Újság >> Gyerekszáj

(ellenőrizte: Stormy)

Ora husky team
Megosztás: f

Ora husky team

-Juno! Ide hozzám! - hallottam a gazdám kiáltását a távolból és rögtön a hang irányába siettem. A gazdám a tábor melletti kocsmánál várt rám és egészen mérgesnek tűnt.
-Hol hagytad a kölykeidet?? Ma nem küldted el őket hozzám kutya kiképzésre! Ebből így nem fogunk pénzt keresni Juno! - üvöltött rám Kate. Hátracsapott füllel elindultam megkeresni a kölykeimet. A Togo csapat kutyái gúnyosan röhögtek a balszerencsémen. A kölykeimre a táborhelytől negyven méterre találtam meg miközben a Togo csapat kölykeivel játszottak. Intettem nekik hogy ideje indulni és ők szófogadóan követtek. Elkísértem őket a gazdámhoz hogy fojtassa a kölykeim képzését. Wolf a házastársam éppen Szorinnal küzdött hogy melyikük legyen az én új házas társam. Szorin egy fiatal, erős, szürkés fekete bundájú és kék szemű husky kan. Wolf ennek az ellentéte. Ő egy idősebb, sötét barna bundájú,szürke szemű gyenge husky kan. Én meg egy szürke - fekete - fehér mintájú fiatal, erős, világos kék szemű husky szuka vagyok. Akit én a legjobban szeretnék hogy a kanom legyen az Zorka Dolores az alfa. Dolores a legerősebb husky közülünk. Ő egy tépett fülű, a szokásosnál nagyobb testű, gesztenye barna szemű, fekete - fehér mintázatú husky, ő az álmaim kana! De sajnos neki már van egy szukája, Rayanal Moani a legszebb szuka. Moani egy skót juhászkutya és husky keveréke. Gyönyörű hosszú szőre van és az egyik szeme kék a másik pedig barna. A gondolkodásomból Potato Pie a Togo csapat tagja riasztott föl.
-Hé Juno! Mit keresel itt a mi területünkön?
- Én csak Wolfot nézem ahogy Szorinnal küzd.
- Szóval nem vagy egyedül.
- Mire készülsz?
- Dolores ma tart este itt egy partit. Mindenki eljöhet, kivéve kölykök.
- Értem.
- Na, szóval jössz?
- Igen,jövök!
- Akkor este mikor a gazdáink elmentek aludni a Togo területen lesz a találkozó. A belépő jegyed itt van, majd Moani ellenőrzi.
- Rendben,köszönöm!
- Szívesen és szia!
- Szia!
Hirtelen egy marást éreztem a nyakamon és elterültem a földön. Amit láttam mielőtt elájultam volna Dolores nagy szemfogai voltak, szóval megharapott. Hallottam ahogy vitatkoznak.
- Khyriss! Vidd el innen ezeket a büdös dögöket! - kiabálta Dolores.
- Én meghívtam őket a buliba. - szólalt meg Potato Pie.
- Akkor had jöjjenek. Majd megtanulják a leckét.

( 63 megtekintés )

Szólj hozzá:

A Győztes 2020. 03. 24. 20:44  
Itsme: ez nagyon jó, halálra röhögtem magam x"D. Főleg, hogy el is képzeltem, hát ütős... xD

Itsme 2020. 03. 16. 20:31  
Uhum értem. De csak lesz hím neve xD Én nem nagyon vonzódnék egy fiúhoz akinek Anikó a neve xdd Nem mintha a név lenne a mérvadó, de egész más benyomást keltene bennem, ha idejönne és mondaná, hogy "szia, Anikó vagyok"
Amúgy érdekel, hogy hova lyukadsz ki a történettel, szóval én követem, amíg értelmes a sztori :")

Aurora kutya kennel 2020. 03. 16. 19:55  
Itsme végig olvastam amit írtál az egyik dolog az lenne amit mutatni szeretnék hogy ezen a weboldalon találhatsz jó képeket ha kellenének a másik dolog az lenne hogy nem véletlenül női neve van Zorka Doloresnek a történet során még fontos szerepe lesz ennek.

Itsme 2020. 03. 16. 17:50  
Először azt hittem, hogy életszerűbb mese lesz, egy kutya-buli még belefért volna a realitásba, de a meghívó vagy mi a szösz... belepő jegy... vagy anyám se tudja xD De mivel Gyerekszáj, nem szólhatom le az ilyesfajta realitást.
Dolores teljes neve Zorka Dolores, és mindkét név női név. Ellenőriztem, hogy a többi név megfelel-e a nemnek, a többi jó, csak Doloresszel van a baj. Itt azt tudom tanácsolni, hogy ha te is rájöttél és téged is zavar, írd át a nevét és kérj meg egy modit, hogy változtassa meg a cikkben is.
Amúgy nagyon szép képek vannak a klubban, én néha hónapokig keresek egy jó keverék képet, a klubban néhányon nem látszik, hogy keverék lenne, de amin látszik, az nagyon szép.
Ami viszont nem tetszik, az a közepén a sok párbeszéd. Például szerintem a "értem. Na, szóval jössz?" rész felesleges volt, megoldhattad volna úgy, hogy "... Mindenki jöhet, kivéve kölykök. Jössz? Igen, jövök!" Ha akartál azzal a két plusz párbeszéddel hangsúlyozni valamit, akkor én kérek elnézést, bár számomra akkor is felesleges.
Győztes mindent elmondott amúgy.

A Győztes 2020. 03. 12. 1:31  
A folytatni ly, a Dolores pedig tudtommal női név. Más hibát nem láttam benne, kicsit a szóismétlésekre kell vigyázni, meg esetleg jobban kifejteni a történéseket, de egyébként nem rossz. Sőt, Gyerekszájba nagyon is jó.

Aurora kutya kennel 2020. 03. 11. 14:15  
Gondolom vannak az oldalon olyanok akik szívesebben olvasnak kisebbeknek való sztorikat és az ő szórakoztatásukért írtam meg ezt a sztorit. A klub már elkészült ide kattintva megnézheted


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat