Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Umbrella Academy
Megosztás: f

Umbrella Academy

Sziasztok!

Ez első sorban egy természetfeletti szerep lenne ami egy iskolában zajlana ami már lassan 300 éve üzemel, kezdetben menedék gyanánt alkalmazták majd lassan tanítani kezdték a különleges népet. De nem csak róluk fog szólni ez a szerep hanem a világról, az elítéléstől az elfogadásig mindennel találkozhatnak főhőseink és csak rajtuk múlik hogy hogyan végződik a történetük. Lehet béke vagy akár több életen tartó háború!
Ha idáig eljutottál és még mindig érdekel akkor haladjunk is tovább:

Mivel több szerepet is folytattam már néhány évem során elő fordult hogy néhány jel teljesen más volt mint amihez én hozzá szoktam volna ezért itt össze is szedném őket!

1. Ha beszélni szeretnél a karakterrel akkor ezt a jelet használd: -, ha farkas vagy más állat formájában van akkor nem úgy beszél mint máskor - inkább úgy kell rá gondolni mint a gondolatolvasás -a szája nem mozog de mégis hallod- és csak azok hallják akik ugyanúgy állat bőrébe bújtak: ~..~
2. Ha gondolkodni szeretnél vele: ".."
3. Ha cselekedni szeretnél akkor nincs szükség semmire.
4. Szerepjátékon kívül ha beszélgetni szeretnél a többi taggal ezt a jelet használd, innen tudni ha épp csak kommunikáció folyik: /../
5. Ha le szeretnéd írni hogy mit álmodik a karaktered: *..*

Néhány szabály:
- Először is tartsd be a KT szabályzatát!
- Másodszor ha lehet ne használd vagy öld meg más karakterét, pláne az engedélye nélkül!
- Ne sértödősködj és rendez jelenetet ha valaki használ olya képet vagy nevet amit te szerettél volna, ő volt a gyorsabb fogad el és keres mást helyette.
- Ha valami gond van az egyik csapattársaddal azt ne kommentben teregesd ki, írj rá privát üzenetben és ott rendezzétek le a dolgot. Ha nem megy és kell segítség akkor nyugodtan lehet nekem bármikor írni!
- Ne legyen egyetlen és leg!
- Lehetőleg ha valaki szerepezik - valakivel és nála esetleg este van akkor másoknál is legyen így hogy ne legyen kavarodások. Így ha van valami program x időben akkor részt tudd benne venni a karaktered úgy hogy valamit át kellene ugrania.
- Ez mellett ha kérhetem próbáljatok amennyire csak tudtok kedvesek lenni egymáshoz szerepen kívül, nem azt mondom hogy nyaljátok - faljátok egymást olyan jobban legyetek csak így kevesebb az esélye a veszekedésnek ha nincs ok! (én se vagyok éppenséggel egy kisaggyal sajnos de most az leszek. : D)

Egy kis információ:
- Lehet benne romantikus szálakat is bontogatni nagyon nyugodtan, de ez inkább hetero legyen mert nem szeretném hogy szóljanak miatta. De persze bármi megoldható bizonyos keretek között.
- Lehet házi kedvenc de maradjunk a reális dolgoknál azaz kutya-macska és társai. Esetleg ami még engedélyezett a róka, bagoly esetleg őz mert sérülten vagy árván maradt állatokat olykor befogad az ember. Bár most az egyszer jómagam megszegem ezt mert szeretnék egy farkast az egyik karakteremnek.
- Vasirys-ként ismert a vadászok társasága, a természetfeletti lények között is terjengnek nevek miként a sima átlag embereket általában Eltiory-nak hívják, a rendőröket Revergron-nak - míg a kórházat Kree-nek így mindig megtudják különböztetni őket. A bandatag/bandavezérhez nincs külön név, ők is jelenthetnek veszélyt vagy biztonságot különlegeseinkre.
- Egy szobában tartózkodhat egyszerre két ember is első sorban ezt támogatnám a leginkább de ez nem kötelező, a szobákban külön - külön lehet két lány, két fiú de lehet akár koedukált is azaz egy lány, egy fiú. Ezt annak idején első sorban a testvérek miatt alakították így de mára már ennek semmi jelentősége, ma már idegen személyek is kerülhetnek egy szobába.
- Nekem már lenne Rolux-hoz karakterlapom de ha valaki szeretné hozni az is megoldható de ő maximum 24-nek nézzen ki külsőre és vámpír legyen. És ha nem gond akkor hetero legyen. x3
-Csak hogy reálisak maradjunk itt ha egy alakváltó/vérfarkas átváltozik és fel van öltözve annak a ruhája szétszakad

És akkor a történet: 21.század, Umbrella Academy egy már lassan 300 éve létező iskola és menedékház a különleges emberek részére kik a nagyvilágban élnek megbújva hosszú-hosszú ideje már. Az iskolát egy nagy hatalmú vámpír Rolux alapította és irányítja már kezdetek óta, az intézmény legelső lakója pedig egy fiatal vérfarkas volt akit mindenki csak Lüx-ként ismert és Rolux legelső segítője is volt. Lüx-nek nagyon különleges szaglása volt ugyanis akár száz kilométerről is képes volt kiszagolni bármilyen természetfeletti erővel bíró emberi lényt, amíg más fajtársa még csak azt se vette volna észre ha éppen az orra előtt van egy. Lüx-öt egy veszélyes vámpír gyilkolta meg amikor az iskolát védelmezte és a halála után Rolux egy emlék szobrot emeltetett a számára az iskola szentélyében amit ő maga készített két kezével. Az Umbrella-ban azóta több száz diák és menekült él boldogságban és békességben, bár amíg vannak emberek akik tudnak a létezésükről sose lesznek teljesen biztonságban csak ha békét képesek kötni egy nap. Az iskolát egy boszorkány varázsolta el nagyjából 150 évvel ezelőtt és azóta minden halandó ember nem lát mást az épületből és az azt körülvevő kő falból hogy minden romokban áll már hosszú-hosszú ideje a falat pedig végig beborította a szúrós rózsabokor minek virágát egy halandó le nem szakíthatja.
Két lakó épület van amiket az elmúlt kétszáz évben építettek de csak hatvan évvel ezelőtt újították fel - egy fiatal boszorkány pedig megigézte azt hogy mindig legyen szabad szoba az új jövevények számára. Erre azután lett szükség hogy túl sokan lettek és túl kevés maradt a fekvőhely. Ez a lehetőség pedig nem volt senkinek se bőrtőn, bárki elmehetett majd visszajöhetett amikor csak akart az ajtó mindig nyitva állt. Hajdanán 200 évvel ezelőtt élt egy vadász család aki a természetfeletti lényeket kezdte gyilkolni és ez idővel növekedni kezdett más emberektől és a Vasirys néven vált hírhedté a lények között - napjainkban is élnek még leszármazottaik és tartanak beavatásokat hogy egy napon elpusztítsák az utolsó természetfeletti lényt is.

Karakterlap természetfeletti lényhez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév. Ne legyen foglalt!/
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /16 és 22 év között legyenek, vámpír/angyal/démon és társai esetén nyugodtan több lehet./
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Vámpír, Vérfarkas, Bukott Angyal, Démon, Mutáns és társaik/
Ház: /Nimtessa -> A diákok szállása, Maugrin -> A menekültek szállása./
Szoba-szám: /Hogy melyik szoba az övé, két ember is birtokolhatja ezt ha szobatársak/
Képesség: /Ez főleg arra a személyre érvényes aki mutáns./
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor/
Kinézett: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla. Pl. tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek./

Karakterlap az összes többihez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév./
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /itt is inkább olyan 16 és 22 év között legyenek, maximum 1-2 évvel idősebbek/
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Eltiory, Vasirys, Revergron, Kree és Bandatag/Bandavezér/
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
Fegyvere: /Nyílpuska - lőfegyver és társai/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor-kép/
Kinézett: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla pl. egy tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek./
/Velük kapcsolatban azért ne esünk így elsőre túlzásba, kezdetben legyen mindenkinek maximum 3 lehetősége és utána majd ha úgy van talán a számuk nőhet még/

Nem kell sietni a karakterlapokkal annyi időt adók amennyit csak kell nyugodtan írjátok meg amikor csak akarjátok, a szerepet majd akkor kezdjük el amikor mindenki beküldte és így senki se marad le róla. pl. ha a héten nem érsz rá de szeretnél jönni akkor jelezd felénk hogy tudjuk/tudjam ezt és akkor megvárunk! ^^

( 532 megtekintés )

Szólj hozzá:

Rana 2020. 07. 01. 23:05  
Tegnap végre megcsináltam az első Wendigo karakteremet. De majd tervezek még hozni, legalább egy fiút vagy egy lányt. Esetleg mindkettőt. :3

Sage
 
2020. 07. 01. 23:03  
Yey +W+

Rana 2020. 07. 01. 22:58  
Szimpatikus. Elfogadva! (:

Sage
 
2020. 07. 01. 22:52  
Hmmm...és csak most gondolkozom.
A nevét átjavítanám Castiel McCoy-ra.

Sage
 
2020. 07. 01. 22:48  
No, hát itt van Castiel, elég rövidecske lett >.>

Név: Castiel Lewis (Cass)
Nem: Fiú/Férfi
Kor: 20 év
Magasság: 180 cm
Nemi beállítottság: hetero
Típus: Vérfarkas
Ház: Nimtessa
Szoba-szám: 137
Képesség: A vérfarkassá alakulás mellett, birtokolja a pszichometria erejét. Ez annyit jelent, hogy képes információkat megtudni egy tárgy, hely, vagy személy múlt- vagy jövőbéli szerepéről, történetéről azzal, hogy megérinti azt, vagy csak a közelében tartózkodik. De nem szereti használni ezt a képességét társaival szemben.
Gyenge pont: Pókiszonnyal azaz Arachnophobiával küzd. Elég ha a látóterébe kerül egy pók és ő már el is szublimált a helyszínről.
Élettörténet: Castiel egy csonka ám fajtiszta vérfarkas családba született, az apja mellett nevelkedett egészen csecsemő kora óta. Édesanyja gyermeke megszületése után életét vesztette, hisz a terhesség alatt egy halálos korral küzdött, mi végül elvitte. Cass apja egy határozott, szigorú és zord férfi volt, egyben odaadó és szeretetre méltó apa típus. Greg-nek a fia jelentette a mindenséget és Cass részéről ugyan ez volt a felállás. Már 5-6 évesen szoros barátságot kötött egy Eric Coulter nevű, vele egykorú fiúval, ki történetesen a bandavezér első szülött gyereke volt, egyben a vezetői poszt jogos örököse. A mai napig a legjobb barátok. Ezt leszámítva Castiel egész boldog életet élt, egészen addig, míg apja össze nem ismerkedett egy nővel, aki rá nemsokra Castiel nevelőanyja lett. Mikor Cass betöltötte a 9 éves kort, megszületett a húga, Margaret. Greg elhanyagolta eddig annyira szeretet fiát és csak az új asszonyára, no meg a család új tagjára koncentrált. És itt kezdődtek a gondok. Cass teljesen megváltozott, elzárkózott a családjától és haza se járt. Legjobb barátjához menekült az otthoni légtér elől, Eric pedig tárt karokkal fogadta. Mikor megtörtént a botrány a bandában és Eric került a vezér posztba, Castiel-t nem lehetett hazarángatni, folyamatosan a vezér mellett volt, belement minden balhéba, ellent mondott mindennek amit apja kért tőle. A banda elkallódott az akadémiára valami csoda folytán és mára már Cass is teljes jogú diák a Nimtessa házban. Az apjával, nevelőanyjával és húgával azóta se tartja a kapcsolatot és nem is akarja.
Tulajdonság: Castiel mondhatni nyugodt természetű egyed, kit birkatürelemmel áldott meg a sors. Nagyon nehéz felhúzni az agyát, de ha sikerül, odacsap. Nem veszi zokon a sértegetéseket, de nem bocsájt meg egykönnyen. Alantas célú cselekedetek nem vezérlik, de nem egyszer volt már rá példa, hogy képmutatást gyakorolt más emberekre. Kicsit bűnpártoló jellemre hajlik, hisz lényegében így nőtt fel és Eric mellett megszokta a rossz dolgok iránti rokonszenvet. Lehet hogy sülve-főlve együtt van barátjával, de saját akarattal ő is rendelkezik, de még mekkorával. Ha valamit nem akar, azt képtelenség ráerőltetni, hiába hízelegnek neki, hiába próbálják meggyőzni érvekkel, nála a nem az nem. Nem szokása játszani az uralkodós típust, ő az a tipikus alkat, aki inkább követi a felsőbbrendűeket és csupán akkor mutatja ki a foga fehérét, ha megelégelte a dolgokat. Elmondja a véleményét szemtől szembe is ha kell, nem érdekli hogy másoknak fáj az igazság és ebből általában baj szokott lenni, így mára már inkább úgy döntött, hogy befogja azt a szép száját és megtartja magának a véleményét. Konfliktuskerülő, nem szereti mások dolgaiba ütni az orrát, még akkor se képes válaszolni, ha kikérik a véleményét, ő nem áll senki oldalán. Érti ő vicceket, csak nem szereti, maga se egy akkora humor Herold. Eléggé nemtörődöm hajlammal van felruházva, hisz ő csak úgy van...de tényleg. Csendes, szótlan és alig lehet látni mosolyogni, fapofa. Szabad szelleműsége miatt sokan nem értik meg, de őt ez egyáltalán nem zavarja. Talpraesett, fortélyos, jó képességű és hű barátaihoz, ott van ha kell, mindig lehet rá számítani. Ezt sokan becsülik is benne. Azért vigyázni kell vele, mert körmönfont, bizonytalanságot mímelő hangnemére érdemes odafigyelni, kicsit ferde jellemétől jobb óvakodni. Nem szokása szítani a tüzet senkik között, de ha ellenfeléről vagy számára nem szimpatikus emberekről van szó, lehet elkotyog olyan dolgokat, amik nem is igazak, közben pedig magában röhög az ingyen műsoron. Ha valami olyan dolog jut a fülébe, amiről nem kéne hogy tudjon vagy valakinek a titka, elraktározza az agyában, majd úgy tesz, mint aki nem tud semmit, nem hallott semmit, de szemét módon bármikor felhasználja az illetők ellen, ha keresztbe tesznek neki, vagy csak piszkálják. Nem igen lehet semmivel felkelteni az érdeklődését, monoton és unalmas alak. Na jó, hazudtam, egy dologgal be lehet nála vágódni...az edzés. Ha valaki megemlíti neki, szemei felcsillannak és hirtelen energikus módba vált, tökre feldobódottan pislogva a körülötte lévőkre. Ámbár, elég elégedetlen típus ha edzésről van szó. Neki soha semmi nem tökéletes és mindig ostorozza magát, ha valami nem sikerül neki. Szóval azt leszámítva, hogy nem igen mutat ki túl sok érzelmet, tudni kell róla, hogy önfeláldozó típus, azt vallja, hogy egy mindenkiért és mindenki egyért. Elég könnyen elvegyül a tömegben és könnyen is szóba lehet vele elegyedni, közvetlen típus. Elég jó a memóriája, sokan őt kérik meg arra, hogy emlékeztesse őket erről meg arról, ha netán ők azt elfelejtenék, de már kicsit unja hogy ennyi mindenre kell figyelnie. A pusztakezes harcolás az egyik kedvenc időtöltése, beleértve a mozdulatsorok precíz véghezvitelét is. Minden nap gyakorolja.
Kedvenc: Egy fajtiszta dalmata kutyával büszkélkedhet, kit a Pumpkin névre keresztelt. 3 éves, szuka.
Pumpkin --->
Kinézet:///

Picur<33 2020. 06. 30. 22:23  
rendesen várom, mikor kezdünk majd xd

Rana 2020. 06. 30. 18:21  
Név: Uma Schatten
Nem: Lány
Kor: 17 év
Magasság: 160 cm
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Wendigo
Ház: Maugrin
Szoba-szám: 55
Élettörténet: Ő maga nem született, őt teremtették. A boszorkányok kísérletezni kezdtek de arra nem számítottak hogy az őrdög az árnyékban figyel, és amikor senki se számított rá oda lépett a vérrel teli üsthöz és sajátját is bele folyatta ezáltal a gyermek mi ezután ott termett már az ő vére volt. Külsőre ártatlan volt és gyönyörű - nem gondolták volna hogy ebből a csöpp gyermekből egy nap egy szörnyű ragadozót pillantanak meg ami lemészárol egy egész város az éhsége miatt. A lényt még a mai napig se tudja teljesen irányítani, elő fordul hogy elveszíti a kontrollt és teljesen egyedül marad ezért egy napon az erdőbe ment és nagyon sokáig nem hagyta el azt.. több különböző bilinccsel fogságban tartotta a lényt mi benne élt és folyton ki akart törni és mindig - mielőtt ez megtörtént volna leláncolta magát. Éheztette magát és megtanult nagyobb állatokra vadászni de ez sose vette el teljesen étvágyát, mindig amikor megpillantott egy embert elfogta az éhség és az öngyűlölet a tudat iránt hogy ez neki egy teljesen normális dolog. Mostanában legtöbbször ő maga dönti el hogy mikor ölti magára a szörnyeteg külsőt, de azért megesnek olyanok is hogy a bestia kitör a börtönből és mindent megtesz azért hogy öljön majd egyen. Ennek az életnek az lett az ára hogy magányos életet élt, tervei szerint mindig és mindörökké így lett volna egészen addig amíg fel nem bukkant az életében R - a fiú se volt éppen ember és tudta hogy milyen nehéz ez az élet, főleg ha teljesen egyedül vagy. Uma persze nem engedett rögtön a csábításnak, folyton távolságtartó volt a fiúval és próbálta elüldözni hogy ezzel egyetemben meg is védje őt de R ennél sokkalta makacsabbnak bizonyult. A hetekből - napok lettek és egyre gyakrabban eljárt hozzá, mindig vitt neki valami szépet; virágot - ruhát - ékszereket. Mindig meglepte valami aprósággal, olyanokkal amiket eddig sose látott és sose kapott. Majd vett neki egy tortát is, soha életében nem volt még születésnapja - azt se tudta hogy mikor született és ezt kezdetben csak el akarta felejteni mert neki abban semmi szép nem volt.. az számára csak egy fekete folt volt. Majd megkóstolta élete első tortáját és egy pillanatra mindent színesen látott, úgy viselkedett mint egy normális lány aki valami nagyon finom dolgot kóstolt meg az imént - majd megismerte a zenét ami kezdetben túl hangos volt a számára majd ahogy hallgatta valahogy idővel megszerette azt. R volt az aki megtanította táncolni, nem egyszer taposta meg R lábát de sikerült - felengedett és nevetett de úgy őszintén. Addig a percig lehet azt se tudta hogy az mi, hogy képes erre a szokatlan reakcióra hiszen eddig teljesen idegen volt neki - nem tudta mi az hogy mosolygás és boldogság mert eddig sose volt olyan helyzetben hogy ezek közül bármelyiket is alkalmazhatta volna. De nem csak a torta volt számára teljesen új inger, nagy nehezen de még a városba is bement a fiúval ahol több különböző emberrel és állattal találkozott - a sok különböző ház pedig magával ragadta mert ő maga ezidáig egy öreg de neki köszönhetően csinos kis faházban élt amit annak idején talált. Azelőtt hogy rá talált volna sokáig egy barlangban élte az életét. Mivel eléggé elszokott attól a rengeteg embertől ami körülötte sétált, meggátolva azt hogy ismét elpusztítson egy egész város R lépett közbe aki segítette lenyugtatni felforrt vérét. Mivel túl sok volt ez az inger ezért kezdetben mindig csak rövid ideig voltak bent, majd amikor eljött az idő távoztak - R segítségének hála megtanulta azt is hogy ne bántós állatokat ha nem muszáj. A nyolcadik napján megismert egy fehér macskát és ő tőle nem vártan teljesen bele szeretett és végül meg is simogatta az állatnak pedig semmi baja nem esett. A legtöbb áldozatára amit veszett Wendigo korában fogyasztott el, nem emlékszik csak egy fekete folt van a helyükön - most viszont hogy valamennyire tudja kontrollálni minden teljesen tiszta, gyakran vissza tért ez miatt arra a helyszínre ahol megölte és elfogyasztotta áldozata nagy részét és tisztességesen eltemette. Minden újabb és újabb sírnál megszakadt a szíve mert kegyetlenül bánt velük, nem szórakozott az étellel - szétmarcangolta mindegyiket. Ugyanis ilyenkor amikor átváltozik az éhsége a százszorosára nő.
Tulajdonság: Határozottan egy távolságot tartó fiatal lányt ismeretűn meg benne, nem szívesen enged magához közel embereket mert nem akarja veszélynek kitenni őket - de mint mindenkinek neki is szüksége van egy barátra akire támaszkodhat de ezt nem meri meglépni mert attól fél hogy felfalja. Forró vérmérsékletű ezért elég könnyen ki lehet hozni a sodrából, ez persze az ő hibája - a lény az aki túlságosan is indulatos és erőszakos. Ő maga inkább kerülné az ilyen szituációkat. Nem szeret magáról mesélni mert nincsenek túl szép történetei, se a születéséről - se a tetteiről amit elkövetett az élete során. Míg emberi oldala inkább tiszta és ártatlan addig a Wendigo oldala sötét és gonosz - persze ha képes irányítani akkor akár egy jámbor kiscica is lehet de még ilyenkor is jobb vigyázni mint megijedni. Alapjáraton ha nem félne ennyire a lénytől a testében egy nagyon karizmatikus, közvetlen és életvidám személy lenne - legalább is bár ő ezt nem tudja magáról olykor képes ilyen kisugárzást árasztani magából. Van benne valami lágy - melegség ami megfogja az embereket, ha bele nézel azokba a áttetsző kék szemekbe akkor nem látsz benne semmi olyat ami gonosz lenne. Amióta megtapasztalta a zene varázsát rengeteget foglalkozik ezzel, van hogy séta közben dudorászik vagy éppenséggel énekel - nem szokta érdekelni ha valaki meghallja és teljesen ostobának nézi ő ezt tényleg élvezi. Az évek során ez mellett megtanult csajosan öltözködni is, ez persze nem azt jelenti hogy nem képes bele bújni egy nála kétszer nagyobb pulcsiba mert őt ez semmiben se gátolja - szeret a kedve szerint öltözködni. A régi Uma nem lett volna képes virágos lenge ruhába bújni. Néha a kíváncsi oldalát is meg lehet pillantani egy kis időre, általában véletlenül csúszik ki a száján vagy mutatja ki - amikor észhez kap inkább tereli a témát. Mint minden kamaszlány ő is vágyakozik társaság után, ő is vágyik olyan dolgokra amikre neki nem szabad - erről pedig nem szeret beszélni mert ha teheti inkább megtartja magának. És akkor beszélgessünk vele kapcsolatban a szerelemről.. ő arról semmit se tudd - neki ez egy teljesen ismeretlen fogalom mert még sose tapasztalt vagy látott ilyesmit, nem tudja milyen a szerelem első látásra és azt se hogy milyen szeretni valakit mert még őt se szerették soha. Persze nagyon szívesen ismer meg új dolgokat ezért ez is bele tartozik eme listába, ha mondasz neki valami ő azt csöndben - néma lelkesedéssel végig is hallgatja. Mivel nem is tudja mi az a szerelem elég kevés az esélye hogy csak úgy bele szeret bárkibe is, ha mégis ez történne minden bizonnyal csak azt hinné magáról hogy megbetegedett és orvosolni akarná a baját. Amúgy elég gyakran kell bal lábbal és ilyenkor neki kell megerőltetnie magát hogy ezen változtasson, és ezzel kapcsolatban csak R társaságát kérhetné mert több embert nem is ismer. Ha a fiú be mutatta másnak ő csak csöndben kihátrált a dologból, nem akarta erőltetni a dolgot és elrejteni se akarta önmagát mert ő az volt aki és elég kevesen szeretnének egy Wendigo-t barátjuknak.. legalább is képtelenségnek gondolja hogy lenne olyan aki vállalkozna erre. Egy bizonytalan bombára aki bármikor elveszítheti az irányítást és megtámadhat másokat. A Wendigo-val ellentétben ő nagyon szereti a napos helyeket, ha teheti mindig kint van a szabad ég alatt és akár óráig képes nézni az eget ami minden alakommal elbabonázza.. de persze azt se bánja ha elérkezik az éjszaka mert imádja nézni a csillagos eget. Gyakran kint töltött több órát abban reményében hogy megpillant egy hullócsillagot, ha ilyen történik mindig felragyog a szeme. Sokszor elgondolkodott afelől hogy mi lett volna vele ha csillagként született volna meg, mi mindent táthatott volna ott a rengetegben.
Egyéb: Fél évvel ezelőtt kiszúratta mindkét fülét és jobb oldalt az orrát. Ki nem állja a szeplőit, ez mellett a szíve mélyén szeretne egy kedvencet de fél meglépni egy ilyen hatalmas dolgot - nem bízik százszázalékosan magában.
Kinézett: /

Rana 2020. 06. 28. 8:34  
Szia. : D
Elfogadva. Szimpatikus! ^^

Picur<33 2020. 06. 28. 2:53  
( mivel kb 13x próbáltam meg belinkelni a képet kulturált kép formájában ezért elnézést, de csak linket hagyhatok >.> )

https://ibb.co/5hJXCnv

Picur<33 2020. 06. 28. 2:45  
üdv ^^mmm mivel CN-en nem látok nagy potenciált, ezért itt próbálkozok >.> Ott Yoru-chan néven zaklattalak a kérdéseimmel >< umm, remélem elfogadható lett >.>

Név: Ariel Mallory
Nem: Lány
Kor: 17
Magasság: 160 cm
Nemi beállítottság: heteroszexuális
Típus: mutáns ( démon - ember )
Ház: Maugrin
Szoba-szám: 42
Képesség: Van benne egy egyfajta erő, amivel képes manipulálni a teret, annak gravitációjával együtt. ez főleg kevitáció formájában, vagy esetleg egy kézlegyintéssel arrébb söpörni dolgokat. A finomítást tanulja, feszegeti saját határait.
Gyenge pont: Többnyire a képessége koncentrációt igényel, mivel nem alszik jól ( már ha alszik ), ezért többnyire nem használja a képességeit. Tanult közelharcot, de sosem biztos a saját tudásában, ezért még ha nem is mutatja ki, megijed a harctól.
Élettörténet: Az életéről nem lehet sokmindent tudni, mivel ő sem tudja ki ő, mi ő, vagy hogy ki volt… Nem laboratóriumban készült, hanem inkább valamilyen boszorkány rituálé által született. Egy démon - ember, hibrid keletkezhetett, mivel a démonok nem evilági lények, ezért valószínűleg az idézéskor a gyerekbe csak természetfeletti képességek ragadtak át. A kísérletet boszorkányok és kíváncsi emberek végezték el, melynek részletei a lány számára ismeretlenek. Annyi biztos, hogy sok féle helyen megfordult már, mivel az otthon fogalma csak lexikálisan van meg a tudatában. Amennyit megtudott magáról épp elég volt számára, ennél több információra nincs szüksége, ezért a jelenben próbál kezdeni magával valamit, már amennyire tud. Furcsa egy kívülálló gyereknek, aki nem találja helyét sehol sem. Embernek sose érezte magát teljesen, mindig butának tartotta az embereket, vagy legalábbis nem talált bennük sok rokonszenvet, a démonok között sem találta meg helyét. Gyenge volt, vagy csak más, esetleg túlságosan ember. Annyi biztos, hogy nincs családja, se otthona, és senkinek se tűnne fel, ha eltűnne. Persze egy démont ki ne akarna eltűntetni?
Tulajdonság: Ariel személyisége egészen furcsa, kicsit olyan, mintha kettő lenne belőle. Többnyire csöndben létezik a háttérben és megfigyel. Nincs különösebb oka, inkább szokássá vált hobbi, mivel könnyebb és relatíve valid az emberről alkotott képe, ha megfigyeli a tetteit, reakcióit, amit monanak, a véleményeiket, és őszintén, annyira nem szokott szoros ismeretségeket kötni. Mivel nem igazán találja a helyét a világban, ezért nem igazán szokott foglalkozni vele. Lerója a kötelező köröket, ezt főleg olyan stílusban, amilyen kedve van éppen. Ha éppen szarkasztikus, goromba démon rohama van, akkor képes a legkisebb emberi érzelem nélül léteznie. Ha éppen a kedves énje dominál, akkor se fog vidáman haverkodni, de előveszi az illemtudását, és az alapokat megteszi. Ha sikerül valakivel a vadidegenből az ismerős zónába jutnia, még jól el is szórakozik akár az illetővel, és netalántán kedves lesz. A gyerekekkel kimondottan barátságos, és rá se lehet ismerni, és nem egyszer jól sül el, ha rá bíznak egyet, de persze, ki tenné? Hát még ha eszébe jut valakinek. Ariel éjszakánként nem igazán tud aludni, ezért sokszor fáradt, szemei karikásak, és ezen csak töménytelen mennyiségű kávé tud valamit csiszolni, de ha nagyon rossz a helyzet, akkor képes beülni egy random kocsmába inni valamit, hogy épségben maradjon a lelke és a mentális állapota. Valamikor éjszaka az utcákon sétál, van amikor egy hétre bezárkózik a szobájába, esetleg az embertömegben elveszik. Az idő nagy részében zenét hallgat, vagy dalszöveget ír, amikor egyedül van képes dúdolászni azt, de nem énekel hangosan, pedig szép hangja van. Emellett szeret olvasni, és sokat foglalkozik matematikával és fizikával a képessége miatt, és mert jó benne. Hobbiból néha magával szokott játszani, ha éppenséggel nem tudja mi tévő legyen. A másoktól ekzárkózó énje és a kedves, és megértő Ariel harcol meg ilyenkor. Kissé ironikus, de a szíve egészen ártatlan, és ha nem lenne mérhetetlenül közömbös többnyire a világra, sokra vihetné az eszével is, valamint a képességével is biztos remekelhetne. Bár puszta unaloműzőként szokta feszegetni saját határait, és önvédelemet is tanult, nem szeret harcba keveredni, még egy indok, hogy ne nagyon barátkozzon, és nem biztos a saját tudásában. Megemlíthető, hogy szereti az állatokat, és hogy imád enni, és szereti a süteményeket, habbal és karamellával főleg, de hamburgernek és a baconnek nem tud ellenállni, a csirke waffellel meg űberelhetetlen a szemében.
Kedvenc: nincs
Kinézett:

Rana 2020. 06. 26. 14:03  
Oké, várom őket!

Itsme 2020. 06. 26. 12:59  
Majd hozok lapokat, csak mostanában nem érek rá^^
Cb*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Rana 2020. 06. 22. 21:57  
A szerepjáték részére egy klubb lett létrehozva - ott meglehet majd nézni az iskola tanárait. (+ a karaktereket) Néhány bekerült de majd még legalább 7-10 tanár várható a későbbiekben. Ez mellett a szobatársakat is feltüntettem a későbbiekre hogy ez is könnyen megtekinthető legyen! ^^

Maybelle 2020. 06. 22. 14:17  
Sorry sorry! ><
Magasság: 175 cm
Nemi beállítottság: Leszbikus

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat