Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Otthon Indiában
Megosztás: f

Otthon Indiában

- Nanda te mit keresel itt az indiai dzsungel elfeledettnek hitt részén? - vonta kérdőre a férfit.
- El kellett jönnöm, mert úgy éreztem, hogy nem bírom ott tovább. Rama te vagy az egyetlen reményem - suttogta.
- Délután elmegyek veled a közeli templomba, hogy tiszteleted tedd az ősök szelleménél. Ne feledd ez a legfontosabb teendő - javasolta.
- Rendben. Iniya hol legyen addig? - kérdezte tőle.
- A feleségedre gondolsz? - érdeklődött.
- A lányom Iniya. A feleségem már nincs köztünk - felelte.
- Én is egyedül lakom a lányommal, Dayitával még csak pár hónapos - mesélte.
Nanda azonban hallgatott. Félt elmondani valami nagyon fontosat pedig tudta jól, hogy nagybátyja előtt nem lehet titkot őrizni. Míg az idős férfi lakhelye felé tartottak eszébe jutottak az elmúlt napok eseményei. Még maga sem tudta elhinni, hiszen néhány héttel ezelőtt még minden rendben volt otthonában. Loretta a felesége, akivel annyi mindenen mentek keresztül, hogy végül össze házasodhattak. Le kellett mondania hitéről, ez volt a feltétele annak, hogy feleségül vehesse szerelmét. Azonban úgy vélte ez neki nem számít, hiszen soha nem számított neki India, sem annak népe. A boldogságát egy másik országban talált meg legalábbis akkor ezt gondolta. Csak sajnos nem tudta, hogy Loretta csupán dacból lett a felesége nem pedig színtiszta szerelemből. Azonban annyira szerette kedvesét, hogy semmi másra nem tudott gondolni, csak őrá. Ennek ellenére nagy árat fizetett a válásért, hiszen Loretta mindent elvett tőle, amit csak akart, kivéve egyet Inyját a kislányukat. Őt még a válás után magával hozta és egyáltalán nem törődött a hatóságokkal, akik a gyermek édesanyjának ítélték az alig nyolc hónapos kislányt. Ő viszont bosszút akart állni feleségén, aki őt ilyen csúnyán becsapta. Ezért válaszolta Ramának, hogy neki már nincs senkije sem, akit hátrahagyott. Neki csupán Iniya számított és nem más. Érte még a szegénységet is vállalta, de azt akarta, hogy egészséges, boldog gyermekkora lehessen. Remélte, hogy előbb - utóbb minden rendbe jön és egységes családi életet élhessenek. Gondolataiból Rama szakította ki, aki így szólt hozzá:
- Iniya hol van? - érdeklődött.
- Bár már elég régen voltam Indiában azért még eltalálok a házadhoz. Egy kedves asszony aki ott volt a fiával ő mondta, hogy hol dolgozol - magyarázta.
- Adya, még Charita engedte meg neki, hogy nálunk maradhat. Dayitára szokott vigyázni és a háztartásunkról gondoskodik - felelte.
- Nagyon örülök, hogy befogadtál - köszönte meg.
- Ezért nekem nem jár köszönet. A menhelyen kapsz majd te is munkát erről gondoskodni fogok. Ne feledd most Iniya és Dayita lesznek a legfontosabbak a számunkra. Mindketten elvesztettünk egy fontos személyt az életünkből, de azt akarom, hogy a lányainknak mindene meglegyen - magyarázta.
Még sokáig beszélgettek, de tudták, hogy bárhogyan is igyekeznek soha nem fogják pótolni a két kislány számára az édesanyát.

( 89 megtekintés )

Szólj hozzá:

A Doktor
 
2020. 06. 15. 14:47  
Dr.Nurse♡, ne csak smileyt!


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat