Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Végtelen Erdő
Megosztás: f

Végtelen Erdő

2029 július 2-án egy osztály eltűnt Angliában, 2030 január  13 –án Svájcban egy síelő diákcsoportnak nyoma veszett. Ugyanezen év őszén (október 22-én) Hollandiában felszívódott a kikötőben ismét egy csoport fiatal….
2031 április 14-én pedig Kanadában ismétlődött meg a tragédia a 12. ökológiai versenyen.
- Éppen erdei túrára indultak a gyerekek, az éves ökológiai verseny keretében. Mi kísérő tanárok, a kijelölt állomásokon vártunk, de gyanús volt, hogy egy csoport igen sokáig elmarad, így utánuk indultunk, a versenyt pedig ideiglenesen felfüggesztettük. Maga a terület nem nagy, sőt kerítéssel körbevett helyről lenne szó, mégis nyoma veszett a diákoknak „ – nyilatkozta az egyik versenyszervező.

Más-más időpontok, helyszínek és körülmények. Egy viszont közös. Mind fiatalok, és ismerik egymást. Illetve még valami, senki sem látta őket viszont, a nyomozást pedig felfüggesztették az eltűnt gyerekek felkutatásának érdekében Angliában és Svájcban. Hollandia még reménykedik, akár csak Kanada is. Nem tudni mi történt velük. Csak remélni lehet, hogy nem történik a jövőben hasonló eset.
Aprille Alston, Oknyomozó újságíró
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Ez eddigiek tartalmából:
Az eltűnt gyerekek felébredésük után még sem ismerkedni, sem pedig a kezükön lévő feliraton és fegyvereken sem tudtak gondolkodni, mert rövidesen az Öreg ember próbáját is kiállták, bár az, hogy mindannyian élve kijussanak nem volt egyszerű. Carol kis híján ott maradt, de Marilyn gyors észjárásának a többiek kitartásának köszönhetően legyőzték a Meroszkast. Kijutva egy erdővel körül ölelt tisztáson találják magukat ahol egy hatalmas vízesés is helyet kap, aminek lábainál három kőkapu található három felirattal: “Ki vagyok? „ “Mikor kezdődött? „ “Miért? „ Emellett egy kis emelvényen ott lógott a végtelen erdő szabályzata is. Karaktereink megfejtettek annyit belőle, hogy számaik színe egy-egy posztot jelent a csapatban. A kék a lovag, a vörös a vadász és a fekete a gyógyító. Ekkor pedig felbukkant egy rejtélyes nő, aki Gaster Mame névvel mutatkozott be és egy rejtvényt bízott rájuk,  hogy kicsoda ő valójában. Katherine füzetébe leírva rájött a megdöbbentő üzenetre. Game Master azaz a játékmester. Megfejtéséért nem maradt el a jutalom, mert Gaster a fülébe súgott valamit ( “Jegyezd meg a csoport számait, különben nem jutsz ki innen. Ki tudja meddig húzzák még. „ ) És feladta a következő rejtvényt is egy borítékban: “Szerezd meg az árnyak karmát „ . Valójában ez egy feladat, amit teljesíteniük kell. De most elsődleges az, hogy hol fognak nyugovóra térni és miként. Bess, Zach, Jake (az ikrek) és Marilyn az erdőbe indult fáért, Derek, Carol, Katherine és Sarah pedig a tisztáson maradtak. Katherinenek volt egy vázlata a szálláshoz, Bess térképet készít útjuk során, Marilyn a növényeket tanulmányozza miközben az ikrek eszement módon akarnak fát vágni. Ekkor egy Vicsor falka támad rájuk. Az ikrek még a földön vannak, Bess egy ágon csüng Marilyn pedig felmászott egy sziklára. Közben a többiek semmit sem sejtenek. Nem ez az egyetlen probléma. Az ellenséges csapat felütötte a fejét, Nina pedig Eleonorral és Henrikkel a táborukba tart, hogy értesítsék a vezetőjüket Aaront.

Eddig jutott el nagy vonalakban a szerep, a térképet szeretném, majd megrajzolni amint adódik időm, de addig is itt lesznek a számok, és a Végtelen erdő szabályzata. Jó szórakozást és kellemes túlélést kívánok minden kedves Végtelen Erdei játékosnak.
(A szerep kiírása a klubbanelérhető még egyszer nem másoltam ide be. Illetve érdemes nézni folyamatosan a fantasy állatok és növények bővülése miatt is.)

Végtelen Erdő Szabályzata
Kék, mint a királyi vér
Aminek minden lovag esküt ígér.
Hallod lovag, ne várj irány a front!
Tiéd pontosított indulási pont.

Vörös, akárcsak a vér színe
Vadásznak kel kezeskedni érte
A vadász adja az indulási helyet
Mivel ismeri, ki hol, s mikor vet.

Fekete karcok akár a csillagos ég
Ebben a gyógyító, aki talál reményt
A gyógyítók dolga igazán bonyolult
Cseréld meg, ha nem boldogul.

Ha már ismered az időt
És tudod, hol van a mérő
Kimaradt egy kód,
Ami megmutat egy ajtót.

Utolsó tanács, amit adhatok
Vigyáz mit suttognak az árnyalakok
Sosem tudhatod ki az igazi szörnyeteg
És hogy legfőképpen ki lakozik benned.

Számok/posztok
Kanadaiak:
Jack Blakwell 14
Zach Blakwell -15
Derek Carter 04
Elizabeth Godwin 374
Carol Montgomery 19
Sarah Roberts 02
Katherine Turner 40
Marrilyn Webber 13

Egyéb szereplők:
Stacy 02
Nina 74
Grayson 02
Eleonor 3
Henrik- 7
Oscar-14
Aaron-03
Diane 92

( 613 megtekintés )

Szólj hozzá:

cegelil201 2020. 01. 19. 23:46  
Somi, ezt igazán át tudom érezni :"D
Nálunk ezt a végzős évet nagyon komolyan veszik a tanárok. ^^"

Marilyn

Mikor majdnem visszaesett a vízbe, már akkor felé nyúltam, hogy elkapjam, de megtartotta magát.
- Jobb, ha segítesz. - mondta végül, bár láttam rajta, hogy büszkesége nehezen engedte. Ez viszont most nem érdekelt. Mellé léptem, és finoman átkarolva segítettem neki, hogy felálljon, majd óvatos léptekkel elindultam vele, minél távolabb a mocsártól. Mikor elég messze értünk, én már végképp nem tudtam, hogy merre vagyok, de mivel nem igen voltak erre vad csapások, így feltehetőleg nem igen járnak erre állatok. A srácot finoman leültettem egy fa tövébe, majd elengedtem, és lábaimat magam alá csomagolva, leültem azokra.
- Nyugi, hamarosan jobban leszel. Ahogy nézem, nem is nagyon járnak erre állatok, szóval itt egyenlőre biztonságos. - mosolyogtam rá kedvesen, igyekezve megnyugtatni őt. - Ez a fakéreg összehúzza a sebeidet és képes meggyógyítani, úgy, hogy ne maradjon heg utána. Elvileg nem kell neki sok idő, de mivel elég mélyek voltak a sebeid, még jobb, ha rajta marad egy ideig. - adtam magyarázatot, hogy ne is próbálja meg leszedni magáról. Ekkor eszembe jutott még valami. Illene bemutatkoznom, ha már most először találkoztam vele.
- Egyébként Marilyn vagyok. - mutatkoztam be, de nem nyújtottam a kezemet. Legkevésbé se erőltesse most a mozgást, ha nem muszáj. Nem szeretném, ha ennél nagyobb baja lenne.

Somi123 2020. 01. 16. 17:32  
(So sorry a késő reagálásért, de a tanárok félév előtt mindenképpen ki akarják nyírni az osztályt. A múlt hét és a mostani is a pokol, a jövőhét pedig még rosszabb lesz, így nem nagyon leszek elérhető.)

Katherine

Kicsit idegesen figyeltem Beth és Brook beszélgetését, amibe később Carol is becsatlakozott. Az új lány nem tűnt ellenszenvesnek, őszintén és nyíltan beszélt, bár én nem bíztam meg benne teljesen, gondolom ő is így van velünk. Amikor a vadászunk elmondta, hogy én találtam ki a megoldást és rám pillantott, egyből elkaptam a tekintetemet. Van egy erős sejtésem, hogy sosem szerettem a középpontban lenni. Szerencsére az Árnyalakokra és Gaster új feladványára terelték a szót. Ekkor mint derült égből villámcsapás, eszembe jutottak a nő szavai: “Jegyezd meg a csoport számait, különben nem jutsz ki innen. Ki tudja meddig húzzák még. „ Jakere pillantottam. Elég rosszul nézett ki, arca verejtékben úszott és a kötése is átázott. Gyorsan el is kaptam a tekintetemet. Éppen szólni akartam a fiú állapotáról, amikor Beth már megelőzött a kérdéssel.
- Ha van a Vicsorok mérgére ellenszer, akkor nem ácsoroghatunk tovább. Szerintem az lenne a legjobb ha ismét kettéválna a csapat egyik az ellenszer keresőkre, míg másik csoport visszaviszik Jake-et a táborba. Jake-et ilyen állapotban nehéz lenne bárhová is hurcolni, ráadásul a vér szaga az összes vadállatot ide vonzaná. A tisztás amolyan kezdő pont ebben a "játékban", szóval az állatok nem merészkedhetnének oda, ergo biztonságban lenne. Az ellenszer keresők csoportjába mindenféleképpen kellenek vadászok,- rápillantottam Bethre és Brookra- lovagok, - Zach és Derek-, és gyógyítók, aki Carol és én.- Ekkor felmutattam a kézfejemet, hogy az új lány is jól láthassa a fekete 40-es számot. - Ha logikusan felosztjuk a csoportokat, akkor a kereső csoport tagjai Elizabeth, Derek és Carol. Ők a minimum létszám. Ha Brooklyn úgy gondolja, hogy bízik bennünk annyira, hogy elvállaljon ekkora kitérőt, csatlakozhat hozzájuk, hiszen ő ismeri közülünk a legjobban az erdőt. Aki kimaradt a csoportból az Zach és én. Én nem kívánok részt venni a keresésben, így szívesen visszafordulok, azonban Zach választhat. Hogy miért nem jöhet velünk? Mert szinte felesleges, nem feltétlenül van szükségünk védelmi kíséretre, elég egy fáklya, hogy távol tartsuk magunktól a Vicsorokat. A visszafelé tartó útvonal számomra kicsit kérdéses, de az is megoldható. - osztottam meg velük az ötletemet. Tekintetemet a földre szegeztem és hagytam, hogy a többiek átgondolhassák a hallottakat.

Aaron

A halál gondolatából egy lány hangja zökkentett ki. Halottam siető lépteit, bár azokat inkább csobbanásoknak lehet nevezni ahogyan belegázol a vízbe. Mikor mellém ért, elfordítottam a fejem. Hosszú szőke haja kicsit kócosan állt, fehér nyári ruhát viselt, aminek végei szakadt és koszos volt, kék szemeiben aggodalom csillogott. Ami a legjobban meglepett az az, hogy angolul beszélt, de nem a britet, persze nem volt olyan súlyos akcentusa mint Oscarnak, de neki eleve nem is anyanyelve az angol.
- Ne aggódj, nem foglak bántani! Elég súlyosak a sebeid, szóval ne mozogj, oké? Egy pillanat és vissza jövök! Esküszöm! - ezzel a kijelentéssel elszaladt én pedig nagyot sóhajtottam. Időm sem volt válaszolnom. Talán még sem most halok meg, esetleg keres valamit amivel megölhet, hogy könnyítsen a halálomon. Ez biztató. Megpróbáltam  gondolatomban felidézni a lányt, hátha találkoztam vele valamelyik "kalandom" során, de nem rémlett. Talán az ő csoportjukat pont elkerültem. Eközben a lány visszatért és valamit tett a vérző sebeimre. Nagyot sóhajtottam.
- Gyere. Ki kell jutnunk a mocsárból. Lábra tudsz állni, vagy segítsek? - kérdezte kedvesen. Nem tudtam először mit reagáljak, nem szokásom ilyen helyzetekbe keverni magam. Végül a büszkeségem győzött.
- Nem... Azt hiszem egyedül is menni fog.-mondtam kissé rekedten, majd megpróbáltam felülni azonban a fájdalom egyből bele nyílalt az oldalamba mire automatikusan odakaptam a kezemet, majd a másikkal alkarral megtámaszkodtam, hogy elkerüljem a vízbe esést.
- Jobb ha segítesz.- pillantottam rá. Utálom ha másokra kell támaszkodnom, de jelen helyzetben nem tudok mit tenni.

Kriza 2020. 01. 14. 21:52  
(Igen ugyanaz a feladatuk)

Beth

Kicsit haboztam, hogy elmondjuk-e a feladatunkat, de Carol meg előzött. Bele gondolva ez nem rejtvény hanem feladat biztos el szabad mondani, Gaster erre nem hivatkozott. Már éppen nyitni akartam a számat, amikor Derek lába kicsit megrogyott hiszen éppenhogy elkapta Jaket aki ténylegesen nem bírt állni a lábán. Marilyn azt mondta vigyázzunk, mert mérgező a harapásuk. El is felejtettem, hogy Jake állapota súlyos is lehet!
- Carol, nincs valami a könyvedben a Vicsor mérgének ellenszeréről? - bukdácsoltam oda, mivel a Vicsor tetem a hátamon még mindig húzott hátrafele, de nem mertem letenni még mindig emlékeimben éltek az indával átfutott tetemek.

Margagréta 2020. 01. 13. 11:08  
Jah, szerintem is

cegelil201 2020. 01. 12. 21:38  
Mindenkinek ugyan az a rejtvény lett feladva, ha jól emlékszem.

Maybelle 2020. 01. 11. 11:07  
( Btw, minden csoport ugyan azt a feladatot kapta? Nem akarok ***séget írni, gondoltam előbb megkérdem. xD )

Margagréta 2020. 01. 10. 16:36  
Carol

- Ha jól emlékszem, a karmát kell elvinnünk Gaster Mame-nek, vagyis a játékmesternek - válaszoltam

Maybelle 2020. 01. 10. 15:36  
Brooklyn

Hirtelen megtorpantam, és a fiú felé fordultam. Árnyalak... sokat hallottam már róla, tudom, hogy éjfél után jelennek meg, de még egyszer sem találkoztam velük.
- Nem, még nem láttam egyet sem szerencsére - csóváltam meg a fejem. - Miért, mit akartok tőlük? Elég veszélyesek - jegyeztem meg, érdeklődve figyelve őket.

Kriza 2020. 01. 10. 13:00  
( Beszélgetnek Brooklynnal, kicsit még bizalmatlanok, a ma átéltek után, és Amy a közelben van, felénk tart. Marilyn rábukkant Aaronra ennyi tömörítve)

Derek

Meglepődtem Beth merészségén, jobban bele gondolva még akkor sem rezzent meg, amikor az egyik vicsor majdnem megharapta...
- Azt tapasztaltuk, az a Gazda csak úgy oda dobott minket a házi kedvencének - dünnyögtem magam elé. Ezek szerint, többen voltak eredetileg igaz? És rajtuk kívül megint lehetnek más csoportok itt, meg még valami...
- Várj! - szóltam kicsit hangosabban utána. Ha nem jelent meg Gaster ezek szerint nem láttál árnyalakot még? - jutott eszembe a feladatunk. Talán nem is olyan egyszerű ez az egész.

Margagréta 2020. 01. 09. 13:40  
Na jó én elkeveredtem xD valaki el tudja mondani röviden?

cegelil201 2020. 01. 09. 13:14  
Mondjuk szerintem mindegy is, mert a család név nem ad hozzá sokat a dolgokhoz. ¯\_(ツ)_/¯

Kriza 2020. 01. 08. 23:48  
Ja, persze nem kell átírni! Csak ahogy így felmerülnek a dolgok kezdek rájönni, hogy miket hagytam le információkat nézve, ezért írok így közbe, ha eszembe jut valami.
A karakterlap elfogadva, köszönöm hogy átírtad ^^ Finnick száma kékkel: 22
Cegelil, igen ezzel tisztában vagyok vele, ezért nem szóltam más lapoknál, hogy a német legyen német meg stb. Lehet jó bonyodalom szál lenne, de most őszintén megmondom, könnyebb nekem ha  mások a nevek még így is kutyulom néha őket . Remélem ez nem gond.

Maybelle 2020. 01. 08. 21:36  
Név: Finnick Smith
Kor: 19 év
Nem: fiú/férfi
Poszt: lovag
Ország: Hollandia
Tulajdonság: Finnick semmiképp nem türelmességéről híres, borzasztóan könnyű felhúzni. Akivel eddig találkozott, tapasztalhatta is, hogy nála bizony nem szabad kihúzni a gyufát. Amellett, hogy hamar felhúzza magát mindenen, egy borzasztóan makacs ember, ha egyszer valamit elhatározz ne állj az útjába. Képes megölni, szemrebbenés nélkül. Szereti húzni mások agyát, nagyon szórakoztató számára, ha mások agyára megy butaságaival. Szerinte teljes mértékben logikusan gondolkodik, ami egyáltalan nem igaz, olyan ötletei vannak, amik simán a halálba vezetik, de szerinte ez bennük az izgalmas. Mindenki szerint túl bátor, nem kéne csak így játszadoznia az életével, mintha semmi lenne. Finnink pedig igazán nem fél a haláltól. Maga sem tudja miért, szerinte teljesen mindegy, hogy most halva vagy élve tesz tönkre mindent. Mert az biztos, hogy vele kevés jó történik, valamiért mindig utóléri a balszerencse és nincs egy nyugat pillanata sem, mert tudja, ez bármikor tönkremehet. Nem tart magához közel senkit, mert fél, hogy elveszíti, ezért mindenkit eltaszít, aki a közelébe próbál férkőzni. Két ember volt, akiket igazán kedvelt és szeretett, de az egyiket megölte, a másik pedig elmenekült. Soha nem jutott eszébe Brooklyn után menni, miután elfutott, félt, hogy őt is bántani fogja. A kemény külső igazából egy nagylelkű, kedves fiút takar, aki csak szeretne valakit maga mellett tudni, valakit, aki elfogadja. Védelmező típus, szeretteit élete árán is megvédené. Röviden Finnick egy kedves óriás, aki egy álarc mögé bújik, hogy senki se lássa gyenge énjét.
Történet: Miután a csoportja szétszakadt, Finnick felkarolta Noah-t, a legfiatalabb gyógyítót, és Brooklyn- t, aki első naptól kezdve jól bánt az íjjal. Miután szétesett a csoport, ők hárman folytatták a túlélést. Minden rendben ment, míg egyik nap Noah elárulta őket egy lány miatt. Minden hasznos cuccot és élelmet neki adott, Finnick pedig pont elkapta. A lány elmenekült a zsákmánya nélkül, Finnick pedig borzasztó dühös lett. Csak azt vette észre, hogy megüti Noah-t, onnan pedig minden nagyon gyorsan történt. Őt megmérgezték, viszont Finnick megölte társát. Már alig volt magánál, mikor megpillantotta Brooklyn-t. A lány elmenekült, ő pedig még magánál volt annyira, hogy keressen valami ellenszerét Noah táskájában. Végül is ő megmenekült, elvitte az otthagyott cuccait, és útra kelt. Nem is volt, és még mindig nincs célpontja, csak megy, amerre az ösztönei viszik.
Nem sokra emlékszik előző életéből, mindössze egy pisztolyt, véres kezeket és egy elmosódott tükörképet látott eddig.
Kinézet:Még annyit, hogy nagyon magas, 190 cm, hajától nem látszik, de jobb füle tele van fülbevalókkal, a balban csak két karika van. Illetve van egy tetoválása is (amiről később hozok képet).
Egyéb: Kardja, néhány kés, egy kevés gyógynövény, étel, egy kulacs víz, fésű, hajgumik és csattok, gyújtók és néhány csomag cigi(1-2 csomag max) , tartalék póló, nadrág, sál, szemüvege és annak tokja, elsősegély doboz, takaró, Noah nyaklánca.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat