Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Menekülés egy új élet felé
Megosztás: f

Menekülés egy új élet felé

 Néhány héttel később.
Josephina aláírta az örökbefogadási papírokat, így lemondott anyai jogáról. Többé nem nevezheti magát Daisy és Matt mamájának, de őszintén szólva egyáltalán nem bántotta mindez. Őt most teljesen lefoglalta az, hogy hamarosan feleségül mehet Fredericohoz. Úgy érezte ennél jobban már nem is alakulhatna a sorsa, hiszen minden jól alakult. John miatt sem kellett már különösképpen aggódnia, hiszen mostantól ő lesz a papírok szerint a gyerekek törvényes gondviselője. Bár, ahogy elnézte a dolgok jelenlegi állását ez eddig sem okozott neki problémát, mert eddig is úgy gondoskodott az ikrekről, mintha az édesapjuk lenne. Éppen ezért annak idején üresen hagyta a papíron az apa nevét, mert egyáltalán nem akarta, hogy Werner rájuk találhasson és jogot formálhasson a kicsikre. El akarta felejteni életének eddigi fejezetét és újult friss erővel szerette volna elkezdeni a következő fejezetét. Még ha nem is érzett különösképpen szerelmet, Frederico iránt, mégis közös életüktől nagyon sokat remélt. Maria Luisa pedig nagyon aranyos kislány volt, aki oly korán elveszítette mamáját. Daisy az ő saját gyermeke, mégsem érzett iránta semmi kötelességet, mint ahogy kisfia, Matt iránt sem. Fogalma sem volt róla miért nem, hiszen mások az életüket adták volna, már csak azért is, hogy gyermekük születhessen. Ő meg legszívesebben annak örült, hogy nincsenek a közelében. Szomorúan gondolt azokra a napokra, mikor párjával közösen várták a kicsik érkezését. Utána azonban minden megváltozott. Bár rátalált Franciscóra, az édesapjára, társát azonban elvesztette. Eddig jutott gondolatai sorában, miközben elérkezett John és Laurita esküvőjének napja. Öccse az ünnepséget a kertjükben rendezte és meghívta rá nővérét is új társával együtt. Elismeréssel és nem titkolt büszkeséggel nézett körül a birtokon, mintha az ő tulajdona lenne. Frederico és Maria Luisa is jelen voltak. A kislány újra játszhatott Larryvel, és megismerkedett az ikrekkel. A szertartás végeztével odaléptek hozzájuk, majd így szóltak:
- Engedjétek meg, hogy gratuláljak nektek a boldogságotokhoz - mondta a férfi.
- John büszke vagyok rád minden tekintetben. Kívánom nektek, hogy legyetek nagyon boldogok gyermekeitekkel együtt. Remélem ti is eljöttök a mi esküvőnkre - hívta meg őket.
- Igen várunk titeket a kicsikkel együtt. Ha nem haragszotok kicsit felcseréltétek a sorrendet, de legalább itt lehetnek veletek a gyermekek - jegyezte meg.
- A körülmények és az életre szóló szerelmünk hozta meg döntésünket - szólt közbe a menyasszony.
- John néhány percet beszélhetnénk kettesben? - kérdezte tőle.
A vőlegény bólintott, majd a kert egyik elhagyatott részében ezt mondta testvérének:
- Ne haragudj Frederico miatt. Nagyon előkelő származású férfi és nem akart téged megbántani. A világ szemében te vagy Daisy és Matt apja, így mostantól a felelősség is a te válladat fogja nyomni - felelte.
- Josephina jól vagy? Olyan sápadtnak tűnsz - jegyezte meg.
- Igen jól vagyok, csak a betegségem mellett van még egy másik dolog is, amit még nem mondtam el senkinek sem. Gyermeket várok - vallotta be.
- Nővérem nem a rosszindulat mondatja velem, de kérlek szépen gondold át az életedet. Nemrég hoztad meg ezt a döntésedet, most meg hirtelen kiderül, hogy hamarosan anyuka leszel. Szerintem nem a véletlen műve, hogy találkoztál ezzel az emberrel. Nem emlékszel Lorenzóra? - érdeklődött.
- Hogy jön ide Henrik egykori barátja? - kérdezte.
- Honnan tudod, hogy ő nem az egyik fia véletlenül? Azonkívül ne feledd Lorenzó bosszút akart állni rajtunk. Csak arra kérlek, hogy légy óvatos és vigyázz magadra! - kérte.
Josephina nem szólt semmit, csak bólintott. Egyszerűen hihetetlennek tartotta öccse gondolatát, de hogy valójában mi az igazság, az sajnos még nem derült ki.

( 28 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2020. 03. 23. 15:11  
Uhh, teljes mértékben egyetértek Johnnal. Josephina nem hogy másik gyereket vállal a sajátjai helyett, de még nem éppen szerelemből, de férjhez megy. Igaza van Johnnak, kicsit át kéne gondolnia az életét. Így nem lehet belőle jó anya, ha már két gyereke iránt nem érez semmit, kajakra semmit, honnan tudja, hogy nem fog ez újra megtörténni? Aaaahhh, nem bírom Josephinát, Team John vagyok, pedig nemrég még fordítva volt... de John a legnormálisabb és legjózanabb szereplő.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat