Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Zsivány,a farkasok legendája
Megosztás: f

Zsivány,a farkasok legendája

                                          A próba


    November eleje volt és a próba napja.Korán kellett menni,mivel nagyon messze volt a hely.A többiek fogtak pár nyulat és azt ettünk reggelire.
    Miután mindenki evett elindultunk az erdő belseje felé.A szél sejtelmesen fújt,és egy kicsit meg is fáztam tőle.Az árnyékos erdőből aztán egy hegyekkel körbevett területhez érkeztünk.Egyre hidegebb lett,ahogy mentünk egyre jobban befelé.Aztán egy kis melegséget éreztem,majd megálltunk.
-Megérkeztünk!-jelentette ki Vihar.
Jobban körülnéztem és láttam,hogy egy nagy láva tó van előttünk.Először megijedtem de aztán erőt vettem magamon.Még jobban megnéztem és észrevettem,hogy sziklakövek állnak ki a lávából.
-Ez lenne hát a próba helyszíne Zsivány!Ha átjutsz a túloldalra akkor a falka tagja vagy!Ehhez persze nem kell mást tenned,mint végigugrálni a sziklákon.Készen állsz?-kérdezte Vihar.
-Készen!-válaszoltam.
Egy kicsit feszült voltam,de nem nagyon éreztem meg.Egy szép ugrással ráugortam ez első kőre.Éreztem,hogy nagyon forró a kőzet,de nem foglalkoztam vele.Végig ugráltam az összesen.A szívem sokkal hevesebben vert mint valaha.
-Sikerült!-kiáltottam fel örömömben,mikor átértem a túloldalra.
Egy kis bozótoson keresztül kikerültem a láva tavat majd odafutottam a többiekhez.Vihar csak intett,hogy jöjjek.Azt hittem,hogy meg fog dicsérni,vajon miért nem?Visszafele megálltunk és az alfa a többieket visszaküldte haza.Csak én és Vihar maradtunk.
-Vitézül helyt álltál a próbán!Megérdemled,hogy a falka tagja legyél!
-Köszönöm!
-Nos Zsivány,mivel azt mondtam korábban,hogy mi különleges farkasok vagyunk,ezért megadom azt a tiszteletet,hogy neked is lehet szuper képességed!
-Tényleg?
-Igen.Látod azt az öt darab fát?Válassz ki közülük egyet és annak az üregébe menj be!
-Rendben.
  A harmadik fát választottam,mert ott jobban fújt a szél.Bementem az üregbe és hirtelen fehér szentjánosbogarak köröztek körülöttem.Aztán minden elfehéredett.
    Mikor kinyitottam a szemem éreztem,hogy kis fehér mancsok köröznek benne.Felkeltem és elindultam ösztönösen Vihar felé.De mire odaértem addigra elájultam.


Remélem,hogy tetszett!
Folytatás:Holnap

( 22 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat