Újság >> Cikkek

(ellenőrizte: Stormy)

Jók és Rosszak Iskolája
Megosztás: f

Jók és Rosszak Iskolája

Minden kedves Jó és Rossz Növendéknek!

Mint olvashattátok ez egyenlőre csak egy felmérés lenne, hogy a nyáron játszott Jók és Rosszak Iskolája szerepet ki szeretné folytatni. Valójában a folytatás abból állna, hogy az őszi szünetben kijelölnénk egy napot, amikor mindenkinek jó és befejeznénk az elkezdett tanítási napot, amiből még hiányzik:
- a rosszak 3. órája
- ebédszünet
- képesség bemutató óra
- és egy közös óra Yuba gnómmal

Miért is van szükség erre hogy lejátszuk?

Mert szeretnénk a nyáron ismét beindítani, és nagyon örülnénk, hogy mint folytatást, rögtön a Mesetlonnal kezdhetnénk. Csak ahhoz szükség egy napot lejátszani, hogy a diákokat rangsorolni tudjuk, azaz, ki mehet be hamarabb az erdőbe és ki később.

Plusz végre megvan a Jók és Rosszak iskolájának kézikönyve, aminek segítségével az összekuszálódott dolgokat is rendszerbe tehetjük és több ötletet ad a játékhoz.

Téli szünet:

Ha van kedvetek szerepezni és nem akartok nyárig várni, akkor az iskola családi programot rendez minden egyes tanulójának, mert a különkiadásban kiderült, hogy évente tartanak egy-egy családi napot is, amikor a diákokat a szüleik meglátogathatják az iskolában. Ezt gondoltam a nagy megmérettetés előtt jó lenne, hogy egy kicsit ki tudjatok kikapcsolódni ki-ki a saját családi körében. Erről persze kapnak külön tájékoztatót a gyerekek és a szülők. (Ne ijedjetek meg a szülőknek nem kel külön karakterlapot írni!)

Persze mind ez csak akkor megy végbe, ha van kedvetek és időtök pluszban, mert tudjuk mennyire hajtós az iskola nekünk is alig van időnk, de bízunk benne, hogy végig tudjuk vinni együtt ezt a szerepet!

Minden kedves növendéket kérünk, a szünet végéig visszajelezni é ne felejtsétek aláíratni a szülőkkel a nyilatkozatot!

U.I.: Jó lenne, ha meg tudnátok írni kommentben, hogy nektek melyik nap lenne és úgy tudnánk egyeztetni.

Üdvözlettel:
Lady Lesso és Clarissa Dovey dékánok

( 81 megtekintés )

Szólj hozzá:

Dipsy 2018. 11. 11. 13:07  
Lehet még csatlakozni?

Kriza 2018. 11. 10. 22:46  
Maybelle de régen láttalak ^^
Somiiii van egy szorgalmas diákunk, csak jelzem.
Angolul “Ever Never Handbook „ -ként érhető el, de nem tudom, hogy ki volt a magyar fordító, de ettől még én is több angoltudással rendelkezem, hiszen a magyar címe: “Miheztartási kézikönyv „ . Ez egy különkiadás, szeptembertől érhető el azt hiszem Magyarországon így még viszonylag "friss". Rengeteg kép, jelentés, térkép, van benne ami még pontosabb leírást ad az iskoláról, és mégis szórakoztat is. Csak ajánlani tudom

Maybelle 2018. 11. 03. 17:59  
Jaj, ha tudok lenni, akkor ki nem hagyom! Talán télen beszerzek magamnak egy új laptopot, de lehet csak telefonról leszek. :/ Mindenestre,, nekem nem lesz sok időm, de megpróbálok jelen lenni. Jó lenne folytatni, és ez a karácsonyi szülős dolog sem rossz. Amúgy milyen könyvből jött ez az ötlet? Nincs időm még egyszer átolvasni. ><

Kriza 2018. 10. 30. 18:36  
Egyébként azért is hálásak lennénk, ha azt írod, hogy nem jó neked egyik szünet sem, mert így legalább tudjuk mi a helyzet.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat