Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: A Doktor)

Picur mindörökké
Megosztás: f

Picur mindörökké

-Szeretünk Rocky! - búcsúztak el tőlem.
Ez alkalommal, amint a hullámok elárasztottak, nem telepedett rám a sötétség, hanem ezernyi fénygömb táncolt, szikrázott körülöttem. Felemeltem a fejem, és áttörve a víz felszínén lebegtem tovább a fényesség, a tündöklő napkelte felé. Aranyszínű sugarak csillantak fel a lágyan fodrozódó hullámokon, a látásom hirtelen kitisztult, élessé vált, akár egy fiatal kutyáé. Csodás illatok kavalkádja simogatta az orromat, és rögtön felkaptam a fejemet, mikor ráébredtem, honnan jönnek az ismerős illatok.
-Rocky! - kiáltott föl valaki.
Megfordultam, és íme, ott állt mindenki. Mindenki, akit életeim során szerettem, mind ott álltak a parton. Ujjongva köszöntöttek, nevettek, tapsoltak. Az első sorban Susyt és Glóriát láttam és Blackyt, a tesóimat, anyut, és a többiek is mind ott voltak.
-Picur! - kiáltotta Glória felém integetve.
Picurnak,Rockynak,Roxynak hívtak. Jó kutya voltam világéletemben, most pedig megkapom a jutalmamat. Örökké azokkal az emberekkel maradhatok, akiket szeretek. Ráfeküdtem a lágy hullámokra, és a boldogságtól nyüszítve úszni kezdtem az aranyló partok felé.

Remélem tetszett ez az egész sorozat. Őszintén sajnálom hogy ilyen rövidke lett de muszáj volt befejeznem. Minden ember el jut egyszer odáig hogy elfárad, és nem szeretné tovább fojtatni a könyve írását. Én most jutottam el idáig. Következő sorozatra lehet számítani!

( 70 megtekintés )

Szólj hozzá:

cuki71 2019. 11. 10. 16:56  
Látom szereted az Egy kutya négy útja könyvet, mert a “-Rocky! - kiáltott föl valaki. „ -tól kezdve szinte ugyanaz volt, mint a könyvben, csak más nevekkel, de a “Picurnak,Rockynak,Roxynak hívtak... „ -nál meg csak a nevek voltak másak, és az azt követő mondat pedig full ugyanaz volt, vagyis kimásoltad a könyvből.
Meg ha már ez az utolsó része kb ugyan az mint az Egy kutya négy útjában,  gondolom az a könyv alapján is készült. Lehetett volna kicsit kreatívabb. :o

borika0013
 
2019. 10. 09. 15:50  
Kár hogy vége de megértem.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat