Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Umbrella Academy
Megosztás: f

Umbrella Academy

Sziasztok!

Ez első sorban egy természetfeletti szerep lenne ami egy iskolában zajlana ami már lassan 300 éve üzemel, kezdetben menedék gyanánt alkalmazták majd lassan tanítani kezdték a különleges népet. De nem csak róluk fog szólni ez a szerep hanem a világról, az elítéléstől az elfogadásig mindennel találkozhatnak főhőseink és csak rajtuk múlik hogy hogyan végződik a történetük. Lehet béke vagy akár több életen tartó háború!
Ha idáig eljutottál és még mindig érdekel akkor haladjunk is tovább:

Mivel több szerepet is folytattam már néhány évem során elő fordult hogy néhány jel teljesen más volt mint amihez én hozzá szoktam volna ezért itt össze is szedném őket!

1. Ha beszélni szeretnél a karakterrel akkor ezt a jelet használd: -, ha farkas vagy más állat formájában van akkor nem úgy beszél mint máskor - inkább úgy kell rá gondolni mint a gondolatolvasás -a szája nem mozog de mégis hallod- és csak azok hallják akik ugyanúgy állat bőrébe bújtak: ~..~
2. Ha gondolkodni szeretnél vele: ".."
3. Ha cselekedni szeretnél akkor nincs szükség semmire.
4. Szerepjátékon kívül ha beszélgetni szeretnél a többi taggal ezt a jelet használd, innen tudni ha épp csak kommunikáció folyik: /../
5. Ha le szeretnéd írni hogy mit álmodik a karaktered: *..*

Néhány szabály:
- Először is tartsd be a KT szabályzatát!
- Másodszor ha lehet ne használd vagy öld meg más karakterét, pláne az engedélye nélkül!
- Ne sértödősködj és rendez jelenetet ha valaki használ olya képet vagy nevet amit te szerettél volna, ő volt a gyorsabb fogad el és keres mást helyette.
- Ha valami gond van az egyik csapattársaddal azt ne kommentben teregesd ki, írj rá privát üzenetben és ott rendezzétek le a dolgot. Ha nem megy és kell segítség akkor nyugodtan lehet nekem bármikor írni!
- Ne legyen egyetlen és leg!
- Lehetőleg ha valaki szerepezik - valakivel és nála esetleg este van akkor másoknál is legyen így hogy ne legyen kavarodások. Így ha van valami program x időben akkor részt tudd benne venni a karaktered úgy hogy valamit át kellene ugrania.
- Ez mellett ha kérhetem próbáljatok amennyire csak tudtok kedvesek lenni egymáshoz szerepen kívül, nem azt mondom hogy nyaljátok - faljátok egymást olyan jobban legyetek csak így kevesebb az esélye a veszekedésnek ha nincs ok! (én se vagyok éppenséggel egy kisaggyal sajnos de most az leszek. : D)

Egy kis információ:
- Lehet benne romantikus szálakat is bontogatni nagyon nyugodtan, de ez inkább hetero legyen mert nem szeretném hogy szóljanak miatta. De persze bármi megoldható bizonyos keretek között.
- Lehet házi kedvenc de maradjunk a reális dolgoknál azaz kutya-macska és társai. Esetleg ami még engedélyezett a róka, bagoly esetleg őz mert sérülten vagy árván maradt állatokat olykor befogad az ember. Bár most az egyszer jómagam megszegem ezt mert szeretnék egy farkast az egyik karakteremnek.
- Vasirys-ként ismert a vadászok társasága, a természetfeletti lények között is terjengnek nevek miként a sima átlag embereket általában Eltiory-nak hívják, a rendőröket Revergron-nak - míg a kórházat Kree-nek így mindig megtudják különböztetni őket. A bandatag/bandavezérhez nincs külön név, ők is jelenthetnek veszélyt vagy biztonságot különlegeseinkre.
- Egy szobában tartózkodhat egyszerre két ember is első sorban ezt támogatnám a leginkább de ez nem kötelező, a szobákban külön - külön lehet két lány, két fiú de lehet akár koedukált is azaz egy lány, egy fiú. Ezt annak idején első sorban a testvérek miatt alakították így de mára már ennek semmi jelentősége, ma már idegen személyek is kerülhetnek egy szobába.
- Nekem már lenne Rolux-hoz karakterlapom de ha valaki szeretné hozni az is megoldható de ő maximum 24-nek nézzen ki külsőre és vámpír legyen. És ha nem gond akkor hetero legyen. x3
-Csak hogy reálisak maradjunk itt ha egy alakváltó/vérfarkas átváltozik és fel van öltözve annak a ruhája szétszakad

És akkor a történet: 21.század, Umbrella Academy egy már lassan 300 éve létező iskola és menedékház a különleges emberek részére kik a nagyvilágban élnek megbújva hosszú-hosszú ideje már. Az iskolát egy nagy hatalmú vámpír Rolux alapította és irányítja már kezdetek óta, az intézmény legelső lakója pedig egy fiatal vérfarkas volt akit mindenki csak Lüx-ként ismert és Rolux legelső segítője is volt. Lüx-nek nagyon különleges szaglása volt ugyanis akár száz kilométerről is képes volt kiszagolni bármilyen természetfeletti erővel bíró emberi lényt, amíg más fajtársa még csak azt se vette volna észre ha éppen az orra előtt van egy. Lüx-öt egy veszélyes vámpír gyilkolta meg amikor az iskolát védelmezte és a halála után Rolux egy emlék szobrot emeltetett a számára az iskola szentélyében amit ő maga készített két kezével. Az Umbrella-ban azóta több száz diák és menekült él boldogságban és békességben, bár amíg vannak emberek akik tudnak a létezésükről sose lesznek teljesen biztonságban csak ha békét képesek kötni egy nap. Az iskolát egy boszorkány varázsolta el nagyjából 150 évvel ezelőtt és azóta minden halandó ember nem lát mást az épületből és az azt körülvevő kő falból hogy minden romokban áll már hosszú-hosszú ideje a falat pedig végig beborította a szúrós rózsabokor minek virágát egy halandó le nem szakíthatja.
Két lakó épület van amiket az elmúlt kétszáz évben építettek de csak hatvan évvel ezelőtt újították fel - egy fiatal boszorkány pedig megigézte azt hogy mindig legyen szabad szoba az új jövevények számára. Erre azután lett szükség hogy túl sokan lettek és túl kevés maradt a fekvőhely. Ez a lehetőség pedig nem volt senkinek se bőrtőn, bárki elmehetett majd visszajöhetett amikor csak akart az ajtó mindig nyitva állt. Hajdanán 200 évvel ezelőtt élt egy vadász család aki a természetfeletti lényeket kezdte gyilkolni és ez idővel növekedni kezdett más emberektől és a Vasirys néven vált hírhedté a lények között - napjainkban is élnek még leszármazottaik és tartanak beavatásokat hogy egy napon elpusztítsák az utolsó természetfeletti lényt is.

Karakterlap természetfeletti lényhez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév. Ne legyen foglalt!/
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /16 és 22 év között legyenek, vámpír/angyal/démon és társai esetén nyugodtan több lehet./
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Vámpír, Vérfarkas, Bukott Angyal, Démon, Mutáns és társaik/
Ház: /Nimtessa -> A diákok szállása, Maugrin -> A menekültek szállása./
Szoba-szám: /Hogy melyik szoba az övé, két ember is birtokolhatja ezt ha szobatársak/
Képesség: /Ez főleg arra a személyre érvényes aki mutáns./
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor/
Kinézett: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla. Pl. tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek./

Karakterlap az összes többihez:

Név: /Ne legyen foglalt se magyar, kereszt és vezetéknév./
Nem: /Lány - fiú/
Kor: /itt is inkább olyan 16 és 22 év között legyenek, maximum 1-2 évvel idősebbek/
(Magasság):
Nemi beállítottság:
Típus: /Eltiory, Vasirys, Revergron, Kree és Bandatag/Bandavezér/
(Gyenge pont):
Élettörténet: /Nem szükséges hogy regény legyen de írjatok valami információt/
Tulajdonság: /Ide is/
Fegyvere: /Nyílpuska - lőfegyver és társai/
(Hobbi):
Kedvenc: /Ha van, név-nem-kor-kép/
Kinézett: /Képnek élő személyeket szeretnél első sorban, kicsit boszi vagyok de nagyon vészes esetekben ha tényleg nem találsz megfelelő képet akkor tárgyalhatunk/
(Egyéb): /Bármi más amit megszeretnél osztani róla pl. egy tetoválás vagy bármi egyéb!/
/A zárójelben lévők nem szükségesek./
/Velük kapcsolatban azért ne esünk így elsőre túlzásba, kezdetben legyen mindenkinek maximum 3 lehetősége és utána majd ha úgy van talán a számuk nőhet még/

Nem kell sietni a karakterlapokkal annyi időt adók amennyit csak kell nyugodtan írjátok meg amikor csak akarjátok, a szerepet majd akkor kezdjük el amikor mindenki beküldte és így senki se marad le róla. pl. ha a héten nem érsz rá de szeretnél jönni akkor jelezd felénk hogy tudjuk/tudjam ezt és akkor megvárunk! ^^

( 1056 megtekintés )

Szólj hozzá:

Picur<33 2020. 09. 27. 1:08  
félek, sose kezdünk...

Rana 2020. 09. 15. 17:22  
Név: Maisie Suki Fitzgerald
Nem: Lány
Kor: 18 év
Nemi beállítottság: Leszbikus
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Lidérc
Élettörténet: Nem sok mindent lehet tudni talán, ami az egyik legfontosabb tudnivaló róla, hogy a sötétség gyermeke hiszen egy Lidérc lényt tisztelhetünk meg benne. Családja nincsen kezdetben árvaházban élt, de megszökött onnan és az utca gyermeke lett nem volt állandó otthona mindig menekült, hogy el ne kapják hiszen kiskorú volt. Nem mintha bárki is foglalkozott volna vele csak ez volt a törvény. Majdnem tizenhárom volt, amikor megismert két fontos személyt, aki mára már az élete részei Eva; ő lett az első olyan ember, akit talán a családjának hívhatott hiszen olyan ő neki, mint egy kishúg, akire mindig számíthat. És akkor még ott van neki Diego a csapat bolond gombája, aki mindig ott van, ha szomorú vagy és képes magából idiótát csinálni csak hogy felvidítson. Kezdetben szerelmes volt a lánykánkba, de sajnos jött a hidegzuhany, hogy Suki a saját kapujára játszik és így nem lehet tündérmesébe illő történet a vége; legalább is kettejük részére. Ők hárman egy hozzájuk hasonló gyerekekből álló csapatban éltek kint az utcán és mindig együtt vándoroltak egyik helyről a másikra. Sokáig a csatornában éltek, de volt, hogy egy elhagyott épület nyújtót számukra biztos otthont és menedéket. Egyébként a csapatban ő amolyan „vezető” szerepet tölt be és sokszor ő hoz meg döntéseket csak hogy másoknak ne keljen, de persze vannak esetek amikor a csapat összegyűlve dönt közösen. Mindig jó volt és nem döntött elvakultan ezért mindenki szereti és hallgat rá. Iskolába is elkezdtek járni csak hogy egy napon legyen is belőlük valaki. Általában a maga fajták nem szoktak előre tervezni vagy gondolni mert az élet így is kicseszett velük, de ő egy nap egyetemre szeretne járni és modell szeretne lenni mert ez az egy dolog egész életében hiányzott az életéből.
Tulajdonság: Nagyon komoly lány, akinek helyén van a szíve és az esze mindig sikerül feltalálnia magát és hihetetlenül könnyen feltalálja magát. Elég könnyen elvegyül mások között és hamar megtalálja a helyét így nem is meglepő, ha azt mondom az emberekkel jó viszonyt ápol amig ők nem ártanak neki vagy a szeretteinek. Nem haragtartó ezért, ha egy pillanatra fel is húzod nála a pumpát ő nem fog semmit se leverni rajtad, de ez alól a verbális bántalmazás már nem érvényes – ha azt látja, hogy bántanak valakit körülötte ő nem fog ott állni és nézni, de nem fog egyből verekedni se csak ha már tényleg nincs mit tenni. És most egy meglepő és hihetetlen dolog róla; nem káromkodik és soha életében nem káromkodott még. Ő tényleg ez a fajta ember, amiből már elég kevés van a világon semmilyen ocsmányság nem hagyta még el azt a szép száját. Szeret beszélgetni, de jobban szereti a csöndet amikor hallja a saját gondolatait és nem kell száz meg száz fele figyelnie és válaszolnia, amit persze nem vett meg se, de néha pár perc csak magára tényleg csodás érzés. Egyébként nagyon szerethető személyiség mert nagyon aranyos, kedves és figyelmes, akinek a társai az elsők és csak utólag gondol saját magára. Ez annyit takar, ha már van terve az a napra, de szüksége lenne valakinek rá akkor ő félre teszi a terveit és csak arra a bizonyos személyre figyel. És persze őszinte szóval igazán megbízható egy igazi jóbarát. Nem fecsegi ki a féltett titkokat, de kerek perec a szemedbe mondja, ha a ruha, amit próbálsz rémesen áll. Nem kertel és utána nem is érzi magát rémesen. Egyébként igazi nő szóval nem egy hanyag, trehány buta nő, aki nem figyel oda a megjelenésére mert nem mondom, hogy neki az az első amikor felkell de mindig oda figyel és csinosan – nőiesen öltözik fel. Pont ahogyan kell. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tudd néha napján lazán felöltözni mert nem csak ebből áll az egész élete olyankor viszont tényleg tesz arra, hogy ki mit gondol róla.
Kinézet:

Rana 2020. 09. 15. 17:19  
Bocs! (=

Stormy
 
2020. 09. 15. 14:49  
Rana ne illesz be olyan képet, amin alul öltözött személy látható! (ez a kép már eléggé feszegeti a határokat, így inkább mellőzd)

Rana 2020. 09. 11. 19:22  
Név: Octavia Blake
Nem: Lány
Kor: 17 év
Nemi beállítottság: Heteroszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Démon
Élettörténet: Az ő története nem a mesékben lett megírva, mint sok kislánynak a nagyvilágban és korán fel kellett nőnie. Az apja egy nagyhatalmú démon és maffia vezér volt míg az édesanyja egy fiatal prostituált, akire az apja szemet vetett. Így hát nem meglepő, ha azt mondom, hogy ő egy nem várt gyermek volt. A nő, akit most nevezzünk úgy, hogy Rachel abortuszra akart menni, de nem volt rá elegendő pénze így több fajta gyógyszert és módszert alkalmazott, hogy a kicsi O ne szülessen meg és folytatódjon a lecsúszott élete. Viszont egyik megoldás se vált be és talán ennek egyik fő oka az volt, hogy a kicsi apja jóvoltából Démon volt, ami pedig nem hagyta azt, hogy meghaljon. Kilenc hónappal később megszületett a kislány, akiről a nő lemondott és a kórházban hagyta amikor elhagyta az épületet. Viszont nem maradt sokáig egyedül ugyanis az apja tudomást szerzett a gyermek érkezéséről és az embereit küldte a kórházba, hogy elhozzák a csöppséget, de persze a dolgok nem mentek olyan könnyen, mint a mesékben végül O az apja mellett kötött ki. A férfit Dimitry Vaszilenko-nak hívják és lassan két évtizede él az államokban, mint „kereskedő”, de mindenki jól tudja, hogy sötét ügyekben dolgozik hosszú évek óta. A kislányt sose vette a nevére mert nem lett volna biztonságban, ha kiderült volna róla, hogy kinek a lánya így, hogy ne lógjon ki a sötét világból tanítani és edzetni kezdte, hogy jobb legyen a legjobbaknál is. Egy napon, ha elég idős lesz az egész hely az ő nyakába fog zúdulni, de erről ő maga semmit se tudd nem tudja, hogy ki az apja és az se, hogy mi történt az anyjával csak annyit tudd, hogy a látszat ellenére egy jó helyen van, ami nem épp a legbiztonságosabb, de mindig védi valaki a hátát. Mostanra egy fiatal nővé cseperedett és tényleg nagy harcos lett belőle és bárkit le tudd győzni, aki ellene küzd meg és mindvégig megakar felelni a nagyfőnöknek, akiről nem tudd többet csak hogy az életét köszönheti neki hiszen befogadta őt. Nem él hercegnői életet, de ha akarná mindent megkaphatna, amit csak akarna, de ő nem az a fajta, aki csak úgy elfogad valamit és ő maga semmit se add érte cserébe. Mindig – mindenért megküzdött, hogy kiérdemelje.
Tulajdonság: Nagyon kitartó és makacs lány, akinek olyan kemény a feje, mint egy kőszikla és nem engedi meg másoknak, hogy lekenyerezzék. Ő mindenért megakar küzdeni mert úgy helyes nem akar úgy élni, hogy minden és mindenki az ölébe hullik és nem kell érte semmit se tennie. Mindig is harcias volt így amikor tanítani kezdték nem volt olyan meglepő, hogy könnyen és okosan tanult és mindvégig helyén maradt a szíve és nem szállt el. Alapjáraton egy nagyon komoly lány, aki mindig tudja, hogy mit csinál és nem futamodik vissza a vér látványától, de nem is élvezi a dolgot mivel nem egy kegyetlen szörnyeteg csak azt teszi, ami a dolga. Ez mellett nem meglepő, ha azt írom nem egy anyám asszony katonája mivel semmitől se fél legalább is mindig erősnek és bátornak mutatja magát még akkor is, ha a dolgok nagyon durván elfajulnak és sokszor úgy tűnik nincs visszaút. Ő már fiatalon elfogadta a halált hiszen abba nőtt bele, hogy veszély az egész élete így sose gondol a jövőre csakis a jelenre. Hiszen mindig az a legfontosabb, ami akkor és ott az orrunk előtt. Az emberekkel kicsit rideg, de nem távolságtartó hiszen lehet vele kommunikálni, de nem valami bőbeszédű és mindig azt mondja, ami először az eszébe jut. Ez mellett ő nem köntörfalazik ha van valami ő kerek perec a szemedbe mondja de úgy mintha az éppenséggel apróság lenne mert ő nem igazán tanulta meg azt hogy hogyan kell együtt érezni. Nem is igazán tudja, hogy az mégis mit jelent. Mindig rossz fiúk mellett élt, akik nem arról híresek, hogy kiscicákat mentenek a fa tetejéről.
Kinézet:

Rana 2020. 09. 11. 19:19  
Név: Hakate Clayton „Nyssa Celebriel”
Nem: Lány
Kor: 17 év, legalább is külsőre eredeti kora a 300-at üti
Nemi beállítottság: Pánszexuális
Házastárs/Partner: Egyedülálló
Típus: Sötét vérű elf
Élettörténet: Mit is mondhatnék róla, ami jelen helyzetében elmondható róla? Talán annyit, hogy egy rejtélyes sziget hercegnője és hogy árva, mint egy magányos virágszál. Egyetlen igaz barátja Laeriel egy fehér bundájú tigris, akit még tizenhárom éves korában kapott a szüleitől ez egy hagyomány volt; azt az állatot kapták, ami leginkább őket ábrázolta. És ő egy tigris képében találta meg önmagát és hű társát. Persze ő nem egy isteni ajándék volt, mint amit általában kapni szoktak a nagymacskát az erdőben találta az anyja teste már régen kihűlt mellett ő pedig magához vette hiszen akkor érezte ők összetartoznak. Az este amikor elvesztette a szüleit tán nem is volt olyan régen, mint azt elsőre gondolná az ember hiszen még tisztán érezhető a levegőben a halál szaga. Vagy inkább mészárlás hiszen minden olyan volt, mint egy vágóhíd. Túl hirtelen történt minden és sokan nem tudta visszatámadni időben igazából semmire se voltak akkor felkészülve mert Nyssa születésnapját ünnepelték. Édesapja Ryddern a népével együtt harcolt és esett el azért, hogy a családja megmeneküljön, persze végül édesanyja Rhien se élte túl mert hátra maradt, hogy feltartsa üldözőit ezzel óvva gyermekét. Más királynő az embereit hagyta volna hátra, de ő nem az a fajta nő volt nem áldozott fel senkit azért, hogy önzőségből ő életben maradjon. És mert csak ő tudta elég ideig fenntartani hiszen tudta ő az, akit nem ölnek meg egyből. Családjától csak két fontos tárgyat vitt magától, amit a mai napig kincsként őriz: Édesanyjától egy négy ajtós medált kapott három évvel ezelőtt, amin ő, a szülei és Laeriel látható és mindig a szíve mellett viseli – általában nem veszi le; Édesapja pedig egy aranyozott gránit tőr-t adót a tizenötödik születésnapjára, min ez olvasható elf nyelven: „Ne gyászold, akiknek eljött az ideje! Te megéred majd, hogy szebb napokat láss, mikor nincs többé bánat.” Mindig a rá szabod tartóban hordozza az oldalán és ha valaki csak megpróbálja szó nélkül elvenni annak jó eséllyel karját töri. És akkor ez még csak a finomabb helyzet. Hű társa Laeriel is vele tartott az ismeretlen országba és ez miatt elég feltűnő és félelmetes az emberek számára, ami miatt több esetben távolról elkerülik. A szokásos elf füleket varázslattal eltüntette nem sokkal az érkezése után mert mint rá kellett jönnie a legtöbb emberszerű vagy éppen törpefülű lénynek -legalább is ő így nevezi őket- teljesen abszurd és ostoba fülei vannak. Egyetlen biztos pontja a vele tartott elf-ek, akik kimentették és életben tartották a zord és fekete-fehér világban, ami még távolról se hasonlított otthona melegére. És persze próbálnak beilleszkedni, de ez nem olyan könnyű, mint amit elsőre lehet gondolni, más a pénznem -náluk Lyrra, ami aranyat takar és Nyva, vagyis Vyssandra-i gyémánt van- Ez mellett teljesen más a viselkedésük, a szokásuk és akkor ne említsük a ruházatukat a számukra teljesen abszurd. Persze Nyssa még fiatal és impulzív, aki a többiekhez képes jóval könnyebben alkalmazkodik, de persze ez még nem azt jelenti, hogy egyből igazi amerikai lány lenne. Rhion istennőnek hála nem ő volt az egyetlen fiatal ezért mindig volt társasága még akkor is, ha épp nem volt rá szüksége. Mikor megismerte az iskolát mondhatni beleszeretett mert onnan, ahonnan ő érkezett ilyen nem volt – vagyis volt, de távolról se olyan, mint itt ezen a kontinensen. Megismerte az itteni zenét és táncot, ami még inkább más volt, mint Vyssandra-ban. Mikor iskolába kezdett járni csak azzal a feltétellel engedték meg neki, ha mindig mellette lesz legalább két testőr és innentől kezdve Lucierus „Lucius” és Myddra „Myra” az élete részévé váltak.
Tulajdonság: Nagyon erős és bátor lány és ez azután se változott, hogy megtörtént a nagy mészárlás. Mindig is tudta, hogy egy napon öve lesz a trón még akkor is, ha ő nem az a fajta, aki erre gondol élete végéig mindig is makrancos hercegnő volt, de ez mellett tisztelettudó. Ez persze nem azt jelentette, hogy nem szórakozott vagy viccelődött soha életében mert igazán tréfás egy elf. Mikor még Vyssandra-ban élt gyakran viccelt meg másokat vagy keveredett bajba hiszen úgy gondolta most kell ki szórakoznia magát mert ha királynő lesz erre már nem lesz több lehetősége mert jönnek a koronával járó teendők, ami pedig nem épp sétagalopp. Mivel mindig is egy impulzív személyiség volt gyakran cselekszik első benyomásra, ami persze nem minden esetben helyénvaló és biztonságos ezért elő fordul, hogy megfájdul miatta mások feje viszont már sokkal komolyabb, mint volt. Az emberek amióta csak tudd a létezésükről foglalkoztatják hiszen számára ők egy nagyon érdekes „faj”, mint egy kutyának a giliszta. Ez miatt megesik, hogy random feltesz egy teljesen szokatlan vagy váratlan kérdést mert hogy az számára teljesen normális. Van egy nagyon jó elemző oldala, ami abban segít, hogy a hang vagy arc alapján észrevegye, hogy épp mi igaz vagy hamis. Ez annyit takar, hogy megfigyeli a rendüléseket a szemükön vagy éppen a szájukon és ezt tanulmányozva jön rá, hogy ki mit gondol igazából. Ezért neki lehetetlen hazudni. Ezzel ellentétben neki ez nagyon könnyen és rendületlenül megy mert lehetetlen kivenni a hangjából és viselkedéséből, hogy mi komoly és mi nem. Ha épp úgy hozza a helyzet, hogy hazudnia kell ilyenkor teljesen fapofa és mégsem rendül az arca vagy a teste és tekintette is higgadt és üres. Nem egy monoton komor és rideg elf sőt pont az ellenkezője hiszen mindig látható bájos arcán egy pajkos – huncut mosoly, amit nem enged senkinek se letörölni. Ez nem azt jelenti, hogy elfelejtette a szüleit vagy azokat az elfeket akiket szintén elveszített de nem akar szomorúan és meggyötörve élni majd ugyanilyen formában királynővé válni. Nem csak saját maga, de miattuk is él. Egyébként egy igazi harcos hercegnő hiszen nagyon jól bánik a tőrjével és nagyon ügyes kiképzés közben ez mellett az apja is erre nevelte, hogy megtudja magát védeni, ha egy nap így alakul a helyzet. Elképesztően halk és finom a mozgása mert jó eséllyel senki se veszi észre azt, ha a hátuk mögé érve már csak arra eszmélnek fel, hogy a nyakuknak szegezi a tört. Ez persze nem azt jelenti, hogy senkire sincs szüksége hiszen most még inkább mások gyöngédségére van szüksége, de ő maga ezt sose ismerné be ezért senki se tudja, ha éppen összetörik vagy már összetört legbelül.
Képesség: Nagyon erős és hatalmas fekete mágiával bír. Sok mindenre képes; holt feltámasztása vagy éppen lélek elszívás. Minden egyes lélek, amit elvesz az öt erősíti és amit add azt elveszíti. Ez egy oda – vissza dolog. De ez mellett képes többféle varázsital készítésére vagy új megtervezésére. Ez mellett sok mindenre képes még és persze még van minek felbukkannia élete során.
Kedvenc: Van egy Laeriel nevű 4 éves nőstény Szibériai Tigris-e. Mit náluk csak Triggerornnak hívnak.
Laeriel „ -->
Kinézet:

Picur<33 2020. 08. 24. 21:14  
*már alig várja a kezdést végre valahára....*

Rana 2020. 08. 19. 20:03  
Okés. Majd hozzá igazítom. ^^

karácsonyok
 
2020. 08. 19. 19:42  
Ennyit hoztam ki magamból több nem hiszem, hogy jonn


Tulajdonság
Nagyon kíváncsi és jó szívű, mindig mindenben a jót keresi. Először mindig a pozitív oldalat keresi a másikban és ha teheti akor nem fedezi fel inkább a negatív oldalát az illetőnek. Nagyon segítő kész mindig ott van ha kell visszont egyben nagyon naív is. Könnyen elhisz dolgokat és könnyű atvagni. Nehezen bocsát meg embereknek nagyon haragtarto típus. Barátai közelebben egy csendes szerény lány aki nem szól be senkinek ha nem kerdezik nem szólal meg. Idegen társaságban  kinyitja száját de ott is mértékkel. Nehéz kihozni a sodrából visszont ha sikerül nem áll jót magáért. Nagyon energikus és ez mégis látszik rajta. Állandóan pörög a megszokott társaságában.

Rana 2020. 08. 19. 13:02  
Majd én is szeretnék még legalább egy Wendigo fiúcskát, egy Démon lánykát és fiúcskát, Waheela lánykát és fiúcskát, alakváltó lánykát és fiúcskát, Boszorkánymester fiúcskát. És még minden bizonnyal sorolhatnám szóval nekem is lesz dolgom. ^~^
És akkor még Astrid, Lucas, Kiara lapjairól nem is beszéltem akik a testvéreik miatt is kellenek. x3

Rana 2020. 08. 19. 12:58  
Okés. Köszönöm. ^w^

karácsonyok
 
2020. 08. 19. 12:57  
Hát ilyen este felé neki ugrok újra mert tényleg szegényes. Igazából este sokkal jobban megy, lehet több ötletem is lesz majd meglattjuk de tuti bővítem ^^

Rana 2020. 08. 19. 12:56  
Nekem az is jó ha “hosszan” beszélsz a jelleméről. Pl. Általában kedved és csendes, de ha mégis sikerül kihozni a sodrából akkor, igen nagy erővel csap le a rá leselkedő ellenségre. Mindig is hűséges barát és társ volt aki semmi miatt nem panaszkodik mert az apró jó dolgokban is a jót látja. etc. ^^
A lényeg hogy amennyire csak neked megy annyira legyen kibontakozva. (:

Rana 2020. 08. 19. 12:48  
A tulajdonságot kicsit rövidnek érzem (esetleg ha kicsit kibővítenéd pár sorral azért hálás lennék) de egyébént elvan fogadva. ^^

karácsonyok
 
2020. 08. 19. 12:31  
Ez a valami az egyik lenne qwq több nem jönn ki belőlem

Név: Phoenix "Windheart"
Nem: lány
Kora: 19 év (külsőleg, eredeti nem ismert)
Magasság : 178cm
Nemi beállítottság : hetero
Típus: bukott angyal
Ház: Nimtessa
Szoba: 14
Élettörténet:
Soha nem tudta ki is ő amikor még az élők sorában volt. A sötét oldalra egy bizonyos személy húzta át aki látta benne a tomboló gonoszságot. Visszont Phoenix soha nem tudott teljesen gonosz lenni hiszen nagy szíve van. Ezért se a mennybe, se a pokolba nem tartozott. Ezért került vissza a földre. Úgymond kapott egy második esélyt. Emlékei elvesztek amikor vissza került a földre. Nem tudja hány éves, honan jött és ki is ő valójában. "pót" szülei Annie Windheart és Adam Windheart volt. Nagyon szeretek hiszen saját gyerekük nem lehetett. Apja vadász volt anyja varró nő. Nem voltak kő gazdagok de még is mindene megvolt Phoenixnek hiába nem követelt semmit. Szerette az állatokat és imádott a szabadban lenni. Igaz néha anyukájának is segített otthon. Takarított és mosot is. Anyukája folyton tanítgata a kislányt, hogyan is kell varni. Élete akor fordult meg amikor Annie elkapott egy halálos vírust amiatt fel éven belül bele is  halt. A kislány teljesen össze tört. Bánata rengeteg sportban ölt így szinte mindnet ki próbált. Futott, atlétikázot (vagy, hogy írjak), úszott, lovagolt, kosarazot. Apukája próbált a kedvére tenni. Ezért amikor egy sérült róka kölykökt talált nem ölte meg hanem haza vitte a lányának. Phoenix örömmel fogadta a kis nőstény ezért ápolta sérült lábát. A fehér szőrű nőstény róka hamar megszerete újdonsült gazdáját. Phoenix az a felé jó kislány akit soha az életben nem érdekelte a fiúk. Volt 2 barátnője Hannah és Isa. Velük néha lejárt egy két szórakozó helyre visszont az is ritka volt. Nem egy nagy társas lény szeret egyedül lenni és a gondolataival lenni. Nagyon szeret olvasni és rajzolni is.
Tulajdonság :
Egy igazán kedves lány. Leginkább csendben van ha nem kérdezik nem is szólal meg. Visszont ha felhuzák, csesztetik atalakul eme világra demonkent küldött szörnyetegé és az illetőt elküldi egy másik világba. Ezen kívül segítőkész és mindig ottvan ha kell. Hűséges barát hiszen ragaszkodó.
Kedvenc: kB 3 éves nőstény róka Moon
Kinézet

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat