Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Menekülés egy új élet felé
Megosztás: f

Menekülés egy új élet felé

 Évekkel később.
A Sors különös kegyet gyakorolt a házaspárral szemben, hiszen megajándékozta őket egy kisfiúval és egy kislánnyal is. Az ikrek ma ünneplik első születésnapjukat a családjuk körében. Most bizonyára azt kérdezi tőlem a kedves olvasó, vajon miért nem azt írtam, hogy szerető családjuk körében?
Azonban az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy bár a kicsik születésével bizonyára, megváltozott közöttük a kapcsolat erre a kérdésre azonban nemmel fogok válaszolni. Leontina továbbra sem tudott másféle érzelmekkel közelíteni párjához, hiszen egyszerűen képtelen volt megszeretni azt a férfit, aki miatt el kellett hagynia szeretett párját. Ő mindig csak Franciscót fogja szeretni egészen az utolsó pillanatig. Ezzel szemben teljesítette férje kérését és végre megszületett a fiú, akire vágytak és aki a John Henrik nevet kapta szüleitől. Ikertestvérének pedig a Fannie Leontina lett a neve. Azonban a szülők, ahogyan Josephinát, úgy a kicsi Fannie - t, sem tudták megszeretni.
Számukra egyedül John lett a kedvenc, hiszen azt gondolták ő mentheti meg kudarcra ítélt házasságukat. A két kislány ezentúl csak egymásra számíthatott és persze Konga kutyára, aki igyekezett mindkettőjükkel elegendő időt tölteni. Barátaik és ismerőseik látták milyen kegyetlenül bánnak a két gyermekkel, de mikor figyelmeztetni akarták őket, arra, hogy egyáltalán nem jól csinálják a dolgot, mindig csak korholás volt a válasz. Legjobban Henry egyik közeli barátja Lorenzó nem nézte jó szemmel a család viselkedését. Ő volt az egyetlen, aki tudta, hogy kicsoda valójában Josephina apja, de ő ebben nem látott semmiféle rosszat vagy bűnt, mint ahogyan barátja állította. Szíve legmélyén sajnálta Leontinát, amiért rákényszerítették ezt a házasságot. Neki is megvolt a maga élete, hiszen csodálatos felesége Natalie három kisfiúval ajándékozta meg, akikre mindannyian büszkék lehettek. A Legkisebb fia Lukas alig fél éves volt a legnagyobb pedig a nyolc éves Matthias volt, míg a középső gyermek a Michael nevet kapta. Úgy vette észre, hogy Josephina nagyon jól elvan legidősebb gyermekével, aki viszont kicsiként is zárkózott és érzékeny jellemmel rendelkezett. Ők azonban nem tettek különbséget egyikük között sem mindegyiküket egyformán szerették és igyekeztek mindent megadni a számukra. Ezt próbálta elmagyarázni barátjának is a partin, ahová az ő családjuk is kapott meghívást. A gyerekek nagyon jól eljátszottak egymás társaságban a két asszony pedig a konyhában beszélgetett, míg a két férfi kint a kertben igyekezett megvitatni a dolgok alakulását. Így beszéltek egymás közt:
- Hogy vagy öreg barátom? - érdeklődött.
- Jól vagyunk, csak sajnos Natalie betegeskedik a fiunk születése óta. Őszintén szólva eléggé aggódom is miatta - árulta el titkát.
- Nagyon sajnálom. Tehetünk értetek valamit? - kérdezte.
- Csak arra kérlek néha engedjétek meg a két fiamnak, hogy átjöhessenek játszani a lányokhoz - kérte.
- Persze ez természetes - válaszolta.
- Szerettem volna megkérdezni tőled, hogy mégis miért viselkedtek ilyen ellenségesen a két lánnyal. Ők egyáltalán nem ezt érdemelnék szüleiktől. Josephinával sem szabadna így viselkedned, mint ahogyan Fannie - val sem - magyarázta.
- Tudod nagyon jól mi a véleményem erről az egészről - felelte.
- Nektek mindig csak John volt a fontos, mintha a másik kettő nem is hozzátok tartozna. A szeretetek nem irányul másra, csak Johnra, aki meg sem érdemli mindezt. Hidd el nekem egy napon sokkal büszkébb leszel a két lányodra, mint a fiadra - magyarázta.
- Ezt majd én döntöm el - vetette ellene.
- Mondd mégis milyen apa vagy te egyáltalán? Ma van az ikrek születésnapja, te pedig arra nem vetted a fáradtságot, hogy kislányodnak is vegyél valami ajándékot, fiad pedig megkapta a sajátját. Ilyennek nem lenne szabad lenned, hiszen a sors kegyelme, hogy John is itt lehet közöttünk. Viszont Fannie ugyanúgy a te lányod, ha akarod, ha nem, hiszen a vér összeköt titeket egy életen át - kiáltotta.
- Gyerekek itt az ünnepi ebéd - szóltak az asszonyok.
A két férfi ezután nem szólt semmit a másikhoz, hanem bementek a házba, de Leontina látta rajtuk, hogy vitatkoztak egymással.

( 25 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat