Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Juhászkutyi.)

Egy lány élete 3.rész
Megosztás: f

Egy lány élete 3.rész

        Bámultam őt,egész órán.Amikor kicsöngettek a szünetre,nem tudtam hová menni,úgyhogy csak sétálgattam a folyosón.A lány osztálytársaim csoportokban beszélgettek,majd egyszer csak megszólított az egyikük.
        -Hé te!-szólt oda nekem.-Te vagy az új lány?-kérdezte kissé közömbösen.
        -Igen,én vagyok-feleltem,kissé félénken.
        Odamentem,majd elkezdek különféle kérdéssel elárasztani,amikre válaszoltam,már amelyikre...
        -Figyelj,Dia,ha szólíthatlak így,nem szeretnél hozzánk csatlakozni?-kérdezte a másikuk.
        -De,csatlakozok.-feleltem határozottan,egy pillanatig sem gondolkodva az ajánlaton.
        -Na,hát akkor bemutatom hármunkat.Én Városi Kiara-Kíra vagyok.-mutatta be saját magát,Kíra a szőke,vállig érő hajú,közepes méretű,zöld szemű lány.
        -Én Kassai Szofi vagyok.-szólt egy másik lány,aki hosszú barna hajjal,alacsony mérettel,és kék szemekkel ácsorgott.
        -Hát akkor én Kiss Anna vagyok.-köszönt a harmadik lány,aki a legmagasabb volt,mérete ránézésre túlhaladta a százhetven centit.Háta közepéig ért a barna haja,barna szemei voltak,és ő volt az egyetlen szemüveges a társaságban.
        -Az osztályt nem igazán ismered,tehát mesélünk rólunk,róluk,az osztályról.Oké?-kérdezte Anna.
        -Jó lenne-mondtam,elhúzva a számat.
        -Na,figyelj,az osztályba a legjobb fiú,pont az,aki mellé ültél.Őt Szegedi Ádámnak hívják.Ő a lányok kedvence a suliban,de mi csak barátként tekintünk rá,vagy aki fiatalabb nála,Kíra,ő bátyjaként néz fel rá.Egyetlen kapcsolata volt,ami teljesen komoly volt,ahogy ő mesélte nekünk,általánosban.Kedves,vicces fiú,nincs csaja.Dobd be magad nála,ott a kezeid között az esély,próbáld meg!-mesélte Anna az egészet.
        Szóval Ádám.Egyetlen barátnője volt eddig.És ha még én sem keltem fel a figyelmét?Akkor mi lesz?


< A következő rész jövő vasárnap fog megjelenni,addig írjatok véleményeket,és szintén,nyugodtan írjatok építő jellegű kritikát! >

( 83 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 11. 12. 11:27  
Mostmár tényleg utolsó napomon írok,higgyétek el,hogy nem sértődtem meg,csak én előre írtam a történetet,és nekem nem felel meg.Nektek pedig még jobban nem fog bejönni.És olvasok,ifjúsági regényeket(Leiner Laurától),és bocsánat,hogy így fejeztem ki magam,csak változik a hangulatom,és sajnálom,hogy nem folytatom,de ez az én regényem,és ha nem szeretném folytatni,akkor nem szeretném.Sajnálom,de ennek a történetnek nem lesz folytatása...

Kriza 2018. 11. 10. 22:36  
Egyet értek Juhászkutyival, és egy kicsit kifejtem, hogy pontosan mire is gondolt, ha nem bánod:
Olvastam mind a három részt a sorozatodból, és a kritikákat is alatta. Az már jó, hogy bemutattad, leírtad azokat az embereket akikkel találkozott. Ezután ami leírás és nagyon fontos, az bizony a helyszín. A folyosó a tanterem, ezekkel tudsz igazán iskolai hangulatot teremteni, ha megalkotod precízen a helyszínt is.
cegelil viszont már egyszer leírta, de látom nem fogadtad meg, hogy az írás jelek (, . ? !) tegyél szóközt. Ha ezeket nem látod akkor ajánlom a Word-öt. Nekem rengeteget segített hisz nem csak a szóköz hibákat jelöli, hanem a vesszőket is a helyesírás mellett. Ott megírod a részt és ide bemásolod.
A történet egyébként nagyon gyors. Meg nem tudom... a srácnak nem tűnt fel, hogy a lány egész végig bámulta? Bár ez csak a személyes véleményem elnézést, visszakanyarodok a témához. A leírásokkal sokat tudnál lassítani a történeten. pl “ Ahogy megszólalt a csengő, a folyosót diákok lepték el. Egyesek sietősen, puffogva, mogorva ábrázattal haladtak egy másik tanterembe, nem nagyon volt ínyükre ez a sétálgatós dolog. Akadtak azonban olyanok is, akik kisebb csoportokba verődve beszélgettek, nevetgéltek kis kört alkotva, ezzel kizárva a nem közéjük valókat. Továbbra sem ismertem még senkit így tanácstalanul lépkedtem az osztálytársaim felé. Fogalmam sem volt, hogy oda kellene-e mennem hozzájuk vagy csak tisztes távolból figyeljem őket. Végül megszólított mégis az egyikük „ Nem tudom, hogy sikerült-e átadnom a lényeget, de ha felkeresel levélben megpróbálom bővebben is kifejteni.
Addig is itt lenne néhány hasznos cikk az írásról. Nekem nagyon sokat segített, és viszonylag tömören összefoglalja a dolgokat. Első, második,harmadik
A kritikákat meg véleményeket ne vedd sértésnek. Azok azért vannak, hogy segítsünk a másiknak. Persze igen vannak keményebb és lágyabb hangvételűek, de a céljuk ugyan az. A sorozatot meg folytasd, mert ezáltal is tudsz fejlődni.

Juhászkutyi.
 
2018. 11. 10. 21:10  
$*Anii*$ szebben fejezd ki magad!

Továbbá nem kell megsértődni a kritikán. Mondhatnám hogy jó, de nem az. Ha legalább odafigyelnél arra, amit írtam, már jobb lehetne valamivel, sőt, sokkal, ha viszont figyelembe se veszed, csak dühöngsz azon, hogy nem lett tökéletes, nem fogsz fejlődni.
És én sem bántásból írtam le, ráadásul szerintem nem is volt olyan a hangvételem. Csak elmondtam a véleményemet.

Juhászkutyi.
 
2018. 11. 04. 17:55  
A többi - temérdek - hiba részletezését másra hagynám, azonban azt tudom tanácsolni, hogy olvass sokkal-sokkal több könyvet, bővítsd a szőkincsed, vonatkoztass el ilyen unalmas és cselekmény híján lévő részektől/kezdésektől, továbbá az írásjelek ( -,.?!) után szóköz!
A sorok elején az a sok space teljesen indokolatlan.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat