Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Warriors
Megosztás: f

Warriors

Ez a szerep az erdőben élő macskákról szól, akik két törzsben élnek. Ezek a Tűz, és a Folyó klán, ők pedig sosem voltak túl jóban. Mivel elég sokan élnek egy törzsben, nagyon fontos, hogy elég táplálékot szerezhessenek mindenkinek, ami már nem nevezhető túl egyszerűnek. Nem mindig találnak rögtön prédát, és nem is mindig sikerül levadászniuk őket, ami mindig is nagy probléma volt a két klánnak. Sokan már próbáltak kilépni a saját területükről, és a másik csapat területén vadászni, ami miatt már voltak nagyobb harcok is. A macskák minden erejükkel védik a saját területüket, és zsákmányaikat, ugyanakkor próbálnak a másik területéről is szerezni valamit. Nem csak a vadászat az egyetlen nehézségük, mert ottvannak a gyógynövények is. Vannak egyszerűen megszerezhetőek, de vannak olyanok is, amik ritkábbak, és csak nehezen lehet rájuk találni. A gyógynövények télen általában már nem nőnek, ezért az orvosmacskáknak fontos, hogy mindig legyenek ilyen növények náluk, hogyha harcra kerülne a sor, hamar lehessen intézkedni. Télen már a vadászat sem könnyű, ezért még a hideg időszak előtt mégfontosabb, hogy sok zsákmány legyen a klán területén. Általában télen van a legtöbb harc, pont az ilyen nehézségek miatt.

Itt nincs konkrét, megírt történet, hogy mi hogyan alakuljon. A karakterek élik az életüket, és ahogy alakulnak a dolgok, úgy íródik a történet. Lehet belevinni harcokat a két klán között, vagy éppen berakni azt, hogy például szárazság van, vagy emberek jönnek, meg ilyesmi, ez a ti döntésetek.

Szabályok:
- Senki ne káromkodjon!
- Ne irányítsd a másik karakterét!
- Karakterek között lehen vita, de köztetek ne nagyon legyen, azt intézzétek el levélben!
- Ne nagyon tervezzünk előre párokat, majd az is a szerep közben kialakulhat, ha úgy lesz!
- Nincs leg, vagy egyetlen!
- A macskáknak reális színük legyen!
- Mindkét klánba hozzatok macskákat!
- Ha bármelyik klán macskája egy egyedüllévő kiscicát talál, aki még nem tanonc, azt nem öli meg, hanem a klán befogadja!Karakterlap:

Név: ( Warrior cats féle nevek, tehát: Ha kiscica még, akkor a neve végén a kit szó van, ha tanonc, vagyis 6 holdas, akkor a neve után paw van, ha harcos, akkor egy rá jellemző tulajdonság, vagy bundája színe, meg ilyenek, ha pedig vezér, akkor a star szó van a neve végén, pl. : Bravekit, Bravepaw, Braveheart, Bravestar.
Kor: ( Itt a macskák holdban számítják a kort, vagyis 1 hónap=1 holddal, tehát 14 hold az egy évesnek, és két hónaposnak felel meg. )
Nem: ( Nőstény/kandúr)
Klán: ( Tűz/Folyó)
Rang: ( Lejjebb, ha tanonc, akkor írd ide, minek tanul )
Tulajdonságok: (Ezt azért bővebben írjátok meg )
Történet: ( Annyit, amennyit szeretnétek)
Kapcsolat: ( Szülei, testvérei, barát, pár, stb. neve)
Mentor/tanítvány: ( csak akkor, ha van)
Egyéb: ( ha még szeretnél valamit írni)
Kinézet: ( Kép, vagy részletesebb leírás a karakteredről )

Rangok:
Vezér: Lehet nőstény és kandúr is, de csak egy legyen mindkét klánban. Az ő parancsát mindenkinek teljesítenie kell, senki nem forgatja a szemét, vagy dumál vissza, hanem szó nélkül teljesíti a parancsát!
Béta: A vezér segítője, helyettese, ha nincs éppen a tábornál a vezér, ő irányítja a csapatot, egy kell mindkét klánba.
Őr: Ők őrzik a területet, és jeleznek a vezérnek, hogyha idegen lépett be a területre.
Harcos: Ők azok, akik egyértelműen küzdenek a harcokban, vadásznak a klánnak, és megvédik az többieket.
Gyógyító: Ők azok, akik felelnek a többi macska egészségéért, és gyógyításáért. Ők nem harcolnak vagy vadásznak, hanem a gyógynövényeket gyűjtik be.
Tanonc: Ők még tanulók, a tanáraik pedig a mentorok, akik vagy harcosok, vagy őrök, vagy gyógyítók, attól függ, mi szeretne lenni. Egy kiscica 6 holdas korától lesz tanonc.
Kiscicák: Ők azok, akik még nincsenek 6 holdasak, és többnyire a szüleikkel élnek.
Idősek: Akik már öregebbek lettek.

És még így a végére, a vadászható állatok, és a ragadozók:

Vadászható állatok:
- egerek
- pockok
- patkányok
- kicsi nyulak, ha el tudják kapni őket
- kisebb, fiatalabb madarak
- halak

Ragadozók:
- kígyók
- nagyobb ragadozó madarak
- emberek
- farkasok
- rókák
- emberek

Remélem, tetszeni fog a szerep! :3

( 94 megtekintés )

Szólj hozzá:

Itsme 2019. 11. 03. 1:12  
Lulu, benne vagyok:3

A Győztes 2019. 11. 02. 22:39  
A MistAngel tetszik c:
Hope nem fog unatkozni itt sem, ha sikerül össze hozni x"D

lulilla009 2019. 11. 02. 22:32  
A DarkFang... MistAngel... nemtom hogy mi a shipnevük, de ezért a shippért mindent! xD

A Győztes 2019. 11. 02. 22:30  
Tiszta olyan vagy, mint én! xD

lulilla009 2019. 11. 02. 22:24  
Addig fogom nyaggatni amíg nem csinál egy felit xD Nem érdekel, hogy 17 napja volt elérhető, most is legyen az xd

A Győztes 2019. 11. 02. 22:22  
Hja, jó is lenne. A tipikus trió újra együtt.

lulilla009 2019. 11. 02. 22:20  
De nekem az eredeti hamisítatlan Mist kell... megkérdezem tőle, hogy nem akar-e KT felhasználót xD

A Győztes 2019. 11. 02. 22:14  
Majd kerítek valami hasonló karaktert, mint Mist és probléma megoldva =D

lulilla009 2019. 11. 02. 22:10  
Havacska, Spottedheart lehet majd Maplepaw mentora, ha gondolod c:

lulilla009 2019. 11. 02. 22:09  
Áh, megint elírtam: Frostkit is a Tűzbe megy xd

lulilla009 2019. 11. 02. 22:06  
Nah, vagyis: mi lenne akkor róla a véleményük

lulilla009 2019. 11. 02. 22:05  
Név: Darkangel
Kor: 27 holdas
Nem: nőstény
Rang: Harcos
Klán: Tűz
Tulajdonságok: Hogyha bármi érzelmi, lelki problémád van, Darkangel az a személy, akihez még véletlenül se fordulj. Nem sok együttérzés szorult belé, hogyha kiöntöd neki a lelked, válaszul csak egy egyszerű "Ezt megszívtad"-ot, vagy "Ez van"-ot, vagy esetleg egy "Nem érdekelnek a problémáid"-ot kapsz. Utálja az érzelgést, bármi is legyen az oka. Vele is sok rosszabb dolog történt életében, de ő mégis túllépett rajta, és nem nyálagzott ott senkinek, hogy neki milyen rossz. Egy flegma nőstény, mindenkinek csak az unott, mogorva oldalát mutatja, de hát nem tehet mást, a múltja minden jókedvét és bizalmát elvette tőle. Senkitől sem kéri, hogy segítsen neki, mindig mindent magától akar megoldani, önállóan. Sokan gondoltak már arra, hogyha ennyire magába forduló, és antiszociális, mégis miért csatlakozott a klánhoz, és miért nem él egyedül, ami valljuk be, egy jogos kérdés. Darkangel sosem mutatja a kedvesebb oldalát, de igazából nagyon vágyik a szeretetre, a figyelemre, és a társaságra, éppen ezért lépett be a klánba, és nem hagyta őket ott. Már észrevette, hogy senki nem veszi észre, mennyire vágyik arra, hogy valaki kedves legyen hozzá, és hogy mennyire szeretne egy barátot, ezért már nem is próbálkozik. Sokszor úgy viselkedik, mintha nem érdekelné, hogy mi történik a klánnal, de csak azért, mert nem akarja, hogy mások lássák, mennyire fél, és aggódik, és hogy gyengének érzi magát, mert fél attól, hogy akkor mindenki lenézi, és fél attól, hogy mi lenne akkor róluk a véleménye. Nem mer ismerkedni, csak nagyon keveset, mert tudja, hogyha egy közeli barátját, vagy bárkijét elveszíti, az mekkora fájdalommal jár neki, és nem akar még több olyat megélni.
Történet: Egy harmadik, kisebb klánban született, mivel pár éve nem csak a Folyó és Tűz klán volt, hanem még több, de kisebb, és gyengébb klán is létezett. A nőstény a Villám klánban jött világra, három testvérével együtt. Ott hamar beilleszkedett a többi kiscica, majd a többi tanonc közé. A mentorát is nagyon kedvelte, aki kedves volt hozzá, és rengeteg mindent tanulhatott tőle. Rengeteget játszott a többiekkel, és gyakran egymástól is megtanulták szabadidejükben, hogy kinek mit tanácsol a mentora a harc terén. Akkor Darkangel egy teljesen más személyiség volt: Nyitott volt, őszinte, és nagyon barátságos, de hát akkor még csak pár holdas volt. Az egész klán egy nagyobb családnak volt tekinthető. Egy napon azonban, egy nagyobb kóbor kutyafalka támadt rájuk. Az összes harcos, őr, és harcos tanonc küzdött ellenük, de még így is néhányan életüket vesztették, köztük Darkangel, vagyis akkor Darkpaw néhány nagyon jó barátja is, és rengetegen megsebesültek, a gyógyítók alig tudták ellátni a sebeiket. A kis nőstény már akkor rengeteget gyászolt, és még nem is sejtette, hogy pár nappal később mennyit fog. Pár nappal később a Folyó klán hallott a szerencsétlenségükről, és kihasználták az alkalmat, hogy elfoglalják a területet, és ezzel mégtöbb vadászterületük lehessen. Persze a Villám klán nem tudott győzni, mivel rengeteg sérült volt, a Folyó klán macskái azonban teljesen épek voltak. Darkpaw-ot, meg még néhány tanoncot elvittek a saját területükre, a többi klántagot pedig mind megölték. Darkpaw még azon az éjszakán elhatározta, hogy elszökik onnan, és egy napon mindent meg fog nekik bosszulni, hát így is tett: még azon az éjszakán sikeresen elszökött, és átment a Tűz klán területére. Ott mindent elmondott, és teljesen kiöntötte a lelkét a Tűz klán tagjainak, akik látták, hogy nem hazudik, ezért bevették, azóta él velük.
Kapcsolat:
              Anyja: Hollyleaf ( meghalt)
                  Apja: Cloudfur (meghalt)
              Testvérei: Silverpaw, Blackpaw, Cloudpaw ( meghaltak)
Mentor/ tanítvány: Nincs
Kinézet:

Kár, hogy Anabelle-nek nincs KT-ja, most Karina nem tudja tovább shippelni őket :c

Itsme 2019. 11. 02. 19:16  
https://www.deviantart.com/sparkythewingedcat/art/Warrior-Cats-Name-Dictionary-474092747

Így ni, itt van minden név és hozzá a személyiségek (angol!!!)
Direktben is itt van xd
Az előző bemásolós volt

lulilla009 2019. 11. 02. 18:38  
Oh most nézem, hogy rosszul írtam, Cloudtail a Tűz klánba jön bétának

Havacska, oksi, akkor a Tűz klán vezére foglalva c:

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat