Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

New Stars
Megosztás: f

New Stars

Heló!

Még nincs nagy történet, majd közösen alakítjuk.

Történet:

Amatőr filmesek versenye... Igen, ezen veszünk mi részt. Vagyis a karaktereink, akik úgy döntenek megpróbálják, hátha sikerül.
Egy emberke felfigyel a verseny reklámjára és elkezdi maga köré gyűjteni az embereket. Eleinte csak a barátait és rokonait vonja bele a dologba, később teljesen idegeneknek tart válogatást. Elvégre egy teljes stáb kell. Bár a forgatás korántsem lesz zökkenőmentes, de a cél az Oscar!
(Hát nagyjából ennyi lenne)

Karakterlap:
Valódi neve: (akármilyen lehet)
"Művészneve": (ha van)
Nem: (fiú/lány - nő/férfi)
Kor: (akármennyi, mindenféle szereplőre szükség van)
Tulajdonságok: (jó és rossz egyaránt (ha nagyon nem esik jól sokat írni fel is sorolhatod, de azért egy pár mondat jobb lenne)
Történet: (szintén egy pár mondat (ha nincs semmi különösebb, akkor le lehet tudni annyival is, hogy megemlíted a családtagjait vagy valami hasonló apróság)
Feladata a csapatban: (forgatókönyv író, rendező (bár az inkább az aki nevezte magukat a versenybe), színész/színésznő (mivel még nincs meg a story így fő-és mellékszereplő sincs még), hangmérnök, cameraman, énekes (elvégre a főcím-és betétdalokhoz az is kell), zeneszerző/dalszövegíró (meg is kell írni azt a dalt valakinek), szövegíró, vágó, díszlet-és jelmeztervező, kreatív ötletelő (neki még van más feladata is, ez csak ilyen kis plusz, bár mindenki mondhatja a saját ötletét), "műszakis" (3D technológia, greenbox, stb "szakija"), tánctanár (táncos jelenethez nem árt), fordító (idegen nyelvre feliratozni mondjuk), gyártásvezető)  (ha valamit kihagytam szóljatok)
Hogy is keveredett ebbe a csapatba: (beszervezték, interneten látta, stb...)
Eredi szakmája:
Honnan származik: (mivel még magam sem tudom, hogy hol játszódjon, így mindegyiknél írjátok)
Kedvenc/utált része a munkájában: (mármint a forgatásiban)
Egyéb: (bármi ami még eszedbe jut hozzá)
Kinézet: (pár mondat vagy kép, esetleg felsorolás is lehet)

Karaktere: (ha színész vagy színésznő)
Név: (szintén szinte bármi)
Kor: (valamivel több/kevesebb, mint az eredeti, bár ugyanannyi is lehet)
Szerepe:
Tulajdonságok:
Történet:
Egyéb: (ide lehet azt is, ha a karaktere mondjuk valahol eltér kinézetben, meg inden apróság)
Foglalkozása a filmben: (ha van)
Melyik másik szereplőhöz köthető:


Szabályok:
A nevelde szabályai
Nincs egyetleg és leg! (max korban lehet legfiatalabb/legidősebb. Azon kívül lehetőleg kerüljétek)
Annyi karaktert hozol amennyit akarsz (szereplő akár állat is lehet)


Hát kb ennyi lenne. Régebbtől akartam már szerepet írni, de nem volt egy kb. egész ötletem. Hát most a Golden Globe rásegített.

( 458 megtekintés )

Szólj hozzá:

Margagréta 2019. 07. 02. 19:54  
majd írj priviben h mikor jó oki?

ZooGirl8 2019. 07. 01. 1:56  
Oké

Margagréta 2019. 06. 30. 18:15  
én asszem h a héten elérhető lszek

ZooGirl1 2019. 05. 01. 21:16  
Én sem gyakran járok fel.

Margagréta 2019. 04. 30. 16:40  
oksa de mostanság nem vagyok vmi online

ZooGirl888 2019. 04. 23. 19:31  
Kivel mással?

Margagréta 2019. 04. 23. 14:32  
velem?


ZooGirl888 2019. 04. 22. 22:39  
Ketten elkezdünk játszani?

Margagréta 2019. 04. 21. 12:44  
ha még tudom módosítani akkor nem 11 éves, hanem 16.5

Margagréta 2019. 04. 21. 12:39  
Valódi neve: Molnár Enikő Zita
"Művészneve": Mahiro
Nem: lány
Kor: 11
Tulajdonságok: szerethető, vagány lány, aki sok dolog iránt érdeklődik, barátságos, alkalmazkodó, intelligens, a körülötte levő emberekhez kifejezetten közvetlen, imád olvasni, valamint egy kicsit kocka, de már nem annyira. Korához képest érett, a világra nyitott. Szokott okoskodni, kioktatni másokat, de ez nem túl gyakori. meg tudja magát védeni, nyáron fogja letenni a vizsgát karatéból narisárga övre.
Történet: 2008. február 19-én született, a család első gyermeke volt. édesanyja szakképzési tanácsadó, apja informatikus szakember. van egy két évvel fiatalabb húga, Zsófi, akivel elég sokat szokták ölni egymást, de alapjából jól megvannak. van egy kis teknőse, rajta is sokat veszekedtek a húgával, mert Enikő a Dió nevet akarta neki adni, Zsófi pedig a Teki nevet. végül utóbbi nyert. Most békességben élnek, bár anyja igazán büszke rá, Zsófia irigykedik, édesapja pedig nem látja túl jó ötletnek ezt a “színházasdit „ . Említendő, hogy 2015. év áprilisában I. tip. diabéteszes (cukorbeteg) lett.
Feladata a csapatban: színésznő,énekes
Hogy is keveredett ebbe a csapatba: telefonos megkeresés alapján
Eredi szakmája: tanuló
Honnan származik: Magyarország
Kedvenc/utált része a munkájában: negatív:hogy nem adhatja önmagát, és hogy nem olvashat pozitív: felkeltheti magára a figyelmet
Egyéb: cukorbeteg, ezért állandóan mérni kell a vércukrát, inzulint beadni, stb.
Kinézet: 10 cm-el a válla alá érő világosbarna haj, világosbarna szem, kicsit korához képest nagyobbak a mellei, de amúgy rendben van, kábé 158 cm magas. kisebb, pirosas ajkai vannak, szája fölött bal oldalt van egy anyajegy,halványan szeplős az orránál.

(a filmbeli karakterét még nem találtam ki, attól függ, h milyen típusú lesz a film. ha vkinek van ötlete, írjon!)

ChristmasDog 2019. 02. 02. 1:59  
Név: Erdősi Fanni
Művésznév: -
Kor: 23,5
Nem: Lány
Tulajdonságok: Nem épp egy barátkozós fajta, de ennek ellenére is két barátnővel büszkélkedhet, akiket elég vicces körülmények közt ismert meg. Kissé dilis, igaz, hogy jó értelemben. Nagyon makacs, de szerencsére egy-két ember tud rá hatni. Néha. Általában túlzottan is őszinte, nagyon könnyen keveredik vitákba és nagyon gyakran. Szeret másokat piszkálni, hála az égnek ezt a barátnői nem veszik komolyan. Nem túl beszédes lány, ha felidegesítik akkor ordít. De ha valakivel talál közös témát akkor le kell csapni, hogy csendben legyen. Rajong a zenéért, bár általában sem a címet sem az előadót nem szokta megjegyezni, csak egy részletet a szövegből. Főzési tudománya nem haladja meg a teakészítést (meg az instant levest), de sütni úgy-ahogy tud. Mondjuk főzni nem is nagyon szeret, sütni inkább, mert elég édesszájú. Amennyire szereti a zenét, annyira nem tud énekelni. Igaz, ez nem akadályozza meg abban, hogy akármikor elkezdjen kornyikálni, barátnői legnagyobb örömére. Néha szokott dobolni, de csak úgy az asztalon. Gamer csaj, bár megválogatja, hogy mivel játszik, és általában nem az aktuális sláger a kedvence. Elég lusta. Imád utazni, a barátnőivel is ennek köszönhetően találkozott.  Egy pár képregényért is rajong, de azok sem a legfelkapottabbak. Szereti az ünnepeket, kedvence a karácsony. Kissé nehéz eset, mert ha valamiért túlzottan rajonganak (mindegy, hogy ő ismeri azt a filmet/könyvet/hírességet/akármit) az belőle hihetetlen ellenszenvet tud kiváltani és utálni fogja azt az adott dolgot. Ha magának fedezi fel, akkor minden oké nem zavarja a másik pár ezer ember. Bár néha tudja idegesíteni. Egy pár nyelven is megtanult, angolul muszájból, spanyolul a saját akaratából, portugálul is tud valamennyit (felületesen megérti), franciául csak egy pár szó ragadt rá (mondjuk ha olvassa akkor valamicskét ért belőle, de azt inkább csak kikövetkezteti/tippeli), németül még az iskolában tanult, de szintén csak valamit keveset ért ha olvas valami nagyon egyszerű szöveget, egyébként nem sok minden maradt meg benne (mert nem szerette a tanárt, aki sikeresen megutáltatta vele a nyelvet is), szlovénul és horvátul a barátnői miatt tanult meg, de nem száz százalék egyik sem (cserébe a lányok magyarul tanultak, de a kiejtésükön mindig halálra röhögi magát). Szereti az állatokat. Szokott viccelődni is. Imád shoppingolni, ha csak teheti a plázában tölti az idejét. Igazi éjjeli bagoly.
Történet: Egyszerű magyar lány, testvére nincs, de van egy unokatesója, aki olyan, mintha a nővére lenne. Igaz már nem tartják annyira a kapcsolatot, mint régen, mert a lány egy pár éve férjhez ment. Az esküvő Szlovéniában volt a tengerparton (a férj félig szlovén, a család egy része viszont horvát, viszont magyarok is vannak). Na szóval Fanni segített a szervezésben és ott ismerte meg a barátnőit. A helyzet az, hogy egyébként az a rendezvényszervező cég bonyolította le az egészet, ahol Nia dolgozik. Illetve a vőlegény horvát unokatestvére, Hana is segített. Eleinte Fannit egyáltalán nem érdekelte a banda, ha muszáj volt angolul kommunikált velük és kész. Aztán rájött, hogy egyedül nem megy semmire, és elkezdett nyitni a többiek felé. Ha szünetet tartottak odament beszélgetni, meg ilyenek. Nia mindig elszórakoztatta a csapatot, és ez már a legelején is feltűnt Fanninak. Kérdezte is, hogy ki az a jófej csaj, de csak a nevét tudta meg, azt nem, hogy igazából énekesnő. Először akkor beszéltek egy pár szót, mikor a lány sikeresen hasra esett a saját lábában, és szétszórta a díszeket. Végül egész jól összebarátkoztak, és Hana is hozzájuk csapódott. Egyik nap Fanni és Nia elmentek kávézni a szünetben, és megszólalt Fanni telefonja, de vette fel egyből, hanem hallgatta a zenét. Az énekesnő meg csak mosolygott, mert az ő egyik angol száma volt a csengőhang, de szólt róla. Fanni elmondta, hogy imádja azt a dalt, bár sem a címét sem az előadóját nem tudja. Hana sem tudta, hogy mi a helyzet, de legalább a rendezvényszervező csapat tagjai jót vigyorogtak rajtuk. Egyik lánynak sem esett le a dolog. Pedig egyszer még a tévében is látták Nia egyik klippjét. Mondjuk maga az énekesnő nem sokat szerepelt benne, a haja is más volt, meg a sminkje is, így nem ismerték meg és azt hitték, hogy két külön személy, csak hasonlítanak egy kicsit. Az esküvő után is tartották a kapcsolatot, és gyakran találkoztak is, mert a csajok ezzel megoldották a nyaralásukat és még két hetet töltöttek ott a tengerparton. Hogy ez idő alatt, hogy nem derült ki Nia híressége, azt nem tudják. Aztán valamikor augusztus közepe felé volt egy fesztivál ahová együtt mentek el. Még itt sem jöttek rá a lányok, hogy mi a helyzet. De következő évben már igen, mert Nia igaz, hogy a végén, de fellépő volt. Úgy gondolta ideje, hogy a barátnői megtudják az igazat. Volt meglepetés, mert egyikük sem számított rá. De azóta is jól kijönnek, nem változtatott a barátságukon az igazság. Ha felemlegetik a megismerkedésüket mindig jót nevetnek azon, hogy ennyire nem vették észre, hogy mi a helyzet.
Feladata a csapatban: színésznő, illetve ő fordítja magyarra a szövegeket.
Hogy is keveredett ebbe bele: Hát ő látta a neten, és tovább is küldte a barátnőinek, akik cserébe bele is rángatták.
Eredeti szakmája: informatikus, nemrég végezte el a főiskolát.
Honnan származik: Magyarország
Kedvenc/utált része: Kedvence mikor a barátnőivel van közös jelenete, utált része az amikor nem hagyják minden ötletét érvényesülni, mert néha nagyon el tud szállni a fantáziája.
Egyéb: Van egy kutyája akit a barátnőitől kapott születésnapjára. Dalma:
Kinézet:


1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat