Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Az én első karácsonyom
Megosztás: f

Az én első karácsonyom

A képen lévő kutya én lennék. Nem, nem láttod rosszul. Nekem tényleg csak 3 lábam van. Mikor megszülettem nem volt gazdám, mint más rendes kutyának. Vagyis jó gazdám nem volt. Ő mindig kutyaviadalra vitt, ahol harcolnom kellett, azért a szeretetért amit a győzelemért kaptam. De az se volt sok. Akkor még olyan voltam én is, mint a többi kutya. Négylábú. Az utolsó versenyemen vesztettem el, közel egy éve már és ha akkor nem ütnek a gazdákon, s a szórakozó tömegen a rendőrség, én már nem élnék.

Emlékszem még a fájdalomra, meg a nagy hangzavarra. Borzalmas volt. Láttam ahogy bilincsbe verik az akkori gazdámat. Nem akarta ő ezt, láttam rajta, de hiába próbáltam nem tudtam segíteni rajta. Elvitték, míg én tehetetlenül feküdtem.

Ezután hetekig egy fura fehér helyen voltam egy fura szúrós szaggal. Most már tudom, hogy az a hely bármennyire is rossz, a gazdám mindig odavisz ha aggódik értem. Azután megnyugodtan jövünk el, így nem ellenkezek. Szüksége van erre. Na de elkanyarodtam. Ott voltam sokáig és azután mikor már nem nézegettek folyton az ott lévő, szúrós szagú emberek, egy új helyre kerültem. De nem akár hova, hisz itt találkoztunk először.

Egy rács választott el minket. Bárki aki elment eddig előttem félelemmel telve nézett rám, de ő nem. Mikor nem láttam ugyanazt a szemében, mint másokéban abbahagytam az az ugatást. Percekig ültünk egymással szemben, míg felállt majd elment. Bevallom akkor megijedtem, hogy soha többé nem láthatom, de szerencsémre nem sokára vissza is jött.

A vele töltött idő leírhatatlan volt. Ő sose bántott engem és nekem sem kellett többet harcolnom, azért hogy valaki szeresen. És ezért számolom tőle kezdve az éveimet. Mert mellette kezdtem el igazán élni. S idén megtartottuk közösen az első karácsonyomat. “Az első karácsonyunkat.

( 30 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat