Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

A szökés 2. rész
Megosztás: f

A szökés 2. rész

Zara végleg úgy döntött elszökik.
Etetés volt, mint minden átlagos nap. Zara tudta ilyenkor kell szöknie, mivel nem annyira figyelnek a gondozók ilyenkor. Miután jól lakott, meg is indult. A drótos kerítés bár egy kicsit megsebesítette lábát nem adta fel. Átmászott a kerítésen, utat tört a bokorban, ugrott egyet az árok fölött és ott volt. Ott a falunak annak a részén ahol még sose járt. Érezte, más a levegő, érezte egyedül van. Érezte, hogy szabad!
Csakhogy nem ismerte a falut, ezért csakis a szagokra tudott hagyatkozni. Érzett egy különleges dolgot, de nem tudta mi lehet az. Elindult a kellemes illat forrásához. És ez a kellemes illat ez a különleges egy épülethez vezette Zarát. Egy étteremhez ért. Nem tudta mi ez, hiszen még nem látott ilyet, csak azt tudta, hogy itt emberek és étel is van. Körbejárta a kis területet és nagyon megtetszett neki a hely.
Egyszer csak megpillantott egy családot egy kutyával. Bár félve, de közelebb ment. Ránézett a másik kutya. Megpillantották egymást és szép kékes-zöldes szemeik megcsillantak. A kutya ugyanis Zara testvére Brutusz volt. Körbeszaglászták egymást, majd a saját kis nyelvükön kezdtek beszélgetni.
Azonban mikor már úgy tűnt minden rendben lesz, akkor jelent meg az a csapat amelyik Zarát és testvéreit pár hetes korukban megmentették.|Jövő héten folytatjuk|

Ui.: Kicsit késett a rész, de itt van. Nem volt túl sok időm rá, hogy megcsináljam, ezért ez se lett túl kifejtett de próbálkoztam

( 38 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat