Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

Biztonságban, Afrika, Szívében
Megosztás: f

Biztonságban, Afrika, Szívében

 Pár nappal később.
Noa és Bence továbbra is tanultak egymástól, de egyikük sem merte megemlíteni a néhány nappal ezelőtti eseményeket. Mindketten érezték, hogy a feszültséget ők ketten keltették, de igazából egyikük sem tudott parancsolni érzelmeinek. A férfi bár tudta jól teljes képtelenség, amit tesz, hiszen Polla a kedvese Magyarországon, de úgy látszik, mégsem táplál iránta olyan mély érzelmeket, mint gondolta. Egyetlen pillanat alatt elfeledte párját, csak Noára tudott gondolni, ő töltötte be minden gondolatát. Ilyet még soha senki iránt sem érzett, s úgy érezte, hogy ezek az érzelmek nem fognak elmúlni. Soha nem gondolta volna, hogy a mindent elsöprő szerelmet Afrikában találja meg, hiszen csupán egy kérésnek köszönheti, hogy itt lehet. Tisztelte édesapját, és örökké hálás volt, amiért csecsemőkorától kezdve gondját viselte, hiszen a gyászidő leteltével bárkit elvehetett volna, akit csak akart, ő azonban nem tette. Bence érezte, hogy édesapja nehezen tudta túltenni magát felesége elvesztésén. Öt éves lett, mikor papája összeházasodott Olíviával, akire édesanyjaként tekinthetett. Soha nem felejtette el a fiatalasszony szépségét, de szemének csillogása mérhetetlen bánatot árult el. Nem tudta mire vélni a mosoly mögött megbújó fájdalmat, mígnem egy este meglátott egy képet, melyen egy kisbaba volt látható. Mikor megkérdezte tőle, ki ez a kicsi apróság a képen elmondta, hogy az ő kislánya, Renáta, akit néhány hetes korában elvettek tőle. Kisfiúként, akkor nem érthette meg mit jelent elveszíteni egy gyermekét, de felnőttként már jobban meg tudta érteni a helyzetet. Milyen szörnyű lehetett mamájának abban az időben. Mennyire fájhatott neki, hogy miután elveszítette szeretett vőlegényét, utána gyermekét is elvette tőle a kegyetlen sors. Bizony elég mostohán és kegyetlenül bánt az élet vele, és mire boldogok lehetnének a sors még mindig el akarja tőle venni férjét. Remélte, hogy ezúttal minden rendben lesz a születendő kistestvérével és nem történik semmi baj. Ezen gondolkodott, miközben észre sem vette, hogy Noa kíváncsian figyeli őt, miközben Szürkével foglalkozott látszólag. Ahogy elnézte a lányt és kedvencét, majd így szólt:
- Annak idején nekem otthon kiskutyám volt. Te viszont szerencsés és egyben különleges helyzetben vagy, hiszen neked itt van az elefánt, aki szinte egész életedben melletted áll - szólt.
- Inkább lett volna kutyusom, mert akkor teljesen máshogy alakult volna az életem - sírta el magát.
- Noa, senki sem dicsekedhet azzal, hogy egész életében a dzsungel védelmet nyújtó otthonában nevelkedhetett. Talán éppen ezért szeretlek - vallotta be.
- Kérlek ilyet ne mondj. Polla otthon vár rád, hiszen ő a te kedvesed - válaszolta.
- Az utóbbi időben egyáltalán nem járt az eszemben - vetette ellene.
- Noa szóval ezek szerint mással töltöd az idődet? - kérdezte egy hang.
- Nagyapa te mit keresel itt? - kérdezett vissza.
- Éppen ezt kérdezhetném én is tőled. Otthon majd megbeszéljük a dolgokat - mondta, majd elindult hazafelé.
A lány pedig kelletlenül elköszönt és elindult nagyapja után Szürke hűségesen követte.

( 35 megtekintés )

Szólj hozzá:

Még nincs hozzászólás ebben a topicban.


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat