Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Tamako)

Zsivány,a farkasok legendája
Megosztás: f

Zsivány,a farkasok legendája

                                            Tappancs


    Február van, már nincs olyan hideg, mint amilyen 2 hónapja volt. De olyan meleg se. A hónap közepén leszek 1 éves, de ezt már a többiek is tudják. Kíváncsi vagyok, hogy majd mivel lepnek meg.
    De most addig olvasok.
-Tappancs.- mondtam.
-"Tappancs szürke-zöld színű, zöld szemű farkas. Képessége az, hogy képes gyógyítani. Testvére Szimat, akivel egyidős. Kiskorában a szülei hamar meghaltak, még pár hetes korában. Ezért egy másik anyukához került testvérével a falkában. Az akkori alfával, vagyis Démonnal nem tudott versenyezni. Mindig engedelmeskedni kellett neki, és aki nem teljesítette a rá megbízott feladatot azt megölte. Az egyetlen akivel barátságot tudott kötni, az Szikla volt. Vele és a testvérével tudott csak játszani. Amikor fiatal farkas lett, akkor nehéz idők jártak a falkában. Démon egyre önzőbbé, kegyetlenebbé vált mindenkivel szemben. Aztán egy fekete bundájú, gesztenyebarna szemű fiatal farkas lépett be a falka területére. Ezt megérezte Démon és az ismeretlen felé indult. De ő nem hátrált meg. Egyszerre nekirontottak egymásnak, és öldöklő harc kezdődött. Véresre karmolták és harapták egymást. De végül az ismeretlen farkas győzött. Száműzte Démont, aki valami bosszút is esküdött. Nagyon boldog volt mindenki a falkában. Megtudta, hogy Viharnak hívják, és az ő célja az volt, hogy szeretné meggyógyítani a falkát a szenvedések sebeitől. Egyedül Tappancs volt az egyetlen, aki ért a gyógyításhoz. De már túl késő volt. Csak ő, testvére és Szikla élte túl. Pár évvel később Tappancs megismert egy nagyon szép farkaslányt. Egy családként éltek, és lett egy közös kölykük, Linda. Nemrég elrabolták az emberek Linda anyját, csak mert ő fehér farkas. Ez nagy trauma volt nekik, és persze a falka többi tagjának is."
    A könyv befejezte az olvasást, majd becsukódott. Szinte megkönnyeztem ettől a történettől. De most már tudom, hogy mi a története Tappancsnak!


Remélem,hogy tetszett!
Folytatás:holnap

( 19 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat