Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: A Doktor)

Amira élete
Megosztás: f

Amira élete

- 5.rész -

Leültem és elkezdtem vakarni a szám míg az összes tüskét ki nem sikerült vakarnom. Véres lett a szájam széle mire befejeztem ezt a műveletet. Fájt a szájam és bizsergett de ezzel most nem törődhettem. Tudtam mit kell tennem: Haza kell találnom. Haza, de minél előbb. El kezdett sötétedni és a fehéren fénylő hold végre,valahára föltűnt a szép,tiszta égbolton. Hanyatt feküdtem és kémleltem a pompás égen ragyogó színes csillagokat. Még mielőtt elaludtam volna beleszippantottam a levegőbe és éreztem amint a nyugtalanságtól és a félelemtől reszkető testem lassan lenyugszik. Lehunytam a szemem és elaludtam. Halk suhogásra ébredtem. A nap megvilágította a fák alatt lapuló sötét helyeket is. Láttam amint valami narancs sárga színű kutya Körülöttem ólálkodik. Nyugtalanságtól remegtem és behúzott farokkal hátráltam. A kutya egyre közelebb jött. A kép kitisztult előttem, ez egy róka. Rókák. Hirtelen azon kaptam magam hogy körbe vagyok kerítve,engem néztek ki a zsákmányuknak. Lenéztem a lábaimra és észrevettem hogy a halvány szürke foltok a lábamon már feketék. Fiatal, élénk kutya vagyok már aki képes magát  és a gazdáját megvédeni akármitől. Akár rókáktól is. Hangos és erőteljes morgás tört elő belőlem mire a rókák elkezdtek hátrálni tőlem. Megijedtek.Tovább morogtam és ugattam míg el nem tűntek a szemem elől. Bár a szagukat még mindig éreztem, nyugodtabb lettem most már hogy nem látom őket.

( 65 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sage
 
2019. 11. 27. 15:40  
Nos, szellemolvasóként már az első résztől nyomon követem a történeted. Mint amit borika0013 is mondott, fogalmazási hibák vannak benne, mik néha zavarók lehetnek, sőt, leggyakrabban zavarók is a történet olvasása közben. A történeted alapja nem rossz, de talán ha kicsit több tájleírást, illetve alaposabb érzelmek kifejezéséről szóló mondatokat is beillesztenél a cselekménybe, sokkalta jobb lenne, mintha tőmondatokban írod le gondolataidat.

borika0013
 
2019. 11. 27. 14:45  
Nagyon jó lett. Máskor ha írsz egy rész ajánlom hogy először írd le Word-be vagy hasonló alkalmazásba, és másnap újra vedd elő. Én mikor ezt csinálom mindig észrevesznek egy- két fogalmazás beli hibát és kijavítom. Ha ezt a taktikát alkalmazod érdemes egyszerre több részt is megírni, hogy ne csússzon sokat a következő rész. Amúgy tetszik és várom a folytatást


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat