Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: A Doktor)

A farkasok legendája
Megosztás: f

A farkasok legendája

Ez tényleg én vagyok? Ez a mese vagy a valóság? Ki vagyok én? Hol vagyok? Gyanakodva körülnéztem de csak homályos foltok voltak körülöttem. Bele szagoltam a levegőbe és mindenféle csábító illatot éreztem. Később mikor a látásom kitisztult rá jöttem kik és mik a homályos foltok: Van két testvérem és van egy anyukám. De vajon hol az apám? Majd ha megtanulok beszélni mindent megkérdezek anyától, hisz még csak nyüszíteni tudok. Hmmm... milyen finom illat! Mi lehet ez? Követtem a csábító illatot amely elvezetett egészen az anyukámig. Ez az illat belőle áramlik? Az anyukám a hasát felém mutatva lefeküdt és észre vettem a csábító illatot árasztó dolgokat.  Ezeket a kiálló bigyókat elneveztem  "anya hasán lévő fehér ételt árasztó táplálékforrás"-nak. Ahogy nőttem úgy megerősödtek a hangszálaim és beszélni is megtanultam. Ki derítettem mi is az igazi neve a volt táplálékforrásomnak, anya azt mondta hogy emlő. Igaz, könnyebb kiejteni ezt a szót de valahogy nem tetszik...  Anya mostanában egyre többet megy el otthonról  és hoz haza igazi friss húst. Anyánk ma szokatlanul idegesnek festett. 
- Kicsik! Ma este velem jöttök, meg tartjuk a be avatótokat. - mondta anyukánk és ki húzta magát. Mi köré gyűltünk és figyelmesen hallgattuk a dicsőítő mondandóját.
-Nova,Yuki,Sakira, itt az idő lassan hogy felnőtté váltok és a falkánk tagjai lesztek. Eggyüt vadászhattok velünk és védhetitek a falkánk területét. Nova, bízok benned hogy sikeres leszel a jövődben. Kövessetek! - Anyánk abba hagyta a beszédet és megindult a barlangból kifele, mi pedig engedelmesen követtük őt. Föl mentünk egy magas sziklára ahol több farkas is összegyűlt.  Meg kezdődött egy vissza számlálás és  háromra mindenki hangosan felkiáltott a hold felé nézve. Milyen gyönyörű! A hold csillogott a sötét égen és a fény amely megvilágította a tájat varázs erővel rendelkezett. Olyan boldog még sohasem voltam mint most. Le néztem a lábaimra és a meglepetéstől kikerekedtek a szemeim majd elsötétült előttem a világ. Nem éreztem semmi fizikai fájdalmat de hallottam ahogy a farkasok körülöttem izgatottan és feszülten járkáltak.   

( 49 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat