Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

DragonIsland
Megosztás: f

DragonIsland

Történet: A történet legfőkébb egy szigeten játszódik, ami, ahogy a címből is látni lehet. A sárkányok, még sok évvel ezelőtt foglalták el a szigetet, bizonyos emberek miatt. Ezek az emberek a sárkányvadászok voltak, akik a sárkányok pikkelyei miatt akarták levadászni ezeket az élőlényeket, hogyha pedig nem a pikkelyeikért, csak azért, hogy befogják őket, és a társaik ellen fordítsák őket. A sárkányok ezt persze egy idő után megelégelték, és úgy döntöttek, hogy elvándorolnak egy nagyobb szigetre, ami így a Sárkánysziget lett, az emberek viszont nem ismerték ezt a szigetet. A mi ember karaktereink átlagos emberek lesznek a városból, akik éppen az erdőben kirándulnak, amikor meglátnak néhány sárkányt, akik eljöttek a szigetről. Miután a pikkelyes egyedek meglátják őket, sokáig kerülik ezeket a személyeket, de egy idő után megtűrik őket a közelükben. Mikor jobban megismerték őket, úgy döntenek, hogy megmutatják nekik a szigetet, ezért hát elviszik őket oda. Ott az ember karaktereink megismerkednek a sárkányokkal, és együtt próbálják leállítani az embereket.

Ennyi lenne a történet, a szerep ott kezdődne, hogy az emberek pár nappal a kirándulás előtt vannak. Közben lehet bele fordulatokat hozni, pl.: vándorlás, a sárkányvadászok megtalálják a szigetet, stb.

Szabályok:
- Ne káromkodjatok!
- A karakterek veszekedhetnek, ti levélben intézzétek el!
- Ne irányítsátok mások karakterét!
- Nincs leg, és egyetlen!
- A sárkányok között egy nagy falka lesz, hogyha valaki falkát akar! Nem az a lényeg, hogy minél több falka legyen, ezért lesz csak egy, nagyobb! Aki akar, az persze lehet kóbor is!
- A sárkányok és az emberek ne pár pillanat alatt barátkozzanak össze! A sárkányok mindig is vadon élő állatok voltak, és azokat azért nem olyan könnyű "megszelidíteni"!
- Lehet olyat csinálni, hogy pl: X hoz egy embert, Y egy sárkányt, és ők barátkoznak össze. Sőt, az talán jobb is lenne, mivel akkor nem a saját karaktereiddel beszélgetsz!

Karakterlap:

Név: ( A karaktered neve, bármi lehet)
Kor: ( Sárkányoknál lehet újszülöttől kb. 10 évig, de a "normális" felnőtt kor náluk 2 évtől kezdődik, 7 évesen már kicsit idősebbek. Embereknél 15-20 év között bármennyi elhet)
Nem: ( Sárkányoknál nőstény/hím, embereknél lány/fiú)
A falkában él?: ( igen/nem)
Rang: ( Csak a sárkányoknál kell, és csak akkor ha a nagy falkába tartoznak! Lejjebb leírom a lehetőségeket)
Tulajdonság: ( Ezt azért kicsit bővebben fejtsük ki! )
Történet: ( Ezt nem annyira muszáj, lehet annyit is, hogy pl."Ismeretlen", vagy valami )
Kapcsolat: ( Embereknél és sárkányoknál is kell. Barát, szülők, testvér, stb. és még azt, hogyha ember, akkor ki lesz a sárkánytársa, hogyha sárkány, akkor ki lesz az embertársa)
Kinézet: ( Kép, vagy bővebb leírás a karakteredről, esetleg lehet mindkettő is)
Egyéb: ( Ha valamit még szeretnél leírni a karakteredről )

Rangok:
Alfa: ( A nagy falka vezére, akire minden más sárkány hallgat, és teljesíti a parancsát, nem áll ellen neki! Egy kell a falkába )
Béta: ( Az alfa helyettesítője, segédje. Hogyha az alfa nincs ott a falkánál, ő irányít. A falkába még lehet egyet hozni, az másik foglalva van! )
Vadász: ( Az ő feladatuk nyilván a vadászat, mivel a csapatban általában ők vadásznak a kicsiknek, az idősebbeknek vagy azoknak, akik épp a tojásokra vigyáznak. Bármennyi lehet! )
Őr: ( Ők őrködnek a területen, és jeleznek, hogyha idegen van a területen. Bármennyi lehet)
Tag: ( Egyszerű tagok, akik csak élik az életüket a falkában, persze segítenek megvédeni a többieket. Bármennyi lehet )
Kölykök: ( A kölyök sárkányok. Bármennyi lehet)
Idősek: ( Ők pedig már azok, akik idősebbek )

Ennyi lenne a szerep, remélem, tetszeni fog!

( 221 megtekintés )

Szólj hozzá:

lulilla009 2019. 08. 22. 17:23  
Meg még gyün egy Oracul:

lulilla009 2019. 08. 22. 17:21  
Őket akartam is hozni, de akkor hozok egy másik nightfury-lightfury mixet:

lulilla009 2019. 08. 22. 17:19  
Awh, Ramisha-Scourge-Kenaii képeit annyira bírom. Főleg a kölyökkori képüket.

Sombra
 
2019. 08. 22. 17:06  
Voltaire/Panda:
Ramisha:
Scourge:
Kenaii:
Kratos:
Vassep:
Savian:
Incubus:

Sombra
 
2019. 08. 22. 16:21  
Akkor nem sokára érkeznek a karaktereim. :3

lulilla009 2019. 08. 22. 9:46  
Jack, aham c:

Sombra
 
2019. 08. 22. 8:53  
Esetleg csatlakozhatok? :3

borika0013
 
2019. 08. 17. 12:17  
Oksi. Hozzák hozzá embert vagy van szabad?

lulilla009 2019. 08. 16. 18:48  
Elfogadva
Borika, még azt kéne beírni, hogy a sárkányoknak ki lesz az embertársuk.

borika0013
 
2019. 08. 16. 17:56  
És a szél sárkány:
Név: Szeli
Kor: 4,6 év
Nem: nőstény
Tulajdonság: Nagyon nyitott, és bizalmas természet. Sosem ítélkezik, főleg nem első látásra. Gyűlöli az embereket, szeret meditálni. Egy igazi anya. Mindig figyel a kicsikre és Ice val szemben nagyon szeretne egy fiókát. Nagyon figyelmes és mindig a egy utolsó esélyt.
Történet: ismeretlen
Kapcsolat: "férje" ICE, és később a fiókája Shaphier.
Kinézet:
Egyéb:  szél sárkány: szárnyával legorvenyeket generál, repülési sebessége gyorsabb az átlagnál. Könnyen tanítja a fiókákat repülni, a tüze igazából egy borzasztó erős szelfuvallat.
És a szél sárkány:
Név: Szeli
Kor: 4,6 év
Nem: nőstény
Tulajdonság: Nagyon nyitott, és bizalmas természet. Sosem ítélkezik, főleg nem első látásra. Gyűlöli az embereket, szeret meditálni. Egy igazi anya. Mindig figyel a kicsikre és Ice val szemben nagyon szeretne egy fiókát. Nagyon figyelmes és mindig a egy utolsó esélyt.
Történet: ismeretlen
Kapcsolat: "férje" ICE, és később a fiókája Shaphier.
Kinézet:
Egyéb:  szél sárkány: szárnyával legorvenyeket generál, repülési sebessége gyorsabb az átlagnál. Könnyen tanítja a fiókákat repülni, a tüze igazából egy borzasztó erős szelfuvallat.

borika0013
 
2019. 08. 16. 17:44  
Itt a jégsárkány. És a Nősténye egy szél sárkány.

Név: ICE
Kor: 5 év
Nem: hím
Tulajdonság: Kicsit zárkózott, de meleg szívű. Szereti a hideg helyekeket. Nem szereti a hangzavart, ezáltal a kölyök sárkányokat se kedveli. Az emberekben jobban megbízik mint néha kellene, de nála szinte sosincs 2. esély.
Történet: Egy jeges hegy tetején született. Hamar megtanult repülni, és vadászatban is remek volt. Egyik nap az emberek be akarták fogni a családját. Nem akarta, hogy baja legyen a szüleinek, ezért "feláldozta" magát, és elment az emberekkel, nehogy észrevegyék a hegy tetején lerakott fészket. Szerencsére pont egy gyereknek szánták hatásnak aki borzasztó jól törődött vele. Ez a gyermek egy sötét éjszakán meghalt, amikor a szomszéd falu bosszúból felgyújtotta a falut. Azóta nem találkozott emberrel. Egy esős estén talál rá Shaphierra.
Kapcsolat: Van egy "neje" Szeli és majd a fiókája Shaphier.
Kinézet:
Egyéb:  a jégsárkány annyit takar: meg fagyaszt dolgokat a leheletével, kék lángot fúj, ami nem megégeti az áldozat bőrét, hanem megfagyaztja, ezáltal mozgásképtelenné teszi.

lulilla009 2019. 08. 16. 14:53  
Név: Zara
Kor: 5 hónap
Nem: nőstény
Tulajdonságok: Egy nyitott, barátságos kis kölyök. Mindenkit megbombáz a szeretetével, mert hamar fel tudja ismerni, ha valaki esetleg gondterhelt, nyugtalan, vagy ideges. Mindig nagyon odafigyel másokra, és figyelembe veszi mások érzéseit, akkor is, ha az illető épp egy idegen. Nagyon sokszor sikerül vigaszt nyújtania más sárkányoknak, és ennek ő nagyon örül. Ő még nem nagyon tapasztalta meg, hogy milyen az, amikor mások szeretetet "adnak" neki. Kiáll a véleménye mellett, és magáért is, néha még egy jóval idősebb sárkánnyal is képes leállni vitatkozni, ami hát nem mindig végződik számára jól. Repülni nem tud, mivel senki nem tanította, de nagyon szeretne, és minden álma, hogy egyszer önfeledten szállhasson az égen bármerre. Nagyon hamar képes megbocsátani másoknak, anélkül, hogy a másik kérne tőle bocsánatot.
Történet: Egy kristálysárkányokkal teli barlangban született, ami az ő otthonuk volt, egy kristálybarlang. Mikor kikelt a tojásból, szülei már nem voltak vele, így őket sosem ismerhette meg. A falka többi tagja nem nagyon foglalkozott vele, a többi nőstény nem fogadta be kölykei közé, és a hímek sem törődtek vele. Amikor a hímek visszajöttek a zsákmánnyal a barlangba, akkor is csak keveset tudott enni, mert a felnőttek elzavarták, hogy a saját kölykeik ehessenek többet, ezért feltűnő, hogy jóval könnyebb fióka társainál, akikkel egyidős. Egyik napon elsétált a barlangtól, de egy viharba keveredett, és már túl messze is volt a kristálybarlangtól, ezért nem talált vissza, és egyedül bóklászik tovább.
Kapcsolat:nincs
Kinézet:
Egyéb: Mivel ő kristálysárkány, testén is kristályok nőnek, amiket képes kilőni, és elég nagyot tud velük sebezni. Az emberek számára azért értékes a fajtája, mert hát a rajtuk növő kristályokért sok pénzt tudnak szerezni, ezért régen, amikor nem a szigeten éltek, az emberek gyakran vadásztak rájuk.

borika0013
 
2019. 08. 16. 14:39  
Viszont akkor hozok majd egy felnőtt sárkányt, aki felneveli Saphier-t

borika0013
 
2019. 08. 14. 15:52  
Oksi.

Awww

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat