Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Vándorlelkek
Megosztás: f

Vándorlelkek

Rabbit csak dermedten állt ott, a fiatal kant bámulva. Hogy... hogy mi...? Ilyeneket tett a nagyapja, sőt, még a nagyapjának a nagyapja, meg még ki tudja, hány előző vezére a falkájának...? Miattuk nem lehetett béke? És... ha a testvérei idősebbek lesznek és valamelyikük alfává válik, akkor ő is ugyan ilyen lesz? Nem lehetne kibékíteni inkább az itt élő farkasokat, hogy senkinek se kelljen feszültségben élnie? Ő maga nem tehetne valamit ennek érdekében? Áh, dehogy, hiszen ő egy szuka, az ő falkájában belőle nem lehet vezér. Ez viszont nagyon igazságtalan... a bátyjai azt csinálnak majd, amit csak akarnak, őt teljesen el is fogják felejteni,  ő is csak egy tag lesz a tömegből. Képtelenség, hogy ezt a konfliktust egyedül meg tudná oldani... vagy várjunk csak! Ha elmondja ezt a történetet a testvéreinek, és együtt megbeszélik a dolgot a szüleikkel, ők négyen lesznek a nagy hősök, akik békét teremtettek! Viszont az apja biztos meg fog haragudni, amiért csak úgy elcsatangolt, lehet, hogy csendben kéne maradnia innkább. Ezt akkor sem hagyhatja szó nélkül, kell lennie valami megoldásnak. Az anyja is mindig azt mondogatja, hogy sose adja fel, hiszen mindig van kiút mindenhonnan. Talán egy több évvel ezelőtt elkezdődött konfliktusból is? Ő nem akarja, hogy megint háborúzni kelljen és meghaljanak mások az ő falkája miatt, vagy esetleg az ő csapatából essenek el a harcban... bár igazából a családján kívül nincs senki, akihez kifejezetten kötődne, senki sem figyel rá valójában, akkor ő miért segítsen rajtuk? Jobb lenne csak szüleivel és testvéreivel együtt elhagyni a falkát, aztán a többi tag csinál azt a Reiss birodalommal, amit akar. Hiszen ő csak egy kis kölyök, akire senki se hallgat... ha majd megnő, nagyobb tekintélyt fog szerezni, azt már ebben a pillanatban elhatározta.
- Ha egyedül vagy, nyugodtan csatlakozz hozzánk. A szüleim bemutatnak majd Rise uralkodónak és megbeszélik vele, hogy hagy maradj velünk. Mit szólsz hozzá? - hallotta meg hirtelen a fél éves idegen hangját. Rabbit felkapta fejét, igyekezte leplezni aggodalmát és feszültségét, ami ebben a helyzetben eléggé nehéz volt. Most mégis mit válaszoljon? Nem mondhatja el, hogy éppen abból a falkából származik, ami a birodalomban élők ellensége... vagy ez lenne a helyes döntés? De ezzel a kannal még akár barátok is lehetnek, nem ronthatja el ezt a pillanatot!
- Nem vagyok egyedül... - motyogta, társáról a földre szegezte tekintetét. A kan megérezhette a nyugtalanságát, ezért kíváncsian lépett hozzá közelebb.
- Minden rendben...? - kérdezte aggódó hangon. Méghogy minden rendben, semmi sincs rendben! Ezt viszont nyilván nem mondhatja neki, különben még többet kell majd mondani a falkájáról.
- Igen... - válaszolt a szuka szűkszavúan, remegő hangon. Meddig fog ez a beszélgetés tartani? Addig, amíg a kis idegen meg nem tudja, hogy ő Aiden falkájához tartozik? Éppen várta volna, hogy kan feltegyen egy újabb kérdést, mikor a fák közül egy sötétbarna bundájú kan, egy kissé világosabb árnyalatú szuka és két kölyök lépett elő. Rabbit beszélgetőpartnere feléjük nézett, majd biccentett.
- Nekem mennem kell, ha van kedved, nyugodtan gyere hozzánk beszélgetni. Oh, egyébként az én nevem Rambo - mutatkozott be a hím, majd várta volna, hogy Rabbit is bemutatkozzon, de látva, hogy a szuka csak dermedten bámul előre, erről a tervéről lemondott, majd csatlakozott a családjához. A fiatal örökös csak akkor lélegzett fel megkönnyebülten, mikor a kis csapat már elég távol járt tőle. Ekkor gyorsan felkapta fejét és rohant vissza a falka területére, gondolataiba mélyedve.

( 35 megtekintés )

Szólj hozzá:

lulilla009 2020. 03. 15. 14:44  
Havacska, látom, máris a shippjükön gondolkozol xd xD

Itsme 2020. 03. 15. 13:58  
Rabbit x Rambo. Rabbo. Rambit.
Rambo nagyon szimpatikus, remélem, hogy ha megtudja, hogy ki is Rabbit valójában, nem fog rá másképp tekinteni, bár ezt elég nehéz elképzelni a története után. Várom a folytatást^^


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat