Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

A remény rabjai
Megosztás: f

A remény rabjai

Föl néztem az égre és láttam amint szürke felhők nagy csoportja lepi el a kék eget. Le néztem a kutyámra és láttam hogy ez őt egyáltalán nem zavarja. El kezdtem rángatni a pórázát mire lustán rám nézett.
-Molly! Gyere! - utasítottam a kutyám. Föl kelt és elindult. Körül néztem az utcán, senki sincs kint. Vajon mi történhetett? Vissza gondoltam a tegnap esti partira ahol ott volt Bence is. Miért volt ott a tanár ezüst keretes fotója? Talán meg kapta de nem hiszem...  El bambultam és neki mentem valakinek. Hátra léptem és össze szűkült a gyomrom. Egy rendőr nő állt előttem és nem vágott boldog képet.
- Ön le van tartóztatva! Ön is a részese az ezüst keretes kép rablásnak. Irány a börtön! Bármi amit mond fölhasználható ön ellen a bíróságon! - kezdte a rendőrnő
-De én csak meg hívott vagyok! -ellenkeztem
-Nem érdekel, te velem jössz!
-És a kutyámmal mi lesz? Nem kényszeríthetnek arra hogy a kutyám nélkül éljek!
-Menhelyre adjuk. Beszállás! - parancsolt a rendőrnő. Ijedten beszálltam az autóba és sírni kezdtem. Az út után be kísértek a börtönbe és be zártak. Magányosan le ültem az ágy szerű dologra. Nagyon kényelmetlen volt. Mihez kezdjek most?

( 37 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat