Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

White Winged Wolf Team
Megosztás: f

White Winged Wolf Team

A hegy tetején lévő barlangban három kutya feküdt. Kettő szuka és egy kan. Egyszer csak a kan felriadt. Felállt és kinyújtóztatta elzsibbadt tagjait. Smaragdzöld szemeivel körülnézett a barlangban. Minden békés volt. De valami zavarta őt. Többször is megszámolta magukat és akkor rájött mi a baj.
- Hol van Ádám? – kérdezte magától motyogva. – Talán lement sétálni?
Gyorsan megbökdöste a mellette fekvő Asleigh-et.
- Asleigh, ébredj! – mondta.
- Mi van Boldizsár? – jött az álmos válasz.
- Eltűnt Ádám! – kiáltotta Boldizsár.
- Micsoda? – pattant fel a fehér husky. Megrázta bundáját, kék szemével körülnézett, aztán látta, hogy Emma, a japán spicc nem mozdul.
- Emma – suttogták egyszerre.
A fehér szuka oldalán egy mély seb volt.
- Boldizsár, hozz vizet! Ezt gyorsan ki kell tisztítani! – kiáltotta Asleigh. A szamojéd kan villámgyorsan a vizes tálkájukhoz rohant, felkapta a sajátját és már vitte is.
- Be tudod forrasztani? – kérdezte aggódva Boldizsár, mikor letette Asleigh elé a kőtálat.
- Hát… Ez egy mágia ejtette seb. Érzem a kisugárzásából. Vagyis ezt csak egy nagyon erős varázslat tudja beforrasztani. – válaszolta a husky. – De azért a fájdalmat tudom enyhíteni! – tette hozzá sietve mikor látta Boldizsár egy jobban elkomoruló arcát. A kan erre kicsit jobb kedvre derült.
- Akkor csináld! – mondta.
Asleigh lehunyta égszínkék szemeit, és koncentrált. Elképzelte, ahogy a seb beforr és Emma felkel. Hallotta Boldizsár megkönnyebbült sóhaját. Kinyitotta a szemét. Az Emma oldalán lévő seb már nem vérzett.
- Akkor már csak arra kell várni, hogy Emma felébredjen. – szólalt meg csöndesen Asleigh. A gyógyítás majdnem minden erejét elszívta. Bekucorodott a sarokba és lefeküdt aludni.

                                                                              *

Asleigh arra ébredt, hogy valaki bökdösi.
- Asleigh, ébredj! – suttogta Boldizsár. – Emma magához tért!
- Mi? – motyogta álmosan Asleigh.
- Emma magához tért! – ismételte a kan.
- Máris megyek! – kiáltotta Asleigh. Felpattant és odarohant a vizes tálkájához. Gyorsan beledugta a fejét, aztán kihúzta, megrázta, és már rohant is oda barátnőjéhez. Emma a földön feküdt rengeteg puha mohán.
- Emma! – kiáltott fel a szamojéd kutya láttán a fehér husky. – Mi történt?
- Na jó, elmondom, de csak egyszer! – figyelmeztette őket Emma. – Amikor aludtunk, négy farkas bejött. Nagyon hangosan suttogtak, így Ádámmal felébredtünk. Felálltunk, és harcra készen álltunk. Legelöl egy piros szemű kan ment. Én morogtam, de egyszerűen… Elmentek mellettem. A kan ránézett Ádámra és ő összeesett. Ekkor az egyedüli szuka megszólalt, és azt mondta a pirosszeműnek, hogy „Vigyük le a kant Katen!”. Amikor ezt mondta, megharaptam azt, akit Katennek hívott, de ő csak rám nézett és… Azóta nem emlékszem semmire.
- Értem és… - kezdte Asligh, de elharapta a mondatot, mert ekkor egy kuvasz kan árnyékolta be a barlangot.
Ádám.

( 86 megtekintés )

Szólj hozzá:

Dzsessz 2020. 05. 14. 15:44  
Hupsz, bocsi, véletlenül Sarah Phoenix an írtam.

Sarah Phoenix 2020. 05. 14. 15:41  
Rendben, köszi a kritikát. A hibákon megpróbálok javítani. A harmadik részen még dolgozom, de megpróbálom gyorsan felrakni.

Kriza 2020. 05. 14. 13:38  
Tőlem rendhagyó módon most előbukkanok.
Érdekes világot mutatsz be nekünk, bár eddig még nem nagyon kaptunk magyarázatot. Viszont az tetszik, hogy az antagonista oldal felől kezdted festeni a világot. Egy kicsit a leírásokat hiányolom, tudom lassítja a történetet, de az olvasó könnyebben eltudja általa képzelni a helyet. Mindenesetre érdekes, várom hogy mi lesz belőle.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat