Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Juhászkutyi.)

Jók és Rosszak Iskolája
Megosztás: f

Jók és Rosszak Iskolája

Minden kedves Jó és Rossz Növendéknek!

Mint olvashattátok ez egyenlőre csak egy felmérés lenne, hogy a nyáron játszott Jók és Rosszak Iskolája szerepet ki szeretné folytatni. Valójában a folytatás abból állna, hogy az őszi szünetben kijelölnénk egy napot, amikor mindenkinek jó és befejeznénk az elkezdett tanítási napot, amiből még hiányzik:
- a rosszak 3. órája
- ebédszünet
- képesség bemutató óra
- és egy közös óra Yuba gnómmal

Miért is van szükség erre hogy lejátszuk?

Mert szeretnénk a nyáron ismét beindítani, és nagyon örülnénk, hogy mint folytatást, rögtön a Mesetlonnal kezdhetnénk. Csak ahhoz szükség egy napot lejátszani, hogy a diákokat rangsorolni tudjuk, azaz, ki mehet be hamarabb az erdőbe és ki később.

Plusz végre megvan a Jók és Rosszak iskolájának kézikönyve, aminek segítségével az összekuszálódott dolgokat is rendszerbe tehetjük és több ötletet ad a játékhoz.

Téli szünet:

Ha van kedvetek szerepezni és nem akartok nyárig várni, akkor az iskola családi programot rendez minden egyes tanulójának, mert a különkiadásban kiderült, hogy évente tartanak egy-egy családi napot is, amikor a diákokat a szüleik meglátogathatják az iskolában. Ezt gondoltam a nagy megmérettetés előtt jó lenne, hogy egy kicsit ki tudjatok kikapcsolódni ki-ki a saját családi körében. Erről persze kapnak külön tájékoztatót a gyerekek és a szülők. (Ne ijedjetek meg a szülőknek nem kel külön karakterlapot írni!)

Persze mind ez csak akkor megy végbe, ha van kedvetek és időtök pluszban, mert tudjuk mennyire hajtós az iskola nekünk is alig van időnk, de bízunk benne, hogy végig tudjuk vinni együtt ezt a szerepet!

Minden kedves növendéket kérünk, a szünet végéig visszajelezni é ne felejtsétek aláíratni a szülőkkel a nyilatkozatot!

U.I.: Jó lenne, ha meg tudnátok írni kommentben, hogy nektek melyik nap lenne és úgy tudnánk egyeztetni.

Üdvözlettel:
Lady Lesso és Clarissa Dovey dékánok

( 659 megtekintés )

Szólj hozzá:

Maybelle 2019. 01. 21. 22:12  
Cassandra


- Jah, az apám... - motyogtam. Igazából sosem ismertem, de talán jobb is ez így. Pedig biztos vagyok benne, hogy teljesen másképp viselkedett volna velem, ha Apa ott lett volna mellette. Talán Amy sem utálna. Hm... érdekes lenne, nem igazán tudnám máshogy elképzelni nővérem. Mindig is gonosz volt mindenkivel szemben, egy idő után Anyával is. - Hey, kirakták a besorolást! Nézzük meg, kíváncsi vagyok hányadik lettem! - pattantam fel izgatottan.

Kriza 2019. 01. 21. 16:18  
Charlotte

- Nézd, kirakták a besorolást. Van kedved esetleg megnézni? „ - mutattam fel a lapot. - “Nem hiszem, hogy benne leszek, de mindenképpen beszélnem kell a bűvész fiúval.

Jack

Szóval ez egy igen. A titokzatosság erre szokott burkoltan utalni, de ez egyúttal tartalmaz egy nemet is. Érdekes érdekes... Ez egy rejtély Jack ami megoldásra vár. Egy Rory rejtély. Hmm... Jól hangzik. - Szóval akkor a te apád a gonosz farkas...- raktam össze a dolgokat - Azta de menő! Az én apámnak csak egy tiltása van a virágvasútról! - fordultam vissza Cassyhez.


Maybelle 2019. 01. 20. 13:43  
Cole

- Eeeh, erről nem is tudtam! Menjünk! - pattantam fel vidáman. Aiden csak egy halvány mosoly kíséretében bólintott, én pedig azonnal rángatni kezdtem a tornyok irányába.

Marshall

- Edzeni...? - kérdeztem vissza halkan. Igazából... szerintem még sosem edzettem. Talán a vívást lehetne annak nevezni, szóval végül is edzettem. - Rendben, menjünk! - mosolyodtam el.

Kriza 2019. 01. 20. 10:13  
Szolón

- Nem láttátok? - néztem rájuk csodálkozva.- Abermerle az előbb akasztotta ki a sorrendet. Az első négy mehet hercegek és hercegnők közül a Tükröm tükröm terembe. Itt a lányok leginkább kicicomázhatják magukat, vagy fürdőzhetnek. A hercegeknek jól felszerelt torna csarnok, úszómedencék, evezőpadok találhatóak. Magyarul szinte minden ami egy edzéshez szükséges. Valakinek esetleg van kedve velem tartani? - néztem körbe.

Somi123 2019. 01. 20. 9:53  
Nathan

Hálásan bólintottam. Ez ésszerű válasz. Véletlenül meghalottam, hogy hova megy Szolón. Igaza van, nekem sem ártana gyakorolnom...
- Van kedved eljönni edzeni? - ajánlottam fel. Legalább az íjászati képességemet is megmutathatom. Remélem van íj és nyilak.

Abermerle

A Tükröm-tükröm terem fölött lévő falra éppen a sorrendeket akasztottam a bejutáshoz. Kicsit késésben vagyok, ha nem akarom, hogy lázadozó diákok kitépkedhessék a tollaimat (mert már volt az előző években példa), akkor sietnem kell.
(Itt van az IDEIGLENES sorrend mivel a tanóráknak nincs vége, így az eredmény változhat. Figyelem, csak az első 4-nek van ilyen kiváltsága.)
Jó lányok:
1. Arendell-i Aurora
2. Cseresznyevirág falui Zhi
3. Napvárosi Aprille
4. FalconClaw Erdei Cassandra
5. Cameloti Charlotte
6. Szegényszirti Amelia
7. Szamóca-szorosi Nana
8. Rengeteg-túl Erdei Mary

Jó fiúk:
1. Amardoni Aiden
1. Sohaországi Jack
2. Olümposz-völgyi Szolón
3. Szűzvölgyi Peter
4. Felföldi Nathan Cameron
5. Csodaországi Marshall
6. Unknown-i Connor
7. Ködvárosi Cole
(Igen, jól látjátok, hogy kettő első helyezett is lett, természetesen az egyenlő pontszámok miatt, így a 4 helyett 5 diák használhatja a Tükröm-tükröm terem hercegi részlegét.)

A Rosszaknak...Hát, igazság szerint nem sokat számít, mivel nekik Tortúratréning-termük van, de annak, aki folyamatosan a legjobbak között van, abból nagyobb a valószínűsége, hogy Osztályvezér lesz. Aki kíváncsi rá, annak itt van:
Rosszak:
1. Vérbereki Nancy
2. FalconClaw Erdei Amy
3. Alvilági Demetria
4. Rengeteg-túl Erdei Grace
5. Unknown-i Nola
6. Havas-bérci Brenda Melissa La Valéria
7. Vérpataki Hestera
8. Mérleg-lagúnai Ingrid
9. Vérpataki Hestrea
10. Túl az Óperencián rengetegi Antonio
11. Tölgy-völgyi Jericho

Maybelle 2019. 01. 19. 16:06  
( Amúgy Cassy elmondta Rory- nak hogy testvérek, miután a fiúk rózsat dobáltak. )

K. Ruby 2019. 01. 19. 15:15  
Rory

Aghgdjflhgdfkh francba. Ezt elszúrtam.
Mi a búbánatot mondjak? Azt nem mondhatom, hogy ő tetszik. Nem. Tabu. Kizárt. Hatalmas ***ség lenne. Ha csak "igen"nel felelek, abból még nem szűrhet le semmit, ugye...? Tényleg ilyen meleg van idekint, vagy csak én vagyok ideges...? Nem beszélve arról, milyen közel hajolt az előbb...
- Talán - vágtam rá ál-magabiztossággal, majd hogy kibújjak a kutyaszorítóból, figyelmemet Cassandrára és a túloldalon tartózkodó Végességes lányra irányítottam. Testvérek? Két különböző oldalon? Elég furcsa...

Maybelle 2019. 01. 19. 10:55  
Marshall

Elgondolkodva pillantottam fel az égre. Igazából fogalmam sincs mit kéne mondjak... én nem vagyok jó a lányok terén. Jobb oldalon lelógó, fehér fülemet piszkáltam, végül csak megvontam a vállam.
- Bizonyára igen, de szerintem csak add önmagad. Azt értékelik a lányok - válaszoltam. - Ha meg nen szeret úgy, ahogy vagy, akkor egyszerűen nem hozzád való - tettem hozzá.

Somi123 2019. 01. 18. 20:18  
Lesso: Az osztályok kint vannak a Tisztáson és már kialakultak kisebb-nagyobb társalgói csoportok. A jó oldalon van az egyik (Rory, Aprille, Cassandra és Jack), a második egy fiúbanda (Szolón, Marshall, Aiden, Cole, Connor és Nathan), és egy kétszemélyes (Charlotte és Zhi). Esetleg hozzájuk tudsz csatlakozni Améliával, de a toronyban ott van Peter karakterem aki a hercegek társalgójában zongorázik (azt nem tudom, hogy hogyan tévedne fel oda, azért felajánlottam).
Mary meg Gracehez közelít, csak még nem ért oda hozzá.
A rossz oldalon sem volt semmi különös, mindenki csak evett.

Nathan

Jól esett amit mondott és már kezdtem fellélegezni.
- Köszi, de jó lenne tenni is valamit, nem csak rá gondolni.- ekkor eszembe jutott valami.- Szerinted, ha megmutatnám miben vagyok jó, felfigyelne?- kérdeztem kissé szégyenlősen. Sosem éreztem ekkora vonzalmat egy lány iránt, nem tudom ilyenkor mit kéne tenni. Ha legalább elérném a beszélgetés szintjét, annak is nagyon örülnék.

Maybelle 2019. 01. 18. 19:51  
Cole

Csak bólintottam és Aiden- re néztem, aki szintén kezdte befejezni a kajáját.
- Amúúgy... mi az a Tükröm-tükröm terem? - fordultam Aiden felé. A szőkéseg gondolkodott egy ideig, utána megvonta a vállátt.
- Fogalmam sincs. Gondolom a lányok használják - válaszolta. Én tanácstalanul felnéztem Szolónra, hátha ő értelmesen válaszol.

Cassandra

Mosolyom azonnal eltűnt és átnéztem a rosszak oldalára. Amy ujjai között egy kis fekete anyaggal játszadozott az árnyékban. Haja eltakarta arcá, de tudta, hogy nézem, mert azonnal felém fordította fejét. Azonnal elkaptam a fejem és visszanézten Jack- re, halvány mosolyra húzva szám.
- A nővérem, Amy - válaszoltam. - A Gonosz Farkas lánya - tettem hozzá halkabban, nem szerettem volna, ha mások is hallják, maximum Jack és Rory.

Kriza 2019. 01. 18. 17:08  
Sorry elvetemült egy hetem volt. Most elvileg a nehezén már túl vagyok.

Szolón

- Igen nem ártana, még egy pár perc van az óra kezdetéig. - oldalra néztem és megláttam egy lebegő színes gömböt. Tudtam jól melyik végességeshez tartozik, elkomorult az arcom, hát hogy is felejthettem el... - Kihasználom addig az időt és megnézem a tTükröm-tükröm termet amíg lehetséges. Minden percet ki kell használnom - álltam fel.

Jack

- FalconClaw!- lelkesedtem, látszólag időt hagyva Rory-nak - Az egy ördögi hely mindent megadnék ha ott nőhettem volna fel vagy esetleg még Vérpatakon, vagy Vérberekben... Egyébként már egy ideje szúrja a szememet, és muszáj megkérdeznem tőled. Az ott a kék hajú Végestelen (Amy)sok köztetek a hasonlóság. Csak nem valami rokonod? - néztem mosolyogva a szemébe mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga, hogy a végességeseket végestelenekkel kutyuljuk. - Ja igen Rory figyelek. Szóval ezek szerint tetszik valaki a hercegek közül?- fordultam vissza hozzá.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat