Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Menekülés egy új élet felé
Megosztás: f

Menekülés egy új élet felé

 Végre elérkezett az ikrek első születésnapja.
John már megvette nekik az ajándékokat és remélte, hogy nővére is el fog jönni gyermekei kedvéért. Egyszerűen nem értette Josephina viselkedését, hiszen Matt és Daisy egyáltalán nem tehettek arról, hogy megromlott a kapcsolata Wernerrel a kicsik apjával. Őszintén szólva nagyon aggódott testvéréért, mert egyszerűen nem tudott kiigazodni rajta. Először azt állította, hogy súlyos beteg és nem akar az ikrek közelében maradni, ezért rábízta őket. Később pedig minden magyarázat nélkül elvitte volna Larryt a gyerekek kutyusát. Teljesen megváltozott, bár fogalma sincs miért, vagy éppen milyen okból kell neki így viselkedni. Tudta jól, a gyermekeit nem hibáztathatja egész életében, de úgy viselkedett, mintha teljesen el akarna tőlük szakadni, vagy nem is hozzá tartoznának. Ezekben a napokban akaratlanul is eszébe jutottak szüleik szomorú sorsa. Tanúja lehetett annak idején a tengeren Henrik és Leontina vitájának, majd nem sokkal később életükért kellett küzdeniük. Soha nem felejti el apja haragos tekintetét, amint mamájára nézett utoljára, mielőtt a hajó elsüllyedt. Egy éven keresztül kereste és kutatta családját, míg végül Genfben megtalálta őket. Még nagyobb volt a döbbenete, mikor megtudta, hogy Fannie elszökött, Lorenat pedig Larson bácsiék gondoskodnak. Mikor azonban meglátta nővére gyermekeit, szívében eddig nem ismert öröm és szeretet vette körül, amiről még gondolni sem mert. Mindig örült, mikor Josephina rábízta őket, később pedig már ő maga is szívesen ajánlotta fel, hogy segít neki. Most Felicitas és húga Laurita igyekeztek mindenben a segítségére lenni, de John már egyedül is jól boldogult a gyerekekkel. Közben pedig észre sem vette és szerelmes lett. Tudta jól, hogy kedvese is ugyanúgy érez, akárcsak ő s elhatározták, hogy két éven belül megtartják az esküvőt. Eddig jutott gondolatai sorában, mikor meglátta a két lánytestvér kihozta először a születésnapi tortát, majd utána az ikreket. Bár be kellett vallania, hogy a gyerekek az új kiskutyának sokkal jobban örültek, mint a finom süteménynek. A fiú nevetett, mikor meglátta, amint a kutyus rögtön barátkozni kezdett a kicsikkel. Észre sem vette, mikor odalépett hozzá nővére, s így szólt:
- Szervusz John - köszöntötte.
- Josephina milyen kellemes meglepetés! - szólalt meg.
- Nem az ikrek miatt jöttem, egy fontos dolgot szeretnék veled megbeszélni - jelentette ki.
- Itt nyugodtan beszélhetsz nem hall minket senki - kérte.
- Szóval te már betöltötted a tizennyolcadik életévedet, így most már felelősséget tudsz vállalni. Szeretnék veled valamit megbeszélni és remélem elfogadod az ajánlatomat - kezdte.
- Mondd miről van szó nővérem - sürgette.
- Azt szeretném, hogy mostantól te legyél Daisy és Matt törvényes gyámja. Megismerkedtem valakivel és nemsokára össze akarunk házasodni, és a kicsiket nem akarom ebbe az új életbe belevinni - mesélte.
- Josephina te pontosan úgy viselkedsz, mint annak idején Leontina. Ő dobta el magától a gyermekeit, ahogyan most te teszed. Mit ártottak ők neked?! Ártatlanok, arról nem tehetnek, hogy az édesapjukkal megromlott a kapcsolatod. Átgondoltad alaposan? Ez a döntés, nem egy napra, hónapra, évre, hanem örökre fog szólni - tört ki belőle a fájdalom.
- Igen és új életet akarok kezdeni nélkülök. Nincs rá szükségem, hogy minden pillanatban arra emlékezzek, mit tett velem Werner, csak a döntésedet akarom hallani - szólt.
- Eddig is én vigyáztam és gondoskodtam róluk, mert te valahogy soha nem értél rá. Daisy a múltkor apának szólított, de egyszerűen nem éreztem helyénvalónak, hogy így legyen. Ezek után viszont azt hiszem, hogy tényleg én leszek az apjuk, Laurita pedig az édesanyjuk, természetesen, ha elvállalja - nézett a közeledő lányra.
- Vállalom, mert szeretem a kicsiket, akik nem érdemlik, hogy ne legyen nekik mamájuk - felelte.
- Apa gyere játszani - hívták a gyerekek.
- Menj a többit pedig majd megbeszéljük - mondta.
John pedig zaklatottan és feldúltan ölelte magához a két gyermeket, akiknek hamarosan hivatalosan is ő lesz az édesapjuk.   

( 21 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat