Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Picur mindörökké
Megosztás: f

Picur mindörökké

Susy még aludt mikor én fölkeltem. Körbe jártam a házat hátha találok valami szórakoztató dolgot. Csöngetést hallottam és rögtön fölszaladtam Susyhoz hogy megvédhessem. Susy fölébredt és lerohant a lépcsőn egyenesen a kapuhoz. Én utána mentem a kapuig de félúton megálltam. A lábaim nem engedelmeskedtek nekem. Egy barna hajú gyönyörű nőt láttam aki mosolyogva beszélgetett Susyval. Ismerős volt ez az illat. Ezt az illatot az elő életemben éreztem utoljára. Lehetséges hogy ő az...? Talán mégsem halt meg? Lehet hogy ő... Gloria? Figyelmesen  hallgattam amint Susy és Gloria egymással beszélgetnek.
- Akkor jössz vagy nem jössz??? - kérdezte Gloria idegesen
- Megyek! - válaszolta Susy boldogan
A lányok sikítozni kezdtek! Bajban vannak!!!  Oda szaladtam és Susy megsimogatta a fejemet.
- És addig mi lesz a kutyával? -kérdezte Gloria
- Miért, ő nem jöhet?
- Nem őrülnék ha tele nyálazná a házam.
- Légysziiiii! Had jöjjön! - Könyörgött Susy
- Oké de akkor vigyázz rá!
- Úgy lesz
Susy beszaladt a házba és egy bőröndöt hozott ki.
- Akkor mehetünk? - kérdezte Susy 
- Persze! De a kutya hátul ül!- válaszolta Gloria
Susy és Gloria is beszállt az autóba.
                                             
5.rész

-Gyere már! - kiáltott rám Gloria. Beszálltam és a guruló doboz elindult. Már órák óta utaztunk és még mindig nem álltunk meg úgyhogy elaludtam. Arra ébredtem hogy Gloria és Susy kiszállnak. Utánuk mentem. Susy és Gloria megint beszélgettek.
- Akkor én megyek és majd 1 hónap múlva jövök. Szia! - mondta Susy és elment.
- Szia! - kiáltott utána Goria. Susy után akartam menni de Gloria pórázon tartott engem. Susy itt hagyott. Eltelt már pár hét Susy nélkül de egy nap sem telt volna el hogy ne gondoltam volna vissza Susyra. Egyik este fájdalmamban fölnyüszítettem. A lábam nagyon fájt. Ezt az érzést már ismertem de nagyon nem szerettem. Gloria belebeszélt egy fekete lapos és kemény dobozba és pár óra múlva megláttam Susyt. Susy és Gloria betettek a guruló dobozba és elvittek a fehér köpenyes helyre. Rátettek egy hideg asztalra. Megláttam egy fehér köpenyes embert és nyüszíteni kezdtem. A fehér köpenyes végig tapogatott és megszólalt:
-Ez rák. El kell altatnunk.
Susy és Gloria sírni kezdtek és én velük együtt sírtam. Egy szúrást éreztem a hátamon és ez azonnali megkönnyebbülést nyújtott a számomra. A fájdalmam elmúlt és a látásom is elsötétült.  Gloria és Susy hangját már csak távolról hallottam. A hullámok elsodortak. Készen álltam hogy megint kölyök kutya legyek. Ez volt az eddigi leges legszebb életem.

Remélem tetszett ez a fejezet is! Sajnálom hogy ennyit kellet  várni erre de személyes problémáim akadtak. Kommentet ne felejtsetek el írni

( 28 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat