Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Végtelen Erdő
Megosztás: f

Végtelen Erdő

---------------------------------------------------------------------------------------------------
2030 július 2-án egy osztály eltűnt Angliában, ugyanezen év telén, méghozzá január  13 –án Svájcban egy síelő diákcsoportnak nyoma veszett. 2031 őszén (október 22-én) Hollandiában felszívódott a kikötőben ismét egy csoport fiatal….
2031 április 14-én pedig Kanadában ismétlődött meg a tragédia a 12. ökológiai versenyen.
-„Éppen erdei túrára indultak a gyerekek, az éves ökológiai verseny keretében. Mi kísérő tanárok, a kijelölt állomásokon vártunk, de gyanús volt, hogy egy csoport igen sokáig elmarad, így utánuk indultunk, a versenyt pedig ideiglenesen felfügeszettük. Maga a terület nem nagy, sőt kerítéssel körbevett helyről lenne szó, mégis nyoma veszett a diákoknak” – nyilatkozta az egyik versenyszervező.


Más-más időpontok, helyszínek, körülmények. Egy viszont közös. Mind fiatalok, és ismerik egymást. Illetve még valami, senki sem látta őket viszont, a nyomozást pedig felfüggesztették az eltűnt gyerekek felkutatásának érdekében Angliában és Svájcban. Hollandia még reménykedik, akár csak Kanada is. Nem tudni mi történt velük. Csak remélni lehet, hogy nem történik a jövőben hasonló eset.
Aprille Alston, Oknyomozó újságíró
---------------------------------------------------------------------------------------------------
2031 – április - 15 én kezdődik a történet. Egy sötét épületben ébredezik egy nagyobbacska csoport diák, próbálják felidézni, hogy mi is történhetett velük. Csak egy probléma van ezzel. Az emlékeik eltűntek. Kik is ők? Hol voltak? Mi ez a hely? Miért is viselnek mindannyian tetovált számot a kézfejükön? Alapkészségek, olvasás, írás az nem probléma, de ez kicsit sem nyugtat meg senkit ebben a helyzetben, pláne, hogy az épület amiben bent ragadtak, rendelkezik egy roppant kellemetlen házigazdával, aki igen csak rossz néven veszi a betolakodókat, és szeretne megbizonyosodni róla, hogy még egy ilyen hiba nem történik. Ergo szeretne mindenkit nyugodalmasan a föld alatt tudni, és voltak apró sikerei az előző betolakodókkal szemben. De az épületből kijutva is, csak fák sűrűje fogad. Üdvözlünk a Végtelen Erdőben!

Ebben a világban mindenki a nulláról kezdi. Gazdag szülők? Vagy rossz családi háttér? Régi elkövetett hibák? Itt nem befolyásol semmi senkit, csak az számít, amit teszel az életben maradásért. Feláldozod magad? Nem érdekel az egész? Ez rajtad áll. Csak három cél van:
Egy: életben maradni.
Kettő: megfejteni a rejtvényt, ami választ adhat mindenre, és a kiutat is megmutathatja.
Három: csapatban együttműködni, mert egyedül nem él itt meg senki. A csapat tagjai függnek egymástól, minimum három személy szükséges egybe. Egy vadász, egy gyógyító, és egy lovag. Ha bármelyik is hiányzik, ne számítson senki hosszú életre!
És még valami a túléléssel kapcsolatban. A világ rengeteg szörnyet hordoz magával, némelyek értékesek, mások csak szimplán halálosak, de akad köztük idomítható is. Ugyanez igaz a növényekre, elég sok a húsevő faj az „erdőben”. De nem ők azok, akiktől félni kell, hanem az itt ragadt diákoktól. Melyik csoport hogyan próbált megélni? A normális elgondolás az lenne, hogy mindenki a maga csapatában igyekszik megtenni a maximumot, de akadnak olyanok, akik mások kifosztásával, gyilkolásával keresik meg a napi betevőjüket akárhogy is, a Végtelen Erdő képes megbolondítani az embert. Akkor kik is a valódi szörnyetegek?

Nos, ebből a sok rizsából akkor készítsek töltött káposztát: Mi alakítjuk a Kanadában eltűnt gyerekek csoportját (micsoda váratlan fordulat...). Először is, túl kell élni az épületben, aztán pedig ha sikerül kikerülni a Végtelen Erdőbe, akkor jöhet a rejtvény és a túlélés. Bizony, mert itt már három csoport él (Svájc, Anglia, Hollandia) több klánra osztódva, akik szintén ki akarnak innen jutni, csak más-más eszközökkel. A posztokat mindenki megkapja, hiszen a szám színe árulkodó lehet. Vörösek a vadászok, Kékek a lovagok, Feketék a gyógyítók.

Nos, kellemes túlélést a rémálmok végestelen erdejében.

Név: (Angol-t lehetőleg mivel csak Kanadából jöttek)
Kor: ( 14-18-ig mivel gimnazisták indultak a versenyen)
Nem: (kettőt tippelhetsz)
Poszt: (vadász, gyógyító, lovag)
Tulajdonság: (erre kéne nagyobb hangsúlyt fektetni)
*Történet: (nem kötelező mivel úgy sem emlékeznek, maximum néha, néha bevillan egy pillanat a
múltból)
Kinézet: (istenigazából mindegy, de az anime képeknek jobban örülnék)
*Egyéb: (Ide lehet például írni, hogy mi az, amit magával vitt, hisz hátitáskájuk náluk maradt, szóval ami esetleg szükséges egy osztálykiránduláshoz, vagy egy természetvédelmi versenyhez, az jöhet de kérném, hogy a kenyérpirítót és 200 m hatótávolságú lövészpuskát , no meg társaikat mellőzzétek.)

Lehet hozni mellékszereplőket, mint például a többi helyről eltűnt gyerekcsoportokból. Nekik elég egy név, kor, kép és egy-két fő tulajdonság (2-3 mondat azt is elfogadom, hogy szereti a rántott húst).

( 663 megtekintés )

Szólj hozzá:

Margagréta 2019. 08. 23. 14:19  
Carol

- Derek, teljesen egyetértek veled, de ha ezt az idióta “játékot „ túl akarjuk élni, akkor - mivel nincs más választás - be kell mennünk... o-oda - mutattam be az erdőbe, amerre állításom szerint a közepe volt.

Kriza 2019. 08. 23. 13:54  
Derek

- Az Árnyak akkor járnak amikor mindenki alszik... Szerintem nem fognak idáig elkoslatni, valószínűleg az erdő sűrűjében lehetnek, ott több az élőlény. Végül is a félelem táplálja őket. Bár... nem tetszik ez nekem. Srácok én... semmire sem emlékszek. Azt sem tudom, hogy miért boronáltak minket össze. Nem lenne kockázatos ha valaki a múltbeli félelmét látná?

Nina

Jövő...hm érdekes tudnom kell mi az! Mi a jelent választottuk, de minden kérdésre más a segítség. Most már mennem kell Aaron el lesz ragadtatva a kis "vendégeinktől". Fáról fára haladtam, nem félek én egy kis magasságtól! Csak tisztes távolságban másztam le az egekből. Ez a bakancsnyom, a füvön. Ellie drága. Szóval mégis csak kimozdultak vadászni.
- ELLIE! - kiáltottam el magam, nincs kedvem utána kajtatni, és olyan hírekkel jövök amit jó ha mindenki hall majd Aaron szájából.

Somi123 2019. 08. 23. 13:41  
Katherine

Fel sem fogtam mi történt körülöttem, így azt sem érzékeltem, hogy Carol kivettem a kezemből és kinyitotta a borítékot. Nem hiszem, hogy ez volt a legjobb választás, 3 másodperc alatt át sem lehet gondolni a kérdést, nem hogy választani is az opciók közül, ráadásul amit a fülembe súgott az megrémített. “Jegyezd meg a csoport számait, különben nem jutsz ki innen. Ki tudja meddig húzzák még. „ Az első mondatot nem értettem a jelentését, de az utolsót annál inkább. Valaki közülünk, bár nem biztos, de...Meg fog halni. Nem Katherine, ne gondolj ilyesmire, a jövő attól függ mit teszel most, ha nagyon vigyázzunk nem érhet baj...Várjunk, nem is ismerjük egymást, mi van ha az első adandó alkalommal otthagynának egy vérengző fenevaddal. Három nélkül nem él meg egy, ez érthető a három rang, a lovag, vadász és gyógyító, nincsen egyik a másik nélkül. A vadász szerez élelmet, viszont nem tudja begyógyítani a sebeit ahogyan a lovag sem, ezért kell a gyógyító, ám a gyógyító nem tudja magát megvédeni ezért van szükség lovagra... stb. Egyre jobban kívántam ezt a játékot a pokolba, és már a fejem is hasogatott ettől a sok információtól. A nő hűlt helye után néztem. Jegyezd meg a csoport számait, különben nem jutsz ki innen... Mire utalhat? Arg, de idegesítő!

Jake

- Nagyszerű, csak éjszaka fent kell maradnunk és elkapni azt az árnyat vagy mit és boldogság.- feleltem elégedetten.
- Nem hiszem, hogy ez ennyire egyszerű lenne, hisz a vers is megmondja: Utolsó tanács, amit adhatok, vigyáz mit suttognak az árnyalakok. Sosem tudhatod ki az igazi szörnyeteg, és hogy legfőbbképpen ki lakozik benned.- mondta Zach elszavalva és kissé túl játszva a vers utolsó versszakát.
- Ezt hogy hogy megjegyezted? - kérdeztem kissé morcosan az okostojástól.
- Még jó hogy megjegyzem, ez a vers legijesztőbb és legizgalmasabb sorai.- mondta ki a nyilvánvalót. Egyet kell értenem vele, tényleg ez a legfelcsigázóbb rész.

Margagréta 2019. 08. 23. 8:30  
Carol

Meglepődtem azon, ami történt, de odamentem Katherine -hez, és megnéztem a boríték tartalmát, azután pedig megnéztem a könyvem. Az árnyalak az elsők között volt.
- Hé, erről van valami a könyvemben! - kiáltottam fel, és hangosan felolvastam a tartalmát. - Hát, mostmár tudjuk, hogy mikkel van dolgunk és mikor. Legalább pár emlékkép is előcsúszhat, de az sajnos negatív hatású. Legfeljebb megtudhatunk valamit a múltunkról. Remélem...

Kriza 2019. 08. 22. 13:56  
Beth

Nem értettem a jelenetet. Gaster a válaszra elmosolyodott.
- Nem gyakori választás - majd odalépett Kat-hez, és a füléhez hajolt és súgott valamit, továbbá kezébe nyomott egy másik borítékot. Egy szó nélkül hátrafordult és ismét eltűnt a kapuban.

( Somi amit súgott: Jegyezd meg a csoport számait, különben nem jutsz ki innen. Ki tudja meddig húzzák még.
A borítékban pedig: Szerezd meg az Árnyalak karmát)

Margagréta 2019. 08. 22. 12:02  
Carol:

Miután Katherine kimondta a “jövő „ szót, kíváncsi voltam, hogy mi fog velünk történni, de őszintén én a múltba mentem volna, hogy megnézzem, mi történt itt, vagy hogy mi történt velünk. ez a kérdés foglalkoztatott, valamint az, hogy jó dolog -e belenézni a jövőbe, mert szerintem úgy kéne alakulnia mindennek, hogy nem tudjuk, mi is fog történni valójában. Vagy a jelenbe azért, hogy megnézzük, hátha van itt valaki rajtunk kívül, aki tudna nekünk segíteni, esetleg kijuttatni minket innen. Ekkor furcsa dolog történt...
(a kettőspont véletlen)

Somi123 2019. 08. 21. 19:13  
Katherine

Micsoda? Ez volt az első kérdés ami átcikázott az agyamban, de máris válaszolnom kellett három másodperc alatt. Jelen, múlt, jövő...Fogalmam sincs, bármelyiket is választom, nem leszünk sokkal előrébb.
- Jövő.- feleltem. Végül ennél állapodtam meg, hiszen ez a fogalom a legbizonytalanabb, nem kiszámítható. A múlt egy lezárás, a jelen egy esély, a jövő az az, amit most teszel...Valami ilyesmi. Mégis honnan tudom én ezt?

Margagréta 2019. 08. 21. 11:58  
*mi

Margagréta 2019. 08. 21. 8:41  
Carol

- ez meg ki volt? - néztem körbe, és a tekintetem megállapodott egy faágon

Kriza 2019. 08. 21. 8:09  
Derek

Vártuk, hogy mi történik, végül a kapu alatt kirajzolódott egy alak, aki lassan elkezdett tapsolni
- Új rekord azt hiszem. Katherine te fejtetted meg igaz? Három másodpercet kapsz eldönteni. Jelen, múlt jövő?
Mi ez a hadoválás? De nem szólaltam meg, ha ő valóban a játékmester ahogy gondoljuk, akkor könnyedén kiiktathat bennünket.

Nina

- Hogy mi a jó büdös... Ezt, hogy csinálták? Tudom, hogy nem egy eget rengető rejtvény, de pár perc alatt. Kik ezek? Valami tudós gárda akiket laborban neveltek? Akárhogy is, ez nem fog tetszeni Aaronnak. Kezemet a számhoz emeltem és sivítást utánoztam. Ez a Lepkvők hangja, erre rögtön az égen meg is jelent a rózsaszín tollas sárkányszerű lény. Már örülök, hogy nem öltem meg, Sikoly jó partner. Valójában sérülten találtam rá, de még akkor is valamilyen dögöt kínzott. Nem is tudom... a nyálas külső ellenében sokban hasonlítunk. Most pedig leszállt mellém a fenyőre.
- Ideje elhúznunk innen - suttogtam a fejét megsimogatva.

Margagréta 2019. 08. 19. 21:28  
Carol

- Engem már tökre kirázott a hideg. Titeket nem? Amúgy nem azt mondták, hogy most lehet kérdezni? - tettem fel ezt a szerintem *** kérdést

Somi123 2019. 08. 19. 15:22  
(Nyugi, az a rejtvény meghaladja a képességeimet...)

Katherine

- Hidd el, számomra is hihetetlen és igazad van. Ha csak egy sima játék lenne, az nem lenne ennyire valóságos és nem tűntek el volna az emlékeink.- feleltem komolyan Dereknek. - Az biztos, hogy ez még eggyel több ok, hogy ki kell jutnunk innen. A létezése pedig most fog kiderülni. - odaléptem Carolhoz, elvettem kezéből a kártyát és ráírtam a megfejtést. Remélem nem lesz igazam, különben akkor nagy bajban vagyunk.

Kriza 2019. 08. 19. 9:03  
( Na Somi ez gyors volt... remélem azért a fő rejtélyt még nem oldottad meg)

Derek

- Várj... Azt mondod, hogy ez a nő a Játékmester és ott van a Szabályzat... Akkor ez egy játék? De a vér a fájdalom, az igazi volt. Mégis miféle játék ez? Lovagok, gyógyítók és vadászok, elveszett emlékek, nem tetszik ez nekem. Nem mondom, hogy nincs igazad, hiszen itt a bizonyíték, de ez a következtetés... Létezhet ilyen?

Margagréta 2019. 08. 18. 21:00  
Carol

Elkerekedett szemekkel néztem a lányra. O.O Ez nekem miért nem jutott eszembe?
- zseni vagy! - kiáltottam fel. Azta. Hű. Wow! Erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon örültem, hogy egy ilyen okos ember is van közöttünk

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat