Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Ashley1998)

Once Upon The Underground (Jelentkezés!)
Megosztás: f

Once Upon The Underground (Jelentkezés!)

Történet:

Hallottál már Mt. Ebott hegyéről?
Nem?
Nagy kár.
Tudniillik igen érdekes története van.
Réges-régen, hosszú évszázadokkal ezelőtt az emberek békében éltek a szörnyekkel. Igen, a szörnyek léteznek, ahogyan varázslat is, bármennyire hihetetlennek is hangzik. Egy napon háború indult a két nép között, melyet az emberek nyertek, és a szörnyeket a föld alá zárták be, egy varázslatos erőmezővel, a Korláttal lezárva az utat a fenti világra. Azt a maradék varázslatot, ami még létezett, a szörnyek magukkal vitték a mélységbe, és az emberek elfelejtkeztek az egészről. Ámde a szörnyek megjegyezték a vereséget, és bosszút forraltak.
Tudniillik minden élőlénynek, legyen az bárki vagy bármi, van egy LELKE. Ez a LÉLEK különleges dolog, lényünk központja, harc során egy szív alakját veszi föl, és különböző színű lehet, tulajdonságai alapján. A szörnyeknek fehér LELKE van, oka a varázslat, amelyet birtokolnak. Haláluk után darabjaira hullik és szétfoszlik a semmibe. Egy emberi LÉLEK azonban, gazdája jelleme alapján egyetlen uralkodó színt vesz fel (magyarázat később), és még a személy halála után is túlél, ráadásul igen nagy erővel bír. A szörnyeknek hét kellett ebből, hét emberi LÉLEK, hogy széttörjék a Korlátot és elpusztíthassák az emberiséget. Ez volt a terv, ám később a dolgok megváltoztak.
Nemrég egy embergyerek, Frisk zuhant le a hegyen át a Földalattiba (más néven Underground). Eleinte minden szörny rá vadászott, azonban erős ELTÖKÉLTSÉGet mutatott és kitartott mindvégig útja során, békét kötve az eleinte ellenséges, ámde idővel barátságosabbnak mutatkozó teremtményekkel. Megküzdött a szörnyek királyával, Asgore-ral, habár az események itt egy igen váratlan fordulatot vettek, de ez hosszú történet, melynek elbeszélésére más alkalommal kerül majd sor.
Mindenesetre sikerült leszakítani a Korlátot, a szörnyek pedig a felszínre jutottak. Frisk kedvességének köszönhetően úgy döntöttek, nem támadják meg az embereket, inkább igyekeznek megismerkedni és megbarátkozni velük. Így hát Frisk vezetésével, akit megtettek nagykövetüknek, a világ elé álltak és most is velünk élnek, a városainkban, falvainkban szétszórtan, az emberekkel békességben. Habár sokan közülünk még bizalmatlanok velük, sőt utálják a szörnyeket, szerencsére vannak, akik befogadóbbak az új "vendégekkel".
Mindenesetre abban egyetérthetünk, hogy egy teljesen új korszaknak nézünk elébe.

Szabályok/Tudnivalók
- Semmi +18, Mary Sue, LGBT (ha lehet...), csak a szokásos. Mentális problémákról előbb kérdezzetek meg. Karakterneveket nem lopni egymástól, vagy képeket.
- Mindent, amit tudnotok kell a szörnyekről és egyebekről, megtalálhattok a klubban az "EXTRÁK" szekcióban. Ha egyéb kérdésed van, kérdezz meg nyugodtan levélben. Továbbá ha ihletre van szükséged fajból, szívesen küldök képeket is, vagy minimális angoltudással rákereshetsz magad is, vagy egy kis utánanézéssel hozhatsz létező karaktert.

Szörny karakterlap

Név: [szó szerint bármi, már ha szörny, akármilyen mágikus jelentés vagy furcsa kiejtés jöhet, egzotikus vagy sima, bármi]
Kor: [ha elolvastad az EXTRÁKat, tudni fogod, hogy mi alapján válassz kort a karakternek]
Nem: [általában kettő van, de mint mondtam, ezek szörnyek...]
Fajta: [igen ám, szörny, de mi? lehet állatszörny, csontváz, szirén, szellem, robot, tűz/víz/földlény, óriás ízeltlábú, beszélő növény vagy akár csak egy nagy nyálkakupac stb, elfogadok bármit]
Mágia: [milyen varázslat használatára képes, főleg harcban, minden szörnynek más, lehetőleg fajtájukhoz illő, ez egyszer lehet komplexebb, de a fiatalabbak nem lehetnek ügyesebbek egy idősebb szörnynél, mivel idő megtanulniuk]
Tulajdonságok: [hat sort megér, nem tőmondat]
Történet: [három sort megér, szintén nem tőmondat]
Kinézet: [kérlek képet hozzatok]
Egyéb: [minden egyéb, amit szeretnél hozzáadni]

Ember karakterlap

Név: [na vajon, valami emberi]
Kor: [szintén, valami emberi]
Nem: [kettő van, válassz]
LÉLEK: [itt a színét kell megadni, magyarázat a klubban]
Tulajdonságok: [hat sort megér, nem tőmondat]
Történet: [három sort megér, szintén nem tőmondat]
Hozzáállás: [ez trükkös lehet, itt arra célzok, mit gondol a szörnyekről, elég egy szóban is, hogy "oké" vagy "pfuj", ilyesmi]
Kinézet: [kérlek képet hozzatok]
Egyéb: [minden egyéb, amit szeretnél hozzáadni]

Asszem ennyi volna. Ha valaki ismeri a játékot, akkor virtuális pacsi! Egyébként pedig jó szórakozást!

( 600 megtekintés )

Szólj hozzá:

pont. 2019. 01. 05. 19:54  
Szeretem az Undertalet, várható leszek minimum egy emberrel.

cegelil201 2018. 11. 27. 17:27  
Rendben, bocsánat.

Juhászkutyi.
 
2018. 11. 25. 17:57  
cegelil201, kérlek kerüld a durva, nem ide illő tartalmú videók megosztását az oldalon, ahogy képek tekintetében is ügyelj arra, hogy ne szerepeljen rajtuk félmeztelenség és egyéb, felzaklató tartalom.

cegelil201 2018. 10. 30. 16:36  
*A pillanat, amikor rájössz, hogy még tartozol egy karakterrel...*

Juhászkutyi.
 
2018. 10. 28. 19:40  
cegelil201, kevesebb vastag betűt!/2018. 10. 09. 16:59/
Ellenőrizve!

Kriza 2018. 10. 27. 15:08  
Kicsit megkésett, de itt volna a negatívabb karakterem is:

Név: Scott Redway (a 2. nevét nem hangoztatja)
Kor: 18 éves
Nem: Fiú
Lélek: Vörös
Tulajdonság: Míg régen igaz volt rá az „amelyik kutya ugat, nem harap” mondás, ma már az ölni jelzőt is lehet használni tagadás nélkül. Addig robotol, amíg el nem éri a célját, ilyen szempontból, képes túlhajtani magát. Kétszer került emiatt kórházba. Véleményének igen csak nagy hangot ad. Nyíltan kifejezi, ha valami nem tetszik neki. Nem mások háta mögött piszmogós fajta, és ő ezt el is várná kölcsönösen másoktól. Rendkívül makacs jellemű. Nagyon ritkán ismeri be, hogy tévedett bármiben is, nem a stílusa a megalázkodás. Szavai néha jobban fájnak, mint egy ostorcsapás, de szervezkedni nem szervezkedik senki ellen. Nem olyan vérű. Hűségesnek igen csak hűséges hisz előbb halna meg, mint, hogy bármelyik társát a cserbenhagyja. Van neki egy jó oldala is, csak igyekszik a kötözködő álarc mögé rejteni, mert szerinte az érzelmesség gyengeség. Ő pedig nem gyenge. Vagyis soha még egyszer nem fog vele előfordulni. Még 14 éves volt, amikor családját elveszítette. Akkor fogadta meg, hogy soha nem fordulhat ilyen elő még egyszer. Ha maradt a múltadból egy tüske benned, azt a hozzád közelállókon töltöd ki a fájdalmad. Talán még ez is rá illik. Hisz elég hamar felkapja a vizet, de a harcban tisztán gondolkodik. A gyakorlatokban azonban inkább az improvizáció híve. De azért beismeri (ha mást nem is) egy jó terv mindig jól jöhet. Nehéz elképzelni, hogy a kezében fegyveren kívül más eszköz is megjelenjen, pedig hegedül egy ideje. Pontosabban kilenc éves korától apja tanításával. A rendszeres gyakorlás akkor marat abba, amikor a családi tragédia történt. Pontosabban a hegedű versenyén. Nem szereti a hangszert, csak akkor játszik rajta, ha ideges.
Történet: Teljesen normális élete volt 14-éves koráig, azaz pontosabban a hegedűversenyéig. Mint tudjuk semmi sem teljesen fekete vagy fehér. Szörnyek között is vannak jók és rosszak egyaránt. Scott csak a rosszat ismeri. A hegedű versenye közepén egy öt fős szörny banda ütötte fel a fejét, és konkrét vérengzésbe kezdett. Nos… aki szerencsés volt, az „megúszta”. Scott-ot konkrétan egy zongora mentette meg, de a családját, már nem mentette meg semmi. Magát hibáztatta, amiért képtelen volt tenni bármit is, és azt nem nézi, hogy akkor már rég halott lenne, ha azon a napon a saját feje után megy. Ő nem tudja, hogy valaki felbérelte a szörnyeket, csak azt, hogy mit tettek. Elég sokáig járt pszichiáterhez is emiatt, sőt még mai napig szed gyógyszereket. Nehéz még számára elfogadni ezt a „kettős” világot. Ha egyszer azonban megtudja az igazságot, talán… egyszer majd máshogy látja a dolgokat is. Most, hogy 18 éves egyedül él, és pultosként dolgozik a helyi vendéglátóban.
Hozzáállás: Egyenlőre gyűlöli a összeset. Csak a munkája révén nem ugrik rögtön nekik egy késsel.
Kinézet:

Bocsi hogy rövidke lett.

Kriza 2018. 10. 23. 15:43  
Nyehh... még lógok kettő karakterrel, hamarosan érkeznek. Szerintem az agresszív fiam még ma idetalál.

cegelil201 2018. 10. 23. 15:27  
Hi, mi a helyzet errefelé?

K. Ruby 2018. 10. 21. 22:40  
Lesso, rég láttalak : D Ezek szerint nem jössz? Kár.

Lesso 2018. 10. 21. 18:18  
lol, olyan szívesen jönnék, hiányzik a szerepezés.

Kriza 2018. 10. 16. 14:45  
Ne! Mi lett Eddie képével?
Megpróbálok egy másik url címeset megadni, meg akkor adok egy második képet is a biztonság kedvéért.

K. Ruby 2018. 10. 14. 13:15  
Neeem, nem azért mondtam. Nyugodtan hagyd így, még az is lehet, hogy jól kijönnek majd.

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat