Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Erdas
Megosztás: f

Erdas

Történet: Szerepünk nem a Földön, hanem egy másik bolygón játszódik, amely sokkal nagyobb, mint a Föld. A neve Erdas. A rajta lévő élet mégsem különbözött régen annyira a mi otthonunktól: ugyan olyan emberek, állatok éltek ezen az óriási égitesten. Volt mégis valami furcsa itt: ennek a hatalmas otthont nyújtó bolygónak csak az egyik fele volt lakott. A másik felete lakatlan, kopár vidék volt, az élőlények nem is tudtak a létezéséről. Na de, egyelőre még nem ez a fontos. A nép egy nagy királyságba tömörült, a Zhong királyságba, amelyben várfalak védték őket. Fontos tudni róluk, hogy két istennőjük volt, aki az égitesten lévő életet teremtették: Athena istennő és Akai istennő. Athena az emberek védelmezőjeként volt, aki őket is megteremtette ide, míg Akai a körülöttük lévő természet úrnője volt, a polgárok úgy tartották és tartják ma is, hogy ők ketten testvérek. Egy napon azonban durva vitába kezdtek valami miatt az istennők. Az emberek ezt úgy tudták meg, hogy napokon keresztül erős vihar tombolt, szakadt az eső a királyságra, átmosva a talajt. Végül az idősebb, Athena a bolygó lakatlan felére űzte Akai-t, úgy gondolva, hogy ezzel minden meg lesz oldva. Ám két nappal ezután a fiatalabb, elűzött úrnő saját kis világot teremtett az addig kopár vidékre: rengeteg gyümölcsfát növesztett, különleges állatokat hozott a világra, amik teljesen mások, mint a Zhong királyság körüli. Három nap múlva már virágzott az élet. Akai a bolygó két felét egy nagy, mély óceánnal "választotta" ketté, nővére tudta nélkül. Eközben a már meglévő királyságban egy nagy csapat polgár ki szeretett volna menni a falakon kívülre, hogy felfedezzék a világot. A nép erre árulóknak nevezte, ki is űzték őket örökre a falakon kívülre azt gondolva, hogy a vadállatok majd hamar széttépik őket. A száműzöttek nem ijedtek meg nagyon, megindultak egy irányba, pontosan Akai területe felé. A fiatal istennő látta őket, erejével segített rajtuk, így ők viszonylag könnyen átjutottak csónakokkal az óceánon. Amint meglátták a furcsa, mégis gyönyörű világot, egyből tudták, hogy ide akarnak letelepedni. Felfedezték a különleges állatokat, helyeket, majd mikor többen lettek, ők is egy királyságot alapítottak: Elvenar-t. Őket is falak védték, nehogy a veszélyes élőlények vacsorájává váljanak az emberek, ám maradt fent néhány könyv, ami ekkor íródott az utókor számára, az itteni állatokról szólt.

Nah, akkor most térjünk vissza a jelenbe! Karaktereink az Elvenar királyságban élnek, kamaszok, már régebb óta ismerik egymást néhányan közülük. A tervük az, hogy kijussanak a falakon kívülre és megismerjék a kinti vlágot. Ezt azonban a király és a szüleik is tiltják, ők viszont minden áron szeretnének kijutni. Emiatt a könyvtárból veszik ki az állatokról szóló könyveket és tervezgetik, hogyan jussanak ki. Majd mikor megegyeznek, az egyik éjszaka, mikor a vadászokat kiengedik, ők is kiszöknek.
Innentől pedig magunk formálhatjuk a történetet, meglátjuk, hogyan fognak alakulni a dolgok.

Szabályok:
- Vitáitokat levélben rendezzétek le!
- Ha karaktert hozol, azelőtt nézd meg, hogy melyik nevek és képek foglaltak, hogy véletlenül se legyen belőle konfliktus!
- Káromkodást ne vigyük túlzásba!
- A karaktereknek lehetnek állataik, mivel Elvenar-ban a falakon belül tartanak állatokat, de ott is csak kutyát, macskát, lovat, egyéb haszonállatokat, azért farkasaik meg tigriseik ne legyenek az embereknek!
- Minden karakternek lehet legfeljebb kettő állata, aztán a kinti állatokkal még bővülhet szerep közben, de egy embernek ne legyen egy egész falkája!
- Hozhattok néhány karaktert a Zhong királyságból is, de akkor legyen tervetek, hogyan fog belekerülni a történetbe!
- Nincs egyetlen és leg!
- Ne sértegessetek másokat!
- A történet nem teljesen a földi modern korban játszódik, itt pl. autók még nincsenek, de néhány más dolog va, szóval ilyen kitalált kor lenne. Ha kérdésetek van ezzel kapcsolatban, nyugodtan kérdezzetek!

Bővebb információkat az Erdas nevű klubbomban fogtok megtalálni, azt még szerkesztem.


Karakterlap:
Név: ( bármi, vezetéknév + keresztnév, esetleg becenév, ha van )
Nem: ( fiú/lány )
Kor: ( 15-től 19 évig )
Tulajdonságok: ( Bővebben fejtsük ki, jó és rossz tulajdonságok egyaránt )
Történet: ( Nem muszáj, családi háttér, stb. )
Hova valósi: ( Zhong királyság / Elvenar királyság. Elvenar-ba azért fontosabb lenne, hogy hozzatok )
Mit fog vinni magával az útra: ( Amit a szökéskor vinni fog, nyilván nem üres kézzel indulnak útnak )
Egyéb: ( ha még valamit szeretnél írni róla)
Kinézet: ( Kép, vagy bővebb leírás )

Azthiszem, mindent leírtam. Jó szórakozást, remélem tetszeni fog! c:

( 234 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sage
 
2020. 05. 24. 19:55  
Már ha még érvényes a szerep

Sage
 
2020. 05. 24. 19:50  
Hm, elég érdekesnek hangzik a szerep. Lehet várhat vagyok egy darab karakterrel.

Itsme 2020. 02. 14. 18:58  
Még a héten hozom a karaktereket szerintem : D

A Győztes 2020. 02. 13. 17:54  
Igen, arra c:

ChristmasLulilla 2020. 02. 13. 9:02  
Ja xD Az Elvenar csak onnan jött, hogy nem tudtam, mi legyen a neve, de random láttam egy hirdetését, ezért így " akkor legyen Elvenar, az úgyis jól hangzik xd "

Az Erdas meg nemtom... csakúgy jött xd

Mármint ha a nevekre gondolsz ( gondolom azokra)

A Győztes 2020. 02. 13. 0:28  
Spirit Animals és Elvenar

Maybelle 2020. 02. 11. 21:16  
Na szóval most megírom a két fiú lapját, de nem lesz valami hosszú. A két lány, Jisoo és Hyerin pedig idk mikor jönnek, de majd hozom őket is.

ChristmasLulilla 2020. 02. 11. 20:49  
Milyen két játékot? xd

A Győztes 2020. 02. 11. 20:19  
Hű, te jól összemostál két játékot c:
Érdekes, majd lehet, hogy jövök, de nem ígérek semmit.

ChristmasLulilla 2020. 02. 11. 18:41  
Név: Hitomi Parker ( becenevén Hito )
Nem: lány
Kor: 17 év
Tulajdonságok: Hito egy igazán életvidám, optimista lány. Mindig a dolgok jó oldalát próbálja megmutatni a többieknek, a legkisebb dolgoknak is képes örülni. Mosolygós, tűzrőlpattant személy, igyekszik nem mutatni a bánatát vagy fájdalmát mások felé, nem akarja, hogy aggódjanak miatta. Mivel jó színészkedő, másokkal könnyen el is hiteti, hogy minden rendben van, miközben igazából nincs. Gyakran mosolyog úgy, hogy közben szíve szerint elfordulna a világtól, így nehéz lehet mások számára, hogy mikor boldog tényleg, mikor csak tetteti. Mindig próbál társaságba maradni, el akarja terelni magától azt a gondolatot, hogy ő nem kell senkinek sem. Intelligens, aki szinte minden helyzetben tudja, hogyan hitesse el másoknak, hogy ő nem csinált semmi rosszat. Szívesen segít másoknak bármiben, viszont azt nem kéri, hogy mások segítsenek neki, inkább egyedül oldja meg a problémáit, minthogy társainak is nehézséget okozzon. Múltjáról nem szeret beszélni senkinek sem, csak azoknak, akikben megbízik, de akkor sem önszántából. Ugyanis nem akarja sajnáltatni magát, erősebb akar lenni ennél, szeretne túllépni az ilyen dolgokon, ami általában sikerül is. Nem szokta felemelni a hangját, nyugodt tud maradni akkor is, ha éppen kiabálnak vele, a vita helyett észérveket hoz inkább. Nem szeret főnökösködni, ám hamar a csapat élére áll, ha úgy érzi, hogy a többiek elbizonytalanodtak vagy félnek. Ha valaki felbosszantja, nem foglalkozik vele sokat, gyakran inkább csak ignorálja, nem akar lesüllyedni mélyebb szintre. Egyszerűen imádja az állatokat, nincs is olyan faj, amit kifejezetten gyűlölne, emiatt is szeretne kijutni a falakon kívülre. Habár mindenki számára egy tipikus jókislánynak tűnik, igazából önszántából keveredik bele vad kalandokba, amiknek kitalálásáért ő maga a felelős. Memóriája nagyon jó, emiatt könnyen is tud tanulni, megjegyezni dolgokat, ami miatt hasznos társ lehet belőle. Mindig kiáll barátai mellett és megtalálja az okot rá, hogy kikeverje őket helyzetekből. Kreatív, ami legfőképpen rajzaiból látszódik: nem olyan, aki a tömeget követi, mindig kitalál valami egyedit, amit meg is valósít. Nem látszik rajta, de Hitomi nagyon erős mentálisan és fizikailag is. Sosem képes feladni, bármivel is sújtja az élet, mindig talpra áll és folytatja tovább.
De persze ő sem lehet tökéletes, megvannak a maga rossz tulajdonságai. Kezdjük például ott, hogy hiába kalandvágyó, kreatív vagy kíváncsi, eléggé lusta. Gyakran megesik, hogy utolsó pillanatban kezdi el a dolgokat, ilyenkor bepánikol és egyszerűen összecsapja a lehető leggyorsabban a dolgokat, csak azért, hogy meglegyenek. Ha akar valamit, gyakran próbálja ráerőltetni másokra, akik egyébként azt nem akarják megtenni, érvekkel igyekszik rávenni őket arra. Túlságosan vakmerő szokott lenni, mivel valamiért ő nem fél a haláltól, ennek maga sem tudja az okát, emiatt sokszor veszélyesen él, a nehezebb utat választja de csak azért, mert a könnyebbet nem veszi észre. Nem minden esetben körültekintő, néha gondolkodás nélkül cselekszik, főleg akkor, ha megrémül valamitől. Nem rajong a szerelemért, soha nem is érdekelte, azokat az egyértelmű jeleket sem vette észre amik azt jelzik, hogy ő tetszik egy fiúnak, nem volt elég figyelmes, emiatt sok lehetőséget elhalasztott. Valójában nem is szeretne magának soha férjet, számára ha jóban van egy fiúval, az "csak" barátságot jelent, semmi többet. Korábban is írtam, hogy jó színészkedő, amit ki is használ: képes hazudni másoknak, legtöbbször azért, hogy valahogy levakarja magáról, vagy mert nem bírja az igazságot kimondani.
Egy olyan lány, akiről idegenek nem tudják könnyen megállapítani azt, hogy hazudik-e vagy igazat mond, csak azok tudják, akik már jobban megismerték.
Történet: Elvenar királyságában született, otthona a királyság szélén volt. Szülei mindig is szerették, boldogan élt pár évig, egyke gyerekként. Egyik napon azonban, mikor ő három és fél éves volt, egy csapat bérgyilkos került elő, és betörtek a házba. Az anya és az apa minden erejükkel próbálták védeni a családot, de a betörők többen voltak, így megölték őket. Hitomi elbújt előlük, így őt nem vették észre és mentek a következő házhoz, ahol azonban elkapták őket. Kiderült, hogy a Zhong királyságból jöttek, ahol mindig is gyűlölték az elvenariakat. Ezek után a lány nagyszüleihez került, ők nevelték tovább hat évig. A nagyapja vadászként dolgozott, de egy nap nem jött vissza, egy ragadozó végzett vele, nem sokkal ezután a nagyanyja egy betegségbe halt bele. Hitomi úgy érezte, hogy el van átkozva, teljesen összetört a történtek miatt. De az élet ment tovább, így egy fiatal házaspárhoz került, akik nevelték. Ők sosem szerették annyira a gyereket, hiába volt az iskolájában is egy kielemkedő tanuló, vagy hiába segített nekik mindig, idegesítőnek tartották. A nevelőanyjának később sikerült elfogadnia, a nevelőapjának nem, ő továbbra is ok nélkül belékötött, üvöltött vele. A lánynak el kellett fogadnia, egy idő után bele is törődött ebbe. Mikor tizenöt éves lett, a nevelői elhagyták, azt mondták, egy több éves útra kell indulniuk ( ami igaz is volt, mivel akkor találták fel az első űrhajókat, de Hitomi nem tudta, hogy emiatt mennek ).  Emiatt már egyedül élt tovább a házban, aminek örült is, szabadabbnak érezte magát. Tizenhat évesen jutott eszébe az ötlet, hogy meglátogassa a kinti világot a csapattal, nem érdekelte, hogy nagyapjával egy kinti ragadozó végzett, így lett tagja a kis csapatnak, akiket már korábbról is ismert.
Hova valósi: Elvenar királyság
Mit fog vinni magával az útra: Ehm, később xd
Egyéb: nincs
Kinézet:

Rana 2020. 02. 11. 17:05  
Én is sokáig gondolkodtam ugyanis fogalmam se volt hogy anime vagy élő képes karakter legyen. :’D
Tervben volt még Daniel x Lucas de Luc hiányában nem érkezik az ikerpár. ^^

Maybelle 2020. 02. 11. 17:02  
Hátöh nemis tudom kit hozzak, meg hogy találok nekik jók képeket egyáltalán. Egyenlőre csak Mark- ot és Lucas- t ígérem be, ként lányt is tervezek, ha találok jó képet. xD

Rana 2020. 02. 11. 16:57  
A képeket most küldőm! ^^
Lilith Grayson:
Christopher Grayson:
Nova Armstrong:
Sebastian Armstrong:
Madison Chadossala:
Adam Cooper:
Sarafina Chadosian:
Alexis Luthor:

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat