Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Vándorlelkek
Megosztás: f

Vándorlelkek

A falkában már mindenki ébren volt. A Nap magasan tündökölt az égen, erőteljesen ragyogva, mintha büszke lenne magára, hogy elűzte az éjszakát és ismét ő uralkodhat az erdőn. Sugarait még a fák lombkoronái sem akadályozhatták meg, könnyedén áttört rajtuk. Az élet felélénkült az erdőben, a mezőn, a hegyekben és a völgyekben is, mindenhol folyt az élet. Valahol ételt kerestek maguknak és kicsinyeiknek, néhányan a ragadozók elől kerestek menedéket, mások csak önfeledten játszottak, élvezve a reggelt. Ez Aiden falkájában sem volt másképp. A csapat legtöbb tagja egymás mellett feküdt és beszélgettek, a fiatal hímek közül sokan már a vadászatra készültek és lehetséges prédák után kutattak. Az alfanőstény a barlangjának szájában pihent, három picinyét figyelve, akik egymással játszottak. Látni lehetett rajta, hogy büszke örököseire, kedvesen nézte őket. Nem sokkal később az egyetlen szuka kölyke is berohant, anyjának két mellső lába közé feküdt, lihegve nézve rá. Sheela elmosolyodott, nyilván úgy gondolhatta, hogy Rabbit csak éppen a területen sétált kicsit, de valamitől megijedt, ezért rohant ennyire. Látta rajta, hogy a pici kimerült, hiszen még csak az egy hónapos kort érte el, a korához képest nagy utat tett meg, így hát nyalogatni kezdte. Phase éppen odament volna húgához, mikor öccse oldalról letámadta és a földhöz szorította. A fiatal kan próbált kiszabadulni, de korom fekete bundájú testvére ezt nem hagyta neki, helyette diadalittasan beleharapott a fülébe és ráncigálni kezdte. Még nem voltak olyan erős fogai, de a kölykök még csak egy hónaposak voltak, Phase-nek nyilván nem tetszett ez a viselkedés.
- Hagyj békén! - próbálta lerázni magáról, miután kiszabadította fülét a fogságból. Mikor öccsének mancsai lecsúsztak róla, hátára feküdt és mellső lábait felemelte, majd Bandit mellkasát vette célba, így letolva magáról. A támadó halkan morogni kezdett majd ismét fel akarta volna öklelni bátyját, ekkor azonban áldozata arrébb ugrott és futni kezdett, így ő kénytelen volt üldözőbe venni a célpontot. A legidősebb kölyök, Falcon nem akart most részt venni ebben, egy sokkal érdekesebb dologra lett figyelmes. A terület fölött egy gyönyörű fehér holló szállt el. Az örökös még sosem látott olyan hollót, ami fehér lett volna, ezért nagyon kíváncsivá vált. Emlékezett arra, hogy anyja egyszer mondta neki, hogy ahol hollók vannak, ott valószínűleg zsákmány is van. Egy ideig gondolkodott, hogy kövesse-e a madarat vagy maradjon itthon, de végül a kíváncsisága és az éhsége győzött, így rohanni kezdett az idegen után, folyamatosan szemmel tartva azt. A tollas jószág valószínűleg nem vette észre "üldözőjét", zavartalanul folytatta útját. Falcon egy pillanatra sem akarta szem elől téveszteni, ezért többször elesett, vagy legalábbis majdnem megtette, de nem hagyta magát, tudta, hogy most valami érdekeset fedezhet fel. A kitartása meg is hozta gyümölcsét: nem sokkal később a madárral együtt egy nagy völgybe érkezett. Nem volt ideje a szétnézésre és a csodálkozásra, csakis az evésen járt az esze, követte a hollót egy domb felé. Biztos valami olyan zsákmányról van szó, ami hetekre elég, és ezt a madár is tudhatja, ezért ment olyan távol a területtől! A célpontja könnyedén felrepült a dombon levő barlangra, az egy hónapos hímnek azonban ez nagyobb megpróbáltatást jelentett. Terve az volt, hogy felrohan a dombon, akkor ő is könnyen feljuthat. Azonnal elkezdett rohanni, de alig tett pár lépést, egyből elkezdte érezni kimerültségét, így végül az lett tervéből, hogy lassan, lihegve sétál felfelé. Nem baj, biztos megéri majd! Ahogy feljutott a dombon, benézett a barlangba. Odabent egy fiatal, pár hónapos barna bundájú szuka állt, pofijánál, lábábál,  hátánál és nyaka mentén sötétebb volt a szőre, máshol kissé világosabb barna. Mellette ott figyelt a fehér holló, kék szemeivel kíváncsian figyelve a jövevényt, előttük pedig egy őz teteme feküdt. Falcon éppen indult volna meg az étel felé, mire a kicsivel idősebb szuka felmordult.
- Ki vagy te és mit akarsz itt?!

( 22 megtekintés )

Szólj hozzá:

lulilla009 2020. 03. 22. 17:27  
Havacska, sztem ha megtudod, hogy ki az a szuka, nem akarod majd annyira shippelni Falcon-nal ( khm rejtett spoiler )

Itsme 2020. 03. 22. 17:05  
Uuuuu, tetszik, hogy minden kölyökről sorban írsz és több cselekményszálon megy a történet*^* Ez a fehér hollós cucc pedig még mindig előhozza a fangörcsömet*^*
Falcon x új szuka. Új Falcon. Falcon szuka. Xddd


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat