Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Amira élete - baki vadászat
Megosztás: f

Amira élete - baki vadászat

Sziasztok! Remélem tetszett az Amira élete című sorozatom. Új sorozat gyártására számíthattok! Nem biztos hogy kutyás lesz de az biztos hogy el nyeri a tetszéseteket. Na kezdjünk is bele a baki vadászatba!

Szabályok: Meg adok egy témát hogy miből kell vadászni (pl.: helyszínek - egyik részbe Afrikába volt és a következőben az Északi sarkon ébredt fől) A levadászott bakikat kommentben írjátok le! Ha olyan bakit írtok amit már más írt az nem számít pontnak. Nyereményt nem tudok fölajánlani ezt csak a ti szórakoztatásokért írtam. És még egy amit feltétlenül meg kell említenem: kulturált módon,káromkodás,sértegetés nélkül szabad csak hozzá szólni a másikhoz. Ha valaki nem észlelt ott bakit ahol a másik monda akkor szóltok nekem és meg nézem. Én össze gyűjtöttem magamnak egy lapra pár bakit tehát nem biztos hogy lesz olyan téma amiben nincs baki. Öt téma lesz. Jó játékot kívánok és boldog új évet így utólag is! Remélem tetszeni fog ez a kis játékocska...

Az első téma az évszak. (ebből sok van xd)
A második téma a napszak
A harmadik téma az hogy hol tartózkodik Amira
A negyedik téma némileg a harmadikhoz is köthető, hol ébred föl Amira
Az ötödik téma az szerintem saját magatok szórakoztatására lesz, hava tűnt a történet írás során Seyira anyukája? És miért nem kapott nevet? (ezt nektek kell ki találni)


Ennyi is lenne. Jó játékot még egyszer! És kellemes és sikerekben gazdag új évet!

( 43 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat