Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Szárnyak - 1.rész
Megosztás: f

Szárnyak - 1.rész


Egy hosszú, fehér hajú és tűzpiros szemű lány mosollyal az arcán futott a trónterembe nagyapját keresve. A katonák ugyan próbálták megállítani, túl gyorsnak és harciasnak bizonyult, hogy elkapják. Akkor múlt 7 éves és azt hitte ez csak egy újabb „most nem mehetsz be! Tárgyalnak.” Típusú rohanás volt. Tárgyalásokkor mindig nagyapja balján ült, mert meg kellet tanulnia a kormányzást. Szülei és egyetlen öccse Benji idő előtt meghaltak, mikor Enthra megtámadta a királyságukat. Azóta nagyapja kincsként őrizte. Lefutotta az őrök nagy részét, és a maradékot a játékíjával „ártalmatlanná” tette. Mielőtt belépett volna a trónterembe elkezdett hezitálni. Az őrök sosem akarták ennyire megfékezni. Mégis úgy döntött, muszáj bemennie, már csak kíváncsiságból. Mikor belépett felsikított és könnyekkel a szemében kirohant, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak jött. Este egyedül ült a hideg vacsorája előtt. Nem tudott enni. Egyszerűen nem tudta kiverni a fejéből amit a trónteremben látott. Ott volt az egyetlen élő családtagja, elvágott torokkal és késsel a kezében.
  Wolfy ijedten riadt fel álmából. „Már megint ez az álom.” Gondolta, és kikelt az ágyából. Kifésülte felül fehér, a végén pirosra festett haját, majd a farkát is megigazította. A város, ami felett uralkodott majdnem 13 éve, annyiban különbözött egy normális várostól, hogy vérfarkasok lakták. De Wolfynak még így is sikerült kitűnnie a tömegből, ugyanis ő szárnyakkal született. Ennek „köszönhette”, hogy nem voltak barátai. Mindenki kiközösítette különös kinézete miatt.
  Mikor nagyapja elhagyta, hagyott neki egy ajándékot, amit a 20. Születésnapján bonthatott ki. „Már csak egy hét.” Gondolta szomorú mosollyal arcán. Nem az aggasztotta, hogy feltörnek nagyapja emléke, azt már nagyjából megemésztette. Hanem attól, hogy mikor Enthra az 5. Születésnapján megölte a családját, bejelentette, hogy a 20. Születésnapja előtt egy héttel el fog jönni érte. És ma éjfélkor meg fog jelenni. Érezte, hogy nem lesz nyugodt éjszakája. Befejezte a reggelit, és
lement edzeni a katonákhoz. íjászkodott, és a kardját próbálgatta.
                                          ===========
- Szóval. Ez a sorozat Eldaryaban játszódik, de sajnos nem igazán játszottam a jétékal, ezért lehet, nem fog teljesen passzolni az alap karakterekhez ( mint Valkyon, Ezarel, Nevra, Jamon, stb...) a stílusuk.
- Ha van valami építőjellegű kritikád, azt nyugodtan fogalmazd meg, de kérlek, tisztelettel (:
- A story kitalált, csak a karaktereket és a helyszíneket vettem át.
- A kép letöltött.

( 75 megtekintés )

Szólj hozzá:

borika0013
 
2019. 10. 09. 14:29  
Szia! Most, hogy pár nap után átolvastam a cikkem, és a hozzászólásodat, észrevettem a hibáimat, és igazad van:
A számokat, mostantól, betűkkel fogom írni.
Az a mondat tényleg nem kellet volna a végére.
És igen, sajnos elgépeltem. legközelebb próbálok jobban figyelni a helyesírásomra.
Remélem a következő rész is tetszeni fog <3

Kriza 2019. 10. 03. 18:08  
Nem ismerem  játékot, de tetszik az írásod, remélem előrukkolsz hamarosan majd egy folytatással ^^
Annyit tennék hozzá, hogy a számokat inkább betűvel írd majd ki. Egy helyen kisbetűvel kezdted a mondatot, de gyanítom csak elgépelés. A végén az utolsó mondatot feleslegesnek tartottam, de egyébként tényleg tetszik történeted, a hossza is ideális, szóval én várom a következő részt.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat