Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Amira élete
Megosztás: f

Amira élete

- 2.rész -


Óvatosan közelebb léptem a nőhöz mire gyengéden elkezdte simogatni a bundámat. A nő fel tett rám egy úgynevezett "nyakörvet" és a nyakörvre csatolt egy "pórázt". A nő megfogta a póráz végét és elkezdett kifele vezetni a ketrecemből.  Egy csúszós padlójú helyre vezettek és feltettek egy hideg fém asztalra. A lábaim remegtek a félelemtől, nem tudtam mi történik velem.
-És most beoltjuk és megkapja a csipet is. - mondta egy fehér köpenyes nő.
- Rendben. És akkor ugye még 2 oltás és akkor lehet ki vinni a házból? - kérdezte Pórázos
- Igen. Most kapott veszettség ellenit és csipet aztán meg 2 hét múlva féreg irtó és rá egy héttel a Parvo oltást is meg kapja.
- Rendben. Köszönöm! Viszlát!
Fehér Köpenyes integetett nekem miközben Pórázos kivezetett a házból és betett egy dobozba. A dobozomat betette egy autó hátuljába. Ilyen dobozban választottak el az anyámtól is. Nyüszítettem és ugattam a fél úton de aztán kimerülten leheveredtem  és lehunytam a szemem. Arra ébredtem hogy a motor le áll és kivesznek a dobozból.  Kint hideg volt és fáztak a mancsaim mikor kiléptem. Valami fehér nedves dolog hevert a földön. A nő betett engem egy díszes piros papíros dobozba és rám hajtotta a fedelet. A világ elsötétült előttem és csengő szót hallottam. Izgatottan szaglásztam hogy vajon mi történik körülöttem. Hmmmm de finom illat! Csirke! Izgatottan csóváltam a farkam és jó kutyához híven csöndben maradtam hátha kapok egy kis csirkét. Gyerek sikítozást hallottam és macska nyávogást. Hirtelen kivilágosodott előttem a világ és a fejem fölött föltűnt egy boldogságtól könnyező kislány. 
Csóváltam a farkam és nyalogattam az arcát mikor magához ölelt. A kislány mellett volt egy kisebb, fiatalabb fiú aki a kezében tartotta a macskát. Meg ugattam egy kicsit a macskát jelezve hogy ha bántani meri a kislányt akkor én fogom őt bántani. A kislány bevitt a szobájába és el kezdett puszilgatni. Abban a pillanatban eldöntöttem: Megtartom a kislányt.

( 44 megtekintés )

Szólj hozzá:

borika0013
 
2019. 11. 17. 15:02  
Nagyon tetszik a folygtatás is. Sőt, ahogy láttam csak az elején volt egy enyhe szóismétlés. Várom a 3. rész


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat