Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Vándorlelkek
Megosztás: f

Vándorlelkek

- Ki vagy te és mit akarsz itt?! - morgott a fiatal, három hónapos szuka. Falcon felemelte fejét, az őztetem túloldalán állt az idegen, zöld szemeivel ellenségesen méregetve a fiatal kant. Mellette a fehér holló állt, akit az örökös idáig követett, ő azonban nem tűnt túl idegesnek. Helyette kihúzta magát, a mellette álló nőstényre pillantott, kissé szigorú tekintettel.
- Shen! A Reiss Birodalom trónörökösének nem kéne így beszélnie más kölykökkel! - mondta megemelve hangját, csőrével megkoppantva a szuka feje tetejét, aki csak mormogott valamit az orra alatt. Ezután a madár, mint aki jól végezte  dolgát átrepült az őz felett, így Falcon elé kerülve, magabiztosan kihúzva magát. A kan csak értetlenkedve nézett rá, próbált nem foglalkozni vele és ki akarta kerülni, de a szárnyas nem hagyta, nemes egyszerűséggel elé ugrott, viszont nyugodt maradt.
- Üdvözöllek, fiatal kölyök! Mondd, mi szél hozott a Reiss Birodalom uralkodó családjának barlangjába? - kérdezte kedves, de magabiztos hangon, le sem véve szemeit Falcon-ról. A kan még nem hallott erről a birodalomról, nem tudta mire vélje a dolgot. Mégsem akarta megkérdőjelezni a holló bemutatóját, éhesebb volt ő annál és nem akarta végig várni azt a hosszú, unalmas időt, ami után a falkája végre elmegy vadászni.
- Falcon vagyok és csak megéreztem az őz szagát, az vonzott ide - válaszolta a kis kan, nem nagyon foglalkozva azzal, hogy tisztelettel kéne válaszolnia. Elvégre ő is egy örökös, viszont semmibe veszik, nem foglalkozik vele senki az anyján kívül. Még az apja sem törődik vele, pedig ő a legidősebb a testvérek közül, neki lenne a legnagyobb esélye arra, hogy alfává váljon egy nap. De nem, a vezér csak Bandit-ra koncentrál, pedig abban a kölyökben tényleg nincs meg semmi, ami kéne. Önző, egoista és beképzelt... Falcon csak ezekkel a szavakkal tudta jellemezni öccsét, ami igazából jogos is volt. A korom fekete bundájú örökösnek csak azzal telnek napjai, hogy kihúzva magát sétál a területen, néha beszól a falkatagoknak akik meg nem mernek válaszolni neki, hiszen ő Aiden kedvence. Ráadásul folyamatosan zaklatja Phase-t, akkor is, amikor a bátyja kéri, hogy ne tegye, valamikor sérülést is szerez miatta. Csak hát Phase nem az a verekedős fajta, ő inkább nyugton marad és szóban rendezi le a dolgokat másokkal.
- Értem... ő itt Shenandoah, a birodalom örököse, én pedig Ray vagyok, az uralkodó család támogatója - mondta a madár mosolyogva, büszkén megrázva tollazatát. - Nos, mindig Rise királynő dönt arról, hogy ki kaphat a rokonság zsákmányából, ezért javaslom, várd meg őt - tette hozzá, majd biccentett és visszarepült a kis barna bundájú szuka mellé, aki láthatóan még mindig nem bízott a hímben. Nem kellett sokáig várniuk, kicsivel később a barlang szájában megjelent egy gyönyörű fehér szuka, aki kék szemeivel kedvesen nézett végig a csapaton. Ray azonnal odarepült elé, szárnyait kitárta és úgy hajolt meg a nőstény előtt. A szuka, Rise mögött két kan állt, látszott rajtuk, hogy bármikor képesek lennének harcolni az uralkodó védelmében. A baloldalon álló kan fekete bundájú volt, orrnyergétől a nyaka mentén végig a hasáig fehér szőrrel rendelkezett, hátán és farkán is észlelhető volt néhol a világosabb árnyalat. A jobboldalon álló kan bundájában a szürke szín dominált, valahol sötétebb, valahol világosabb árnyalatban. Rise elmosolyodott, mikor meglátta Falcon-t. Belépett a barlangba, az eddig mögötte álló két társa megálltak a barlang bejárata előtt, kémlelve a tájat, hogy tudjanak jelezni, ha valaki erre tart.
- Mondd, kicsi, hogy kerültél ide? - nézett a fehér bundájú szuka a kis kanra pillantva, aki viszont addigra már elfordult tőle, az őz tetemét figyelve vágyakozva. A királynő halkan felnevetett, majd biccentett - Rendben, egyél csak belőle, elég éhesnek tűnsz - mondta mosolyogva, mire a fiatal hím farkát megcsóválva enni kezdett, vele szemben Shen kissé rosszallóan figyelte. Pár perccel később rohant a bejárat elé egy újabb kan, majd lihegve megállt. Bundája barna volt, hátán fehér pöttyökkel tarkítva. Gyorsan felemelte fejét és úrnőjére pillantott.
- Rise királynő, nagy baj van! Aiden falkája háborút hirdet a birodalomban és nem fogadják el az elutasítását!

( 26 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2020. 03. 24. 17:15  
Ne, Aiden! Mi okból csinálod ezt?
De amúgy én akkor is shippelem őket. Falcon x Shenandoah. Faldoah. Shencon.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat