Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: A Doktor)

Amira élete
Megosztás: f

Amira élete

- 3.rész -

-Anya!!! - kiabálta a kislány.
-Igen? -  Kérdezte egy ismerős hang. Az ajtó mögül előlépett az a nő aki megmentett a menhelyről. A hálám jeléül leugrottam a kislány kezéből a földre és megnyaltam a nő kezét. Éreztem a feszültséget a levegőbe és a boldogságot is.
-Mi legyen a kislány neve? - kérdezte az új gazdám.
-Mondjak ötleteket?
-Igen!
-Moly?
-Max?
-Csoki?
-Baely?
-Amira? - erre a név hallatára megcsóváltam a farkam
-Bella?
-Várj anya várj! Amira? - Csóváltam a farkam és a boldogságtól ugráltam fel-alá. Tetszett ez  a név.
-Akkor legyen Amira. - mondta a nő boldogan
-Anyu ki viszem sétálni Amirát a partra. Jössz? - kérdezte Gazdi
-Nem, Seyira, nagyon fáradt vagyok. Talán majd később. Nem tudom. De te kiviheted - mondta a nő. A gazdám rám csatolta a nyakörvet és arra a pórázt. Éreztem hogy most elmegyünk sétálni. De hova? Egy örökké valóságig tartott míg el nem értünk az ajtóig. A gazdám elbúcsúzott a nőtől és elindultunk sétálni. Magamba szippantottam a friss nyári levegőt. Éreztem hogy több ember is a saját kertjükben húst sütöget. Megkívántam egy kis ennivalót. Séta közben többször is megálltam szaglászni. Tíz perc séta után 27 különböző kutya szagmintáját számoltam össze. Volt köztük kölyök,kan,szuka és egészen idős kutya is. Víz csobogást hallottam és megláttam a tengert. Nagyon vágytam rá hogy a tenger habjai közé vessem magam és ússzak egyet ebben a nyári hőségben. Elkezdtem feszíteni a pórázt és ezzel magam után húztam a gazdámat is.
- Ááááááá neeeee! Rossz kutya! Ül! Fekszik! Marad! - kiáltotta hangosan. Miért büntetett meg? Hiszen olyan jó kutya vagyok! A farkamat behúztam és a tekintetemet leszegtem a földre. Szörnyen mart az hogy a gazdám rossznak nevezett. Gyengén megcsóváltam a farkamat hátha megbocsájt nekem.
- Jó kutya. - monda gyengéden és megsimogatta a bundámat. Akkor most jó kutya vagy rossz kutya vagyok? Teljesen össze voltam zavarodva.

( 49 megtekintés )

Szólj hozzá:

borika0013
 
2019. 11. 19. 16:13  
Csak így tovább!!! Nagyon tetszik, és várom a folytatást.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat