Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: A Doktor)

Kutya divat
Megosztás: f

Kutya divat

Kutya divat kiállításikon, avagy kutya szépségversenyeken egyaránt lány és fiú kutyák jelennek meg, mai, új, divatos, stílusos ruhákban. A lány kutyák felvehetnek rózsaszín, fekete, vagy akár vörös szoknyaruhákat, csillámmal feldobva, hozzá magas sarkúval, és smink sem árt. A fiú kutyák farmer nadrágot, és divatos pólót is felvehetnek, márkás sportcipővel. A kutya szépségversenyek előtt fontos a megfelelő táplálkozás, hiszen nem jó, ha a kutyák elhízva, vagy esetleg betegen lépnek fel. A zsűri a legszebb kutyának adja a több pontot, de azért nem kell túl komolyan venni, ne legyen belőle versengés! Fontos a jó kutyapóz megtanulása, ugatás éneklés, kutya tánc, és egyéb más megtanulása.

Fontosak a ruha színei (és nem a szőrére gondolok, hanem kutya méretű textil ruhára, amit rá lehet adni):

A fehér kutyaruha a kutya kifinomultságát, egyszerűségét, tisztaságát jellemzi.
A kék kutyaruha a kutya önfegyelmét, nyugodt lelkiállapotát, őszinteségét jellemzi.
A vörös kutyaruha a kutya érzelmi hatását, erejét, hatalmát jellemzi.
A zöld kutyaruha a kutya stabilitását, tapintatát, nagylelkűségét jellemzi.
A fekete kutyaruha a kutya észérveit, negatív energiáját, káoszát jellemzi.
A rózsaszín kutyaruha a kutya dominálását, felhőtlen hangulatát, kedvességét jellemzi.
A narancs kutyaruha a kutya vidámságát, energiáját, önbizalmát jellemzi.
A barna kutyaruha a kutya szilárdságát, megbízhatóságát, önuralmát jellemzi.
A citromsárga kutyaruha a kutya bölcsességét, örömét, türelmét jellemzi.
A lila kutyaruha a kutya békéjét, uralkodását, önzetlenségét jellemzi.

A kutyának magának kell kiválasztania ruháját, úgy, hogy le kell tenni sorba mindegyiket, és mindegyikre rátenni egy darab száraztápot, vagy jutalomfalatot. Amelyiket megeszi róla, azt választotta éppen, az a stílusa. Nálatok melyik színt választotta a kutya? Írjátok meg kommentben!

( 202 megtekintés )

Szólj hozzá:

Felicita 2020. 02. 11. 20:14  
Pezsgőt xddddd

Juhászkutyi.
 
2020. 02. 11. 17:26  
Drágaságaim!

Na, akkor sajnálom, hogy bele kell trollkodnom a buliba, de úgy érzem, elolvasva ezt a szörnyen intelligens eszmecserét, az agysejtjeim nyolcvan százaléka elevenen égett el. Ez az, amire nem találok szavakat. És nem, nem, nem a jó értelemben.
Nudista kutyuli, szépen kérlek, az intelligencia szintedet ne a káromkodások halmozásával fejezd ki, megsúgom, nem tűnsz tőle okosabbnak, pláne, ha ABSZOLÚT tévedésben vagy tulajdonképpen a világ jelentős és kevésbé jelentős témáinak nagy részével. Emellett hanyagold a nem egy gyerek oldalra illő témákat, mint a rasszizmus, homofóbia, és további általad fejtegetett témakörök, továbbá ne szóld le a vallást! Egyik vallást sem!! Pláne, hogy mint már előbb említettem, fogalmad sincs ezekről... Az pedig már más kérdés, hogy a vallás tényleg egy olyan dolog, ami nem ide tartozik, senki nem kérdezte, te miben hiszel, vagy miben nem hiszel, és a véleményedet sem kérte ezügyben valaki másnak a hitéről. Ne sértegess senkit (×3), és kulturáltan fejezd ki magad!
Továbbá, Itsme és lulilla009, kérlek, ti is tartsátok tiszteletben a nevelde szabályait! Nincs az baj, hogy szeretnétek megvédeni a nézeteiteket, de ezt ne nyíltan, egy cikk alatti kommentszekcióban intézzétek, inkább privátban. Ti se emlegessetek nem igazán ide illő témákat, még akkor se, ha ezeket már felhozták előttetek! lulilla009, ne sértegess senkit és semmit (×3)!

Na és akkor, beszélgessünk egy kicsit, mert tényleg, nem tudom ennyiben hagyni a dolgot. Amikor beléptetek az internet hatalmas és ijesztő világába, akaratotok ellenére is el kellett fogadnotok néhány alapelvet, amelyeknek a betartása azért szükséges, hogy ne alakuljon ki káosz és felesleges veszekedések, mint például a mostani is. Ilyenek például, hogy tisztelettel beszélsz a másikkal, elfogadod az adott oldal követelményeit, szabályait, nem szidalmazol másokat és szólsz le egyéb nézeteket, hiteket. Attól, hogy “valaki „ nagyon okosnak képzeli magát, még nem biztos, hogy az is, sőt - az ilyen megmozdulásokkal próbálja elhitetni másokkal, hogy ő nagyon is intelligens. Kedves Nudista kutyuli, félreértés ne essék, az előző soraim hozzád - és a hozzád hasonló egyénekhez - szólt, hiszen ahogyan te is elvárod másoktól a tisztelettel való kommunikációt, az a minimum, hogy te is megadod ugyanezt! Azt tanácsolom, ha tényleg igaz, amit leírtál, és 14 éves vagy (bár kétlem ), akkor inkább kapcsold ki a számítógépedet és ülj le szépen tanulni, mert bizony, még nagyon sok dolog van, amivel nem vagy tisztában! A legnagyobb baj, hogy ezek közt szerepel a kulturált viselkedés is idegenekkel szemben. Remélem, te is rájössz, hogy ezzel az egész akcióval egyedül magadnak okoztál kellemetlenséget, és csakis magadat járattad le. Nem mást.

A többieknek annyit, hogy jobb is nem belemenni ilyen és hasonló vitákban, mivel mind tudjuk, hogy nincs belőle kiút. Jobb ráhagyni az illetőre, hadd tomboljon magának, egy moderátor pedig úgyis érkezni fog. Itt is köszönöm a privát üzenetet, amiben szóltatok a dologról, de azért tényleg megkérlek titeket is, hogy kicsit érettebben kezeljétek ezeket a szituációkat, hiszen csak ti jártok pórul.

A partit pedig itt lezárom!

Itsme 2020. 02. 11. 15:05  
Nudista kutyuli helyett kezdem kényelmetlenül érezni magam...

Felicita 2020. 02. 11. 7:56  
Jesszusom. Miért foglalkoztok vele. Ha nem válaszoltok abba ffogja hagyni. Csak feltünési viszketeksége van.

lulilla009 2020. 02. 10. 22:18  
Értelmesebbeket, mint te

Nudista kutyuli 2020. 02. 10. 22:04  
lulilla szerinted te értelmes dolgokat írsz?
Felicita jobb is...

Felicita 2020. 02. 10. 15:42  
xd én ebbe nem megyek bele. Xddd.

lulilla009 2020. 02. 10. 8:23  
Szerinted a 6 évesek is tudnak ilyen értelmes dolgokat írni?

Itsme 2020. 02. 09. 12:45  
Luli xDDDD Bíztam benned xDDD

Nudista kutyuli 2020. 02. 09. 11:11  
Én meg Fortnite-ozok.

Felicita 2020. 02. 08. 19:44  
Hát a kutyákról gőze soncs. Kivolt akadva hogy tenyésztett kutyát csak a gazdagok vehetnek. Meg hogy a mi kutyánk az azt jelenti hogy testőr
Nudi ha jóval nem akor rosszal hívja fel magára a figyelmet.

lulilla009 2020. 02. 08. 18:40  
Khm, most nézem amúgy, Nudista kutyuli, hogy még csak annak a nevét sem tudod helyesen leírni, akinek az elméletében hiszel... na mind1 xd

Felicita 2020. 02. 08. 16:06  
Na xd én kiégtem. Ez lett aból hogy a kufyámra télen adok csak ruhát. Nudista kutyuli. Te mindent kiforgatszúgy hogy a naturalizmusnál és a másik hibáinál kösünk ki.

Itsme 2020. 02. 08. 13:33  
Luli, ne válaszolj neki! Csak szennyezi a memóriád a sztereotípiáival!
Nudista kutyuli, kérlek, ha én megfékeztem magam, hogy nem káromkodtam (miközben több okom lett volna rá, mint neked), akkor te is tartsd meg a tiszteletet! És az újjászületés a buddhisták hitébe tartozik, nem a kereszténységbe.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat