Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

Másnap reggel arra ébredtem hogy a barlang üres és Mentol sincs mellettem. Ijedten kezdtem el keresni a barátomat, de sehol sem találtam őt, lehet hogy bántották? Kimentem a barlang elé, és Menta éppen a farkas kölykökkel játszott. Nagyon jól érezte magát, nem úgy nézett ki mint aki valaha el szeretné hagyni ezt a helyet. Igaz, bevallom hogy tényleg nagyon szép ez a hely de nekem most a gazdámra, Kate-re van szükségem! Oda sétáltam mellé és leültem nézni az cuki, szürke színű és barna szemű kicsiket.
- Mikor indulunk? - néztem Mentolra, hátha azt válaszolja hogy most azonnal.
- Indulunk? Miért többes számban? Senki sem mondta hogy én is jövök! Itt akarok maradni a falkával - válaszolta és fojtatta a játékot a két kicsi kölyökkel. Az alfa, a nagy fekete kan akit Silvernek hívnak, éppen fent ült egy magas sziklán és onnan kémlelt minket. Úgy döntöttem hogy oda megyek hozzá és megmondom neki hogy elmegyek. Felértem a szikla tetejére, de Silver nem nézett rám.
- Ülj le mellém - mondta és a mancsát arrébb húzta hogy elférjek mellette. Leültem és néztem a csodás falkát amint a kanok együtt próbálnak meg levadászni egy nagy szarvast.
- Silver, úgy döntöttem hogy elindulok és megkeresem a gazdámat, szóval nem maradhatok - mondtam, és rá pillantottam hogy mit reagál. A kan vörösen izzó szemei találkoztak a tekintetemmel, de Silver zavarodottan elfordította a fejét.
- Rendben, menj csak ha úgy akarod - válaszolta elfordított fejjel hogy ne lássam őt, de tisztán érthető volt a hangjából hogy hiányozni fogok neki. A falka kedvesnek és segítőkésznek tűnt de akkor sem maradhattam tovább. Felálltam és elindultam, utoljára még visszapillantottam Mentára aki még mindig a kölykökkel játszott és Silverre aki szomorú  szemekkel nézett utánam, majd végleg eltűntem a dús növényzet közt. A fű selymes végei csiklandozták a mancsaimat. Egy folyó csodás illata és zubogó hangja, a zörgő levelek recsegése és a mámorító madárcsicsergés együtt egy nagyon csodás hangot tud képezni, ráadásul valami furcsa, ismeretlen, cukros illat is megjelent itt-ott. Kiszimatoltam, hogy ez az illat egy emberek lakta helyről jön, ráadásul ez a hely nincs messze. A nap az ég közepén járt mikor oda értem a csodás illatot árasztó dobozhoz, ami tetején az emberek furcsa, lyukas kör alakú tésztát sütöttek. Szimatoltam kókuszosat, csokisat, cukrosat és diósat is. Felraktam a mancsaim a doboz tetejére és az ember a túloldalon egyenesen rám pillantott. A bundám poros és ápolatlan volt, féltem hogy esetleg a kinézetem miatt el fog innen zavarni.
- Szia kislány! Hogy kerültél ide? Kóbor vagy? Áh várjál van rajtad nyakörv! Had nézzem meg a bilétád kutyus - mondta a kissé túlsúlyos, kopasz férfi, majd leguggolt hozzám és megnézte a nyakörvemet.
- Juno-nak hívnak? Igen? Ez a neved? Nagyon aranyos kutya vagy! - mondta és megsimogatta a fejemet.
- Juno! De hát te menhelyről szöktél! Biztos nagyon éhes vagy. Gyere egyél egy kis kókuszos kürtős kalácsot! - a férfi nagyon boldognak tűnt. Egyik kezét felemelte és felállt. Kissé hátrébb léptem hogy helyet hagyjak neki, de erre nem volt szükség. A keze közelíteni kezdett a lyukas tészta felé és letört belőle egy nagy darabot és egyenesen felém nyújtotta. Megnyaltam a kezét hálául hogy kaphattam ebből az istenien édes finomságból. Egész nap itt maradtam a lyukas tészta készítővel, de elérkezett az este és féltem hogy megint kint a fagyos éjszakában kell aludnom.
- Gyere Juno haza viszlek! Megtartalak téged, és te leszel az én kis kutyám! - örvendezett a férfi és átölelt engem. Haza visz és újra találkozni fogok Kate-vel? A férfi berakott az autó első ülésére és leengedte az ablakot hátha ki szeretném rakni a fejem az autón kívülre, de nem tettem. Lefeküdtem a puha ülésre és elaludtam.

( 28 megtekintés )

Szólj hozzá:

Swedy 2020. 07. 31. 7:01  
Oké.

Aurora kutya kennel 2020. 07. 30. 21:48  
Örülök hogy tetszik Ma sajnos nem tudtam részt írni mert a net ellenem fordult, így holnap valószínüleg dupla rész lesz

Swedy 2020. 07. 30. 18:07  
Jó hogy most már naponta teszed fel a részeket! Remélem ezt az időközt megtartod a részek közt. A történet továbbra is tetszik. Remélem még viszont látjuk a falkát és Mentolt. Hiányozni fognak.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat