Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

A férfi egy nagy kertes házba vitt, és ahogy egy vendég látótól illik, szépen megterítette az asztalt és feltálalta a vacsorát. Csodálatos sült csirke illat volt mindenütt, össze fojt a nyálam a számba. A férfi elővett egy második széket, majd felemelt és rárakott, hogy könnyebben elérjem az ételt. Perceken belül a fehér asztalterítő megtelt barna-sárga zsír foltokkal amiket szépen lenyalogattam. Ilyen finom csirkém még életemben nem ettem! Teli hassal lefeküdtem a fekete kanapé előtt elhelyezkedő szürke pamut szőnyegre és elaludtam. Másnap reggel egy zörgő gép hangjára ébredtem. Kíváncsian odamentem a férfihoz hogy megnézzem mit csinál, de csak azt láttam hogy a kerten maga előtt tol egy piros dolgot.
- Jó reggelt Juno! Éppen füvet vágok, szeretnél te is segíteni? - mosolygott rám. Miért kell füvet vágni és hogy tudok neki segíteni?
- Ha segíteni szeretnél akkor kérlek állj arrébb mert ott még nem vágtam le a füvet - nézett rám komolyan, majd engedelmesen arrébb álltam. Mit gondolhat rólam Kate ha megtudja hogy itt vagyok? Tényleg, már el is felejtettem a gazdámat! Úgy döntöttem hogy ideje elindulni hogy megkeressem őt, és már van is egy tervem. Leültem a kapu elé úgy ahogy Mentától tanultam és vártam hogy kinyissák.
- Sétálni akarsz? - kérdezte és leállította a fűnyírót. Besétált a házba és elővett egy zörgő dolgot amivel kinyitotta az ajtót. Nem rakott rám pórázt, így mikor kiléptem és ő utánam szeretett volna menni elszaladtam, vissza az erdőbe. A férfi még utánam kiáltott valamit de azt már nem hallottam. Az erdőbe egy kitaposott, poros ösvény vezetett. A szőröm nagyon gyorsan megtelt piszokkal de tudtam, hogy ha belemegyek egy tóba vagy patakba hogy lemossam akkor a vizes szőrre jobban tapadna a mocsok. Megráztam a bundám és a por egy része kihullott belőlem. Az ösvény egyre meredekebbé vált, és tudtam hogy egy hegy felé közelítek. Talán ez lenne az a hegy ahol laktam? Nem hasonlított rá, szóval kizártam ezt a lehetőséget. A hegyen amin laktam a kilátás pont egy ilyen képződményre nyílt, szóval úgy gondoltam hogy biztos emögött a hegy mögött lesz az otthonom. Ha megkerülöm az nagyon sok időbe telne de nem fáradnának el annyira a mancsaim mintha megmásznám, így az idő takarékosság kedvéért a hegy mászásnál maradtam. Egy nap alatt talán átérek a túloldalra és még időm is marad hogy elkezdjek felmászni az otthonomat nyújtó hegyre. A kövek nagyon szúszósak voltak és a hegy nagyon meredek volt így nagyon megnehezítette a dolgomat. Délutánra, mikor az idő elkezdett lehűlni felértem a tetejére és úgy döntöttem hogy körülnézek. A kilátás nagyon csodás volt, de nem láttam emögött az otthonom, itt csak egy rét volt. Hátranéztem és rájöttem hogy pont az ellenkező irányba haladok. A hátam mögött állta a magas hóval borított hegy ahol én lakom, és pont az ellenkező irányba néz az otthonunk és nem arra amerre ez a falu van. Most már tudom, hogy mikor elsétáltam a területem széléig onnan láttam rá erre a helyre, ezért tűnt ilyen ismerősnek. Most hiába másztam meg ezt a nagy kőrakást, csak az energiámat és az időmet pazaroltam. Elkezdett esteledni és az ég is sötétedett, de a közelben volt egy fa aminek az aljában volt egy tökéletes üreg, ahol pont elfértem. Bemásztam oda és apróra összekuporodva elaludtam, és azon gondolkodtam hogy vajon mit csinálhat most a falka.

( 63 megtekintés )

Szólj hozzá:

Swedy
- tiltva:2 napig!
2020. 07. 31. 15:07  
Felnézek az oldalra, és mit látnak szemeim? Még mindig tetszik, ez a fölösleges hegymászás pedig egy hirtelen fordulat volt. Még mindig vannak vesszőhibák, így azt tanácsolom, mielőtt beküldöd, ha van lehetőséged, Wordben írd le. A program jelez neked ha hibát észlel. Egyébként szuper maga a történek.

Sarah Phoenix 2020. 07. 31. 15:04  
Nagyon teszik, kíváncsi vagyok a folytatásra. Csak azt nem értem, hogy miért az asztalnál etette meg a férfi Junot. Csak így tovább!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat