Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

Picur mindörökké
Megosztás: f

Picur mindörökké

A gazdám nagyon sokat törődött velem. Játékokat rejtett el és azt nekem meg kellett találnom. Volt egy olyan játék is hogy át kellet mennem egy nagyon vékony boton. Ezt a játékunkat is nagyon szerettem. Volt még olyan játékunk is hogy a gazdám beledobott egy tárgyat a vízbe és nekem óvatosan ki kellet mentenem. A puska hangját és szoktatta a fülemnek. A puskának szúrós szaga volt de imádtam megszagolni. Volt olyan is hogy egy "drog" nevű dolgot kellet megkeresnem. Ilyenkor nagyon nagy jutalmat kaptam a gazdámtól.
Minden nap ismételtük ezt az érdekes játékot. Már elértem a felnőtt alakomat de a játékos kedvem egy csöppet sem csökkent. A  kék ruhás emberem már régóta nem láttam. Ez azt jelenti hogy nem is adott nekem enni. Talán azért tart hogy éheztessen engem? A labda után sem mehettem! Meg gyűlt bennem a feszültség és ezt valahogy le kellet vezetnem. De hogy is tehetném ha egy kicsi zárkában vagyok? Segítség után nyüszítettem de senki sem jött. Idegen kutyák sajnálkozó ugatását hallottam. Hirtelen egy nagy szúrást éreztem az oldalamban és elaludtam. Mikor fölkeltem egy füves területen találtam magam. Altató. Ezt nem is gondoltam volna a gazdámról hogy képes bántani! A kék ruhás ember az orrom elé tartott egy mogyoróvaj illatú pólót.
-KERESD! MOST!!! - üvöltötte a gazdám.
Nem tudtam hogy miért üvölt velem ennyire de tudtam hogy nagyon kell keresnem. Elindultam a szagnyom után és megtaláltam egy vérző lányt mellette meg egy késes embert.
- ENGEDD EL A LÁNYT VAGY ELERESZTEM A KUTYÁT!- üvöltötte a gazdám
- Azt csak hiszi!!! - mondta gúnyosan vigyorogva a késes ember és előhúzott egy puskát.
A gazdám elengedte a pórázom és a lány segítségére siettem. Torkon haraptam a puskás késes embert. Már ő is vérzett. Éreztem rajta a fájdalmat meg szenvedést. De éreztem rajta erőszakot is. A puskás ember felém tartotta a puskáját és lőtt vele egyet. A golyó eltalált engem és én meg a torkába teljes erőmmel bele mélyesztettem a fogaim és elszállt belőle az élet.
- Jó kutya vagy Roxy! - mondta a gazdám  és elvitte a vérző lányt. Engem itt hagyott. Véresen. Tele fájdalommal. Nyüszítettem meg vonyítottam hátha valaki a segítségemre siet de  senki sem jött. Nyüszítettem egy nagyon nagyot hátha valaki segít rajtam. Az utolsó reményem is elszállt. Tudtam hogy mi fog most következni. Ezt az érzést már ismertem. Megszűnt a fájdalmam és a testemet egy kellemes melegség járta át. A hullámok elsodortak és készen álltam újra, hogy megint aprócska kölyök kutya legyek.

( 26 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat