Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

Fölkeltem a kölyök mellől és óvatosan megszaglásztam a halottat, rögtön megállapítottam hogy ő nem kutya hanem farkas. Elindultam Moani felé hogy megkérdezzem honnan jöhetett ez a farkas.  Moani az, aki mindenkinek a létezéséről tud, és tudja hogy hol lakik az illető. Elindultam a barlang kijárata felé és hirtelen bűntudat kezdte átvenni az uralmat a testem felett. Hátra pillantottam a hidegtől reszkető kölyökre és rögtön megsajnáltam őt.
- Sajnállak pici, muszáj hogy egyedül hagyjalak téged. Tessék itt egy takaró, talán nem fogsz fázni ha betakarlak. - mondtam a kölyöknek és ráhúztam a takarót. Elindultam Moani lakhelye felé. Oda értem, bekopogtam de nem jött ki senki sem.
- Hahó! - kiabáltam be oda. Kis várakozás után bementem de nem találtam ott senkit sem. Elkezdtem félni. Elrohantam a gazdámhoz és egy jól felszerelt szán várt, a csapat tagok mind hozzá voltak kötve a szánhoz.
- Heló Juno! Már csak rád vártunk! Gyere ide, jó kutya! Mehet a verseny? - a gazdám izgatottnak látszott, rákötött a szánra és megrántotta kötelet amivel minket tartott a helyünkön. A hirtelen lökéstől elindultunk és futni kezdtünk. Én jobb oldalt a negyedik helyre voltam bekötve. Az előttem álló Wolf megbotlott egy kőben és elesett. Én fékeztem hogy ne essek rá és a mögöttem lévőek is így tettek. A bal oldalt futó kutyák össze zavarodottan csaholtak, ugattak és ugráltak össze - vissza. Mögöttünk szélsebesen közeledett a falka vége és a nagy, nehéz, fából készült szán is amin a gazdánk, Kate állt. A szán nekünk jött és egy nagy reccsenéssel letört belőle egy jókora darab. Remegtem a félelemtől. Körülöttem vér szag volt és többen is megsérültek. Egy reccsenést hallottam a lábamnál, jól halhatóan eltört. A szán tovább siklott lefele a meredek hegyoldalon. Voltak akiknek sikerült kiszabadulni, már csak hárman vergődtünk a kötelek között. A szán oldalra borult és a továbbiakban így hemperegtünk lefele a hegyről. A bal oldalt, a hatodik helyen álló kutya sikeresen kiszabadult  és így már csak kettőnknek kellet szenvednie ebben a kényszer hempergésben. Össze voltam zavarodva, egyszerre éreztem több érzelmet is. Féltem, mérges voltam és fájt mindenem. A szán egyenesen rám gördült és utána már nem volt elég erőm fölkelni, hagytam ahogy lerángasson a hegy aljára. Jobb oldalt a második helyen állt Nikita, mellette állt Lily de ő már kiszabadult. Nikita utolsó erejével kilépett a kötelek közül és pont időben elugrott a szán elől, nehogy őt is letapossa mint engem. Kate hangját hallottam aki síléceken közeledett felém. A fiú barátja Jake is utána ment, ő lefékezett és  ellátta a sérült Nikitát. Kate továbbra is közeledett felém, én nem tudtam rá reagálni a sok fájdalomtól amit egyszerre éreztem. A szán ismét rám gördült, már nem kíméletesen. Láttam hogy valami hullámzik, valami sárga és piros dolog, majd megláttam a fényt. Egy tündéri angyal kutyus jelent meg és így szólt hozzám:
- Juno, még nem jött el az időd, nem viszlek magammal az örök boldogság szigetére. Nem a te hibádból kerültél ide,  egy autó hibája volt aki a kerekével oda pördítette a követ, majd aztán Wolf megbotlott benne és a sok fájdalom után letért az útról és elkezdett a hegyről legurulni. Juno, választhatsz:  életben maradsz sok fájdalommal és szenvedéssel vagy velem jössz.
- Kedves angyal, ha nem bánod én életben maradnék, akármi árat is fizessek érte. - válaszoltam. Az angyal bólintott és kisvártatva vissza tértem az életbe. Már a hegy alján feküdtem, mellettem a szánnal és a bundámat a könnyeivel vizesre áztató Kate-vel. Felnyüszítettem és Kate fölemelt és berakott egy autóba.
- Ugye vigyázni fognak rá? - kérdezte a könnyeivel küszködve Kate.
- Igen, vigyázunk rá. Amint meg gyógyult értesítjük róla önt. - válaszolta egy fehér köpenyes férfi. Mindenem sajgott a fájdalomtól és nem tudtam lábra állni.  Már tudtam, hogy az álom mindig gyógyírt hoz a fájdalmaimra, most is elaludtam. 

( 90 megtekintés )

Szólj hozzá:

Aurora kutya kennel 2020. 03. 24. 17:41  
Köszönöm Itsme a segítségeket! Ezt mind neked köszönhetem

Itsme 2020. 03. 24. 12:05  
Oh, szuper, ez sokkal jobb, tartalmas és vannak leírások. Annyi lenne, hogy jól nézd át a történetet beküldés előtt, hogy meglátsd az olyan hibákat, mint "halhatóan" és társai, ugyanis egy l-lel a halálra utal (mint pl halhatatlan, vagyis nem tud meghalni és hallhatatlan, vagyis nem lehet hallani). A "hallhatóan" két l.
De egyébként tartalmas rész lett^^


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat