Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Végtelen Erdő
Megosztás: f

Végtelen Erdő

Ugyan nem értük el a 300 hozzászólást, de a kommentek alapján, melyek terjedelmesek és kivétel nélkül mindegyik a szerephez kapcsolódik, haladt a történet, elég csak az összefoglalót nézni, így bátorkodom egy folytatást hozni. És... remélem akad még kedvetek a folytatáshoz.

Az előző rész tartalmából:
A táborba érve Eleonor és Nina nem találja Aaront, nem is sejtik, hogy a vezér egy Deerwolfal való szerencsétlen találkozás miatt, súlyos sérülésekkel fekszik egy mocsárnál. Eközben Marilyn amíg a táborban kifújja magát, figyelmes lesz egy ismerős hangra, ami egyre erősebben hívja őt az ismeretlenbe. Nem tudta, hogy egy Grywolf babonázta meg, és egyenesen a csapdájába igyekszik csalogatni a mit sem sejtő lányt, de azzal ő sem számolt, hogy Marylin meglátva a sérült Aaront elkerüli majd. Marilyn könyvének segítségével megmenti a vezért, aki bizalmatlan még mindig vele szemben. Nem árulja el valódi kilétét, próbálja a lányt is félrevezetni. Igyekeznek biztonságos helyre jutni, közben pedig beszélgetnek az erdőről és annak megfejtetlen titkairól, amíg el nem érik a kőkapukat. Egyre több Vicsor érkezik a falkából már Beth, Jake és Zach egyre nehezebben bírják megvédeni magukat, Jake meg is sérül, a karját megharapta az egyik vad. Súlyos a sérülés és a méreg is elkezdett dolgozni a szervezetében. Szerencsére a táborból odaérnek a többiek még időben, így létszámfölénnyel és egy kis szerencsével sikerül menekülniük. Azonban az erdő eddig ismeretlennek mondható vidékére értek, ahol olyan sűrűn összeérnek a lombok, hogy szabályosan elzárják a fényt az aljzattól. Itt botlanak bele Brooklynba, a meglepődöttsége és néhány gyanakvó kérdés után felajánlja a segítségét. A kiscsapat kettéválik. Sarah és Katherine egy rögtönözve készített hordágyon igyekszik megtalálni az ösvényt minek segítségével visszajutnak a táborba. Idővel megtalálják, amint elérik a három kaput. Nem tétlenkednek, Katherine mindent felforgatva igyekszik módot találni a vérzéscsillapító főzet elkészítéséhez, míg Sarah próbál a sérülttel foglalkozni és a vörös hajú lány segítségére lenni.
Közben a Gyilkos osztagban is zajlik az élet, Oscar belebotlik egy gyanús gyógyítóba - mint kiderül a volt csoporttársa Tessa-, és erővel vonszolja el a táborba, ahol további kérdésekkel bombázza. Oscar kihasználja Grayson álszent színjátékát, így ráhagyja az őrző munkát. Azonban azon a napon arra téved ismét két régi ismerős, ezúttal az angliai csoportból Paige és Julien, akik nemrég vesztették el a vadász társukat. Paige rá akarja venni Graysont, hogy invitálja be őket a csoportunkba (a túlélés végett). Azonban nem is sejtik, hogy Grayson nem az a Grayson akivel két éve találkoztak, mire azonban kételyeik támadnának, már túl késő.

A térkép még mindig nincs kész, egy-két szerkesztési hiba is van benne (na jó, sok van benne) de nem akartam már elhúzni jobban, a fő helyszínek megtalálhatók rajta. Ihlet hiány miatt nincs minden terület megnevezve és néhol a nevekkel sem vagyok kibékülve, így hajlandó vagyok névcsere javaslatokat elfogadni, de addig is:


Térkép helyszínek
1. Három kapu mezeje
2. A Gazda háza
3. Kidőlt fa
4. Szószékszikla
5. Félhold-tó
6. Félholdsarok
7. Sziklás hegyalja
8. Krizokolla-tó
9. Fátyolmocsár
10. Rósziusz mocsár
11. Gyilkos osztag szállása
12. Mély-tó
13. Sekély-tó
14. Obszidián sivatag
15. Fekete oázis
16. Szodalit árok
17. Alvólak
18. Bazalt lépcsőzet
19. Szikláspuszta
20. Fecsegőkert
21. Grim vidék
22. Kaprímcsa
23. Grim határ
24. Kis sivatag
25. Dácit dombok
26. Ezüst mező
27. Méreg árok
28. Örökősz erdő
29. Szilánk-szigetek

A többi tudni való megtalálható a klubban továbbra is, az előző rész tartalmával és térképpel bővítve:Végtelen Erdő

( 165 megtekintés )

Szólj hozzá:

Kriza 2020. 07. 21. 22:39  
Derek

Miután tisztáztuk, hogy mindenki megvan, elindultunk vissza a táborba. Brook tényleg ismert egy rövidebb utat, ilyen szempontból talán tényleg nem baj, hogy velünk jött de nem tudom, nem volt túl biztató hogy két idegent engedünk magunk közé úgy, hogy még egymást sem ismerjük jóformán. Tudom meg kell tennünk ha Jaket meg akarjuk menteni, azért be kell vallanom, nélkülük nem biztos, hogy ment volna. Nem mentünk vissza a sűrű erdő belsejébe, a parton haladtunk a folyó mellett sodrás irányban ellentétesen, egész könnyű útvonal volt. Lassan ritkulni kezdtek a fák, a Meroszkas kölyök alattuk bolyongott kicsit távolabb tőlünk, a rét előtt meg is állt, de nem néztem tovább, hiszen egy másik látvány hideg zuhanyként ért. Jake nagyon gyenge volt, sápadtan feküdt Sarah emelte a karját amíg Katherine borogatást próbált rá tenni. Számos számomra ismeretlen eszköz feküdt a földön és a tűzön, egy rögtönzött állványon lógott valami. Egy percig sem pislogtam tovább tétlenül.
- Héé srácok megvan a gyümölcs! - kezdtem el futni, és lépteimet  csak akkor lassítottam le, amikor közel értem hozzájuk. – Jake ne vedd zokon, de piszok rosszul nézel ki haver – néztem keserűen.

Paige

- Ez így elfogadható – bólintottam megkönnyebbülve. Talán még sem kell pánikolni, de ha egyszer is át mer verni minket nem fogom vissza magamat. Lehet legyengültem az éhségtől és a fáradtságtól, d azért tanultam egy s mást az évek alatt. Megráztam a fejem, nem tudom, hogy honnan jönnek ezek a gondolatok, hiszen Graysonról van szó! Ráadásul segít is nekünk. Julien gyanítom nem volt oda a gondolatért, de nincs más választásunk, ha túl akarunk élni. Követtük a fiút, egészen keresztül a mocsáron, nem is tudtam, hogy ennyire veszélyes erre az út. Néhol hirtelen mélyült a víz, és volt, hogy a sűrű nádon keresztül kellett mennünk, minek levelei igen csak élesek voltak, így begyűjtöttünk, ahogy újra szilárd talajt értünk bekötöttük a táskánkból előkellet vennünk egy-két rongydarabot és bekötnünk a szemünket. Ettől a ponttól kezdve tényleg Graysonra voltunk utalva.

cegelil201 2020. 07. 20. 15:54  
Grayson

Hallgattam a választ és igazából nem is számítottam másra. Természetes, hogy így reagáltak. A helyükben én se bíznám vakon az életemet egy régi társam kezébe. Még viccből se.
- Elég, ha csak nem sokkal a táborhelyünk előtt bekötitek, vagy bekötöm a szemeteket. A mocsár nem egy élet biztosítás, szóval én se szeretnék meghalni emiatt. - mondtam kedves mosollyal arcomon. Hiányzott már ez. Az utóbbi napokban nem volt még csak kedvem se kimozdulni otthonról. Meg az, hogy megint színészkedhetek, úgy, hogy el is hiszik... Nagyon hiányzott már. Ennél jobban csak azt várom, hogy milyen fejük lesz, mikor rájönnek mi is történt igazán. Mikor rájönnek, hogy kelepcébe csaltam őket. Én, a kedves, aranyos, naiv fiú, aki sosem árt senkinek és mindenkit megvéd.

Marilyn

A fiú szavai valahogy érdekesen érintettek. Elhozta a makacs természtemet. Épp ezért talán át kellett volna gondolnom a szavaimat, amiket hozzá intéztem de mire belegondoltam mit is mondtam, már késő volt.
- Holnap is ide fogok jönni, szóval gyere ide körülbelül ugyan ekkorra! Tudni akarom, hogy tényleg meggyógyultak a sebeid és jól vagy! - hát igen. Eléggé parancsoló hangon szóltam. Még én is meglepődtem, bár azt hiszem ugyan úgy nem lehetett komolyan venni a mérges arcomat.

Kriza 2020. 07. 15. 15:07  
Ó Thank you so much  ^^

Paige

Elgondolkodtam egy pillanatra. Feltétel. Persze nem ismeretlen ez a szó számomra, az egy olyan dolog, amivel kikényszerítjük a bizalmat. De ez a szem bekötős dolog… Hezitáltam, hiszen vakon lenni, akárcsak ideiglenesen is, hatalmas veszélyt jelent agy olyan helyen ahol mi vagyunk. Ugyanakkor meg úgy tűnt, hogy tényleg sajnál minket. Vezetői paranoia mindig is létezett, hiszen életek is függhetnek a tetteidtől. Tudom, hogy Grayson jó fiú, de két év mégis elég arra, hogy átértékeld ki a barátod és ki az ellenséged.
- Ugyan Grays, tudod, hogy soha nem fednénk fel az útvonalat – próbálkoztam, miközben Julient talpra segítettem. A háta mögött a mocskos vízben a kis késemet a bakancsom szárába rejtettem. Csak a biztonság kedvéért nem árt, ha könnyen elővehető lenne egy… - De ha ez az ára, akkor nem mondom, hogy szívesen, de benne vagyunk. – sóhajtottam - Viszont nekem is lenne egy kérésem, amint elérjük a táborotokat, ahol már látható a szállás, akkor levennénk magunkról. Szép dolog a bizalom, de tudod, hogy ez egy veszélyes környék nem szerencsés vakon csak úgy menni az ismeretlenbe.

Somi123 2020. 07. 13. 21:58  
Hurrá, folytatódik a végtelen erdei kaland! ^^
Köszi, hogy felraktad a folytatást, nagyon szeretem ezt a szerepet. A térkép és a nevek is szuperek. (:


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat