hogy kifejezetten tapasztalt és erős harcos. Kitartó és céltudatos, ha valamit a fejébe vesz, arról nem lehet könnyen lebeszélni. Határozott jellem, gyorsan képes döntést hozni, amik mellett ki is áll. Ehhez társul, hogy néha eléggé makacs is tud lenni, legalábbis nagyon ragaszkodik a döntéseihez. Nem gyakran mutat ki különösebb érzelmeket, leginkább egy rideg, céltalan, kissé életunt farkasnak lehet látni, de ez valójában nem így van. Sok mindenkit elveszített élete során, ezért nem szívesen enged magához közel másokat, mert nem akarja többször átélni azt, amit korábban már átélt. Nem szokott panaszkodni, ha valamilyen feladatot kap, azt a lehető legjobban akarja megcsinálni, szó nélkül. Nem szeret a múltjáról túl sokat beszélni, de szívesen meghallgat bárkit, aki szeretné elmondani a bánatát, és próbál neki tanácsot adni. Egy szeretetre méltó hím, csak a bizalmába kell férkőzni, hogy ezt az oldalát is meg lehessen látni.
Történet: A Feather falkában született, két testvérével együtt, családjuk tulajdonképpen csak pár tagból állt, mégis gondtalanul éltek a falkában. Kölyökkora nyugodt és békés volt, sokat barátkozott a többi kölyökkel és felnőttel egyaránt, mindennél jobban érdekelte, hogy ő hogy válhatna jó harcossá. Mikor elkezdte a kiképzését, már akkor komolyan vette a feladatait és kitartó volt, így kiemelkedő harcos volt a kortársai között. Szülei és testvére büszkék voltak rá, ráadásul joggal. Mikor egy éves lett, a szüleik egy harcban vettek részt, amit néhány agresszív vándor ellen folytattak. Tarkram és a testvérei is besegítettek nekik, viszont a két felnőtt életét vesztette az ütközetben, mivel komoly sérüléseket szereztek. Ezek után Tarkram két bátyja úgy gondolta, hogy az öccsük miatt veszítették el szüleiket, mert ő nem segített nekik eléggé, ezért elég durván összeverekedtek, egy másik tagnak kellett szétválasztania őket. Az egyik testvér azonban túlságosan bedurvult, ahogy Tarkram is, ezért a konfliktus élet-halál kérdéssé nőtte ki magát, míg a fiatal kan az idegesség által vezérelve végzett a bátyjával. Természetesen nem szándékosan csinálta, de a másik bátyja már nem bírt a közelében maradni, ezért elhagyta a falkát, már az is szóba került, hogy Tarkramot kicsapják, de ez nem került sorra, talán csak azért, mert hasznos volt a harci tudása. Két és fél évesen a kan párjának kölykei születtek, akiket a szülők odaadóan neveltek. Egy este, mikor a kölykök legfeljebb hat hónaposak lehettek, viccelődésből elkóboroltak a falkától. A pár ezt hamar észrevette, és a keresésükre indultak, de akkor már nem találtak rájuk. Tarkram látta, ahogy néhány kóbor párjára támad, de ő túl messze volt, ezért nem tudott segíteni, és úgy gondolta, kölykeit is megölték. Ezek után nem bírt visszamenni a falkához, egyedül élt tovább, sok összetűzésbe keveredett, de sebek árán, de ő nyert.
Kinézet:

Lupuz 2020. 09. 21. 20:32  
Oké, köszi Swedy a javítást.

Swedy 2020. 09. 21. 20:26  
Nagyjából átolvastam, bocs, akkor Wendy három éves, és ő ment Amirával el. Köszi!

Lupuz 2020. 09. 21. 20:07  
Nem sértésből meg rosszindulatból Swedy, de te elolvastad Marany történetét? Tudom hogy hosszú, meg minden, meg visszakeresni, de lehet szükség lett volna rá, mielött igényelsz, vagy csak úgy gyorsan átolvasni emlékeztetőképp.

Lupuz 2020. 09. 21. 19:51  
Pontosabban a korával van problémám, ugyanis nem tudom, hogy jött le a történet, lehet én fogalmaztam rosszul, de  Dark és Marany kölyke egy évvel idősebb Amiránál, aki már 2 éves, tehát Wendynek min. 3 évesnek kell lennie, ő már elméletileg komplett felnőtt, másrészt meg ő béta, örökös Amiráék mellett, tehát nem nagyon lehet vadász. Testvérekhez meg szerintem odaírhatod nyugodtan Amiráékat, mert szt a féltestvérek is számíthatnak testvérnek.
Nem akarok közeledni, de a kört és a rangot min. kikéne javítani.
*kötözködni
*kort

Lupuz 2020. 09. 21. 19:45  
Ő Swedy, van egy kis problémám Wendyvel.
Oké Lulilla.

lulilla009 2020. 09. 21. 19:40  
Lehet, hogy a Featherbe majd még jönni fog egy kari (Aiha a Firepawba megy), még eldöntöm

Swedy 2020. 09. 21. 19:34  
Név: Wendy
Faj: Farkas
Kor: 3 hónapos
Rang: Tanonc, vadász akar lenni. Regulus tanítja.
Klán: Feather
Kinézet: Így néz ki, csak elöl fekete.
Tulajdonságok: Egy kitartó, kedves szuka. Kicsit meggondolatlan, és türelmetlen, de nagyon okos.
Történet: Az amit Marany bemesélt neki.
Szülők: Dark, és Marany
Testvérek: Nincs
Pár: Nincs
Kölykök: Nincs


Lupuz 2020. 09. 21. 18:45  
Akkor neked már csak Aiha van, igaz?
Szt miután Swedy beküldte Marany és Dark kölykét, meg te is Aihat, új összesítést csinálok.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat