Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Picur mindörökké
Megosztás: f

Picur mindörökké

Itt a fojtatásMiután a kölyök ember elfutott velem együtt egy mély titokzatos és sötét erdőbe azután leült egy fa tövébe és erőteljesen lihegni kezdett. Nagyon meg ijedtem hogy mit csináljak mivel még soha nem láttam ennyire lihegő kölyök embert. Riadtan léptem oda a kölyök emberhez és ő meg kedvesen rám mosolygott és így szólt:
-Drága kis Picur nagyon fogsz nekem hiányozni. Biztos nem érted mi folyik itt. Elmagyarázom amíg még élek: Aszmás vagyok ezért nem futhatok. Most futottam nagyon sokat e...e...ezért nem kapok levegőt.
A kölyök emberen látszott hogy nagyon nincs jól. Segítséget akartam hívni de nem tudtam. Még egyszer utoljára rám nézett a csillogó barna szemével aztán lefeküdt aludni. Örökre. Én keservesen nyüszítettem és ugattam. Rángattam a kezét, harapdáltam a fülét, hogy keljen fel. Nem akart felkelni. Én lassan elindultam egyre beljebb az erdőbe. Még néhányszor hátra fordultam hátha felkel de nem kelt fel. Hirtelen megláttam valamit. Valami nagyon rémisztő dolgot. Egy nagy mély lyuk volt a földben. Két választásom volt. Az egyik az hogy bele ugrok a lyukba a másik az hogy tovább megyek. Leültem a lyuk mellé és gondolkodtam. Eltelt vagy egy óra vagy talán kettő is és megszületett a választásom: Nem ugrok be és tovább megyek. Vagy mégsem? Na jól van... nem tudok választani!!! Tovább megyek. De olyan vonzó az a lyuk!  Elkezdtem bele ugrani a lyukba. Bele ugrottam. Nem volt nagyon mély de pont olyan mély volt hogy ne tudjak kimenni belőle így benne ragadtam. Akármennyit ugattam vagy nyüszítettem senki sem jött kiszabadítani engem. Hirtelen egy kedves hang szólt hozzám. Egy farkas volt!
- O istenem szegény kis kölyök kutya! - mondta a farkas kölyök
- Ömmmm szia... Segítenél ki jönni? - kérdeztem.
- Igen - mondta és azzal kiemelt a lyukból. Ez a farkas kölyök nem volt kicsi.
- Köszönöm. - válaszoltam
- Szívesen. Már mennem kell vissza az anyukámhoz majd biztos találkozunk! - mondta a farkas kölyök aztán elfutott.Ennyi is lenne ez a rész. Építő kritikák megint jöhetnek. Véleményeket szintén elfogadok. Tudom hogy nincs még sok olvasóm de azért remélem majd a következőt sokan fogják olvasni  

( 44 megtekintés )

Szólj hozzá:

Sonara 2019. 07. 27. 7:58  
Szerintem kérd át ezt a cikket a történetekbe vagy a gyerekszájba, a cikkeknél nem hiszem, hogy jó helyen van.
- Jól mondta Dori99, vigyázz a szóismétlésekkel.
- Amikor akadoznak a fiú szavai azt inkább kötőjellel szokták írni.
Nem értettem miért az erdőbe vitte a fiú, miért nem a szüleihez? Kicsit azért sajnáltam, hogy meghalt, de váratlan fordulat volt az biztos.
Egy kicsit feleslegesnek tartottam ezt a mondatot:  “Elkezdtem bele ugrani a lyukba. Bele ugrottam. „ Jobban hangzik így: Vettem egy nagy levegőt összeszedtem minden bátorságomat. Most vagy soha! Mancsaim el hagyták a biztonságos talajt, és máris a mélységben találtam magamat.
Egy tipp: Próbáld magad a szereplő helyébe képzelni. Jó tudom egy kutya az, de most vonatkoztass el tőle. Ha most neked bele kell ugranod abba a lyukba mit érzel? Félelmet? Elszántságot? Miért olyan csábító, hogy beleugorj? Ezeket nyugodtan használhatod a kutyánál is.

Dori99 2019. 07. 25. 12:16  
nem rossz csak ügyelj,hogy ne legyen szóismétlés


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat