Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

A száraz, összemorzsolódott, kellemes illatú, rozsda barna levelek illata csapta meg az orromat. Kölyök koromban imádtam az összegyűjtött levelekben ugrálni és mókázni, de ezt már nem tehetem. Lassan két éve vagyok szánhúzó kutya és az a dolgom hogy segítsek a gazdámnak, már nincs idő a játszadozásra. A gazdám leállította az autó motorját majd kinyitotta az ajtót. A friss, hűvös szellő besodorta a többi kutya illatát is akik mind engem akartak üdvözölni. Kiugrottam az autóból a fehér kavicsokkal kirakott útra ami egyből szúrni kezdte a mancsaimat. Körül néztem, nem változott sok minden. Itt, a hegy közepén már elolvad a hó de fent, a csúcson még mindig minden hófehér volt. A falkából elsősorban a felém közeledő Wolfot láttam meg majd megjelent mindenki. Legalább is majdnem mindenki. Csak Zorka Dolorest és Moanit nem láttam. Vajon hol lehetnek most?
- Juno ugye jól vagy? Nem fáj semmid? Nem kérsz friss vizet vagy marhapörköltet? Vagy esetleg pihennél most egy kicsit? - aggodalmaskodott Pamacs. Én nemet intettem majd indultam elvegyülni a tömegben hogy a kölykeim keresésére induljak. Ahogy az ismerős utakat jártam hirtelen egy ismerős de mégis utálatos hang szólított meg a házából:
- Gyere be - szólt az idegen. Elsőre nem ismertem fel a hangját. A szájával megfogta a piros nyakörvemet és egy nagy rántással behúzott a házába. A látvány vérfagyasztó volt, ott állt előttem Zorka, mellette pedig Moani szoptatta a kölykeimet.
- A gazdád rám bízta őket míg te távol voltás éh hát... - Moani nagyon zavarodottnak tűnt, rögtön feltűnt nekem hogy hiányzik az egyik kölyök.
- Hol van Lilly!? - üvöltöttem. Majd felrobbantak az idegeim annyira féltettem és hangos morgás tört ki belőlem. 
- Elpusztult - jelentette ki Zorka hideg vérrel. A morgás átváltott keserves zokogásra, képtelen voltam elhinni amit hallottam.
- Mégis hogy töténhetett ilyen? - kérdeztem elcsukló hangon.
- Lillyt parvó vírus vitte el, Max is elkapta de ő megfelelő kezeléssel túlélte. Lilly azért nem mert túl későn vették észre, már menthetetlen volt - mondta Moani. Zorka minden másodpercet kiélvezte hogy hallja hogyan is pusztult el az én szeretett kölyköm. Moani pillantásai árulkodóan azt sugallták hogy “ebben a kutyában elromlott valami, amit sosem fogunk tudni kijavítani. „ A sírástól kimerülten rogytam össze a padlón majd éreztem hogy egy meleg test átölel. Wolf volt az.


Tudom van még hova fejlődni de nagyon próbálkozom. Ennek ellenére remélem sikerült javítanom a sztorin! ;)

( 39 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat