Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Stormy)

Wolf Evolution - jelentkezés
Megosztás: f

Wolf Evolution - jelentkezés

Történt: farkasok "kis" fantasyval keverve, különös kinézettel, viszont képesség nélkül. Na, de kezdjünk is bele. Először is egy kis termetű farkaskával kezdünk, avagy baby wolfal (bébi farkassal). Mint mindenki tudja ők is majd felnőnek és így lesz belőlük "adult volf" (felnőtt farkas). A felnőttek egy falkába verődnek, nincs se kisebb se nagyobb, se erőssebb, se gyengébb, mindenki egyenrangúan éli életét. Egyszer születet pár kölyök, de ők nagyobbak voltak, és különböztek szüleiktől. Így lett egy új faj a "King wolf" (király farkas). Nevének rangjához semmi köze, a többiek nevezték el így. Nekik hozzájuk hasonló kölykeik születtek és mindenki azt hitte ők, kettő faj fog békében élni. De nem. Egy új farkasfaj toppant be. Nagyobbak voltak, mint a többiek, de rögtön békét kötöttek és mindenki egy falkát alapított és így élnek. Egy nap a Wolfiern fajnak kölykeik születtek. Nagy kölykök voltak és mások, ezért a hat picit kidobták a szüleik és més falka nevelte. Mikor felnőttek megfoggatdák megölik a szüleiket. E hat farkas fajának Master wolf (mester farkas) lett a neve.

(A szerep ott kezdődne, hogy a Master wolfok azt tervezik, hogy megölik szüleik)

Szabályok:

-Ne veszekedj!
- Ne káromkodj!
- Ne lopd más kariját!
- NINCS OK NÉLKÜLI GYILKOLÁS!
- Lehet szerelem, de ne hozzunk létre új fajokat!
- Ha lehet saját magad készíts karit! (Kinézet)

Karakterlap:

Név: (bármi)
Kor: (0-tól 100-ig)
Nem: (kan v szuka)
Faj: (Adult wolf, King wolf, Wolfien vagy Master wolf. Új fajokat ne hozzatok létre!)
Tulajdonság: ( 3 sor, nuku tőmondat)
Történet: (nem kötelező! Ha írsz, ne legyem olyan, hogy brutális meggyilkolták a szüleit stb.!)
Kinézet: (leginkább ne deviantart, pinterest és egyéb oldalakról hozzatok képeket, hanem basek segítségével a saját fantáziáddal csinálj!)
Egyéb: (egyéb dolgok)

A fajokról:

Baby wolf: a legcukibbak, de mégis kihaltak. Miután mindenki felnőtt nem találtak egyet sem.
Adult wolf: sokan vannak, majdnem a legtöbben. Jellemzőik: középmeretűek, pár centivel nagyobbak a bébi fajtól. Madarakat, pockokat, egereket és más kicsi emlősöket vadásznak, mivel még kicsik a szarvashoz.
King wolf: egy normális farkas méretű faj. Szarvasokat, madarakat és más emlősöket vadászik. Jellemzőik: normális méret, megnyúlt szőr a pofa két oldalán.
Wolfien: eddig a második legnagyobb faj. Szarvasokra vadásznak, vagy madarakra. Jellemzőik: kb. 1 méteresek, megnyúlt szőrzetük van és kicsi lábaik.
Master wolf: legnagyobb faj és belőlük van eddig a legkevesebb. Jellemzőik: kb. 1 méter és 30 cm-sek. Hosszú bundájuk van.

Base-k: (vagy példák)

Adult-nak:

King-nek:

Wolfiern-nak és Master-nak:

Segítség: ha nem találsz megfeleő baset, megfogsz egy képet átrajzolod a wolf körvonalait, eltünteted a képet és kevded szerint kiszinezed, megcsinálod!

Remélem tetszik és sokan jöttök majd, hogy tudjunk egy jót szerepezni^^

( 429 megtekintés )

Szólj hozzá:

Láma lover 2018. 08. 07. 10:47  
Én mehetnék?úgy kell csinálni saját magadról,h kinyomtatod a képet,vagy mi?

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 25. 7:25  
kérlek

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 23. 19:36  
jöhetek

amulet
 
2018. 07. 19. 16:31  
*kisebb méretben:

amulet
 
2018. 07. 19. 16:25  
Én is várható vagyok^^
Tőlem csak egy karakter jön, a Master wolf kategóriába.
Ghostriana, szuka:

Gilleristh 2018. 07. 13. 11:17  
Mindkié elfogadva!^^
Tuti, valójában az Wolfiern :3

cegelil201 2018. 07. 12. 23:02  
Jó, hát a szerepben kétszer is úgy volt írva, de mindegy, lényeg, hogy ki lehet találni, hogy mire gondoltam, szerintem (:

tutifrutti 2018. 07. 12. 13:58  
Amúgy cegelil, az nem Wolfiern, hanem Wolfien^^
Név: Zexeos (Zack)
Kor: 3 év
Nem: Kan
Faj: Adult
Tulajdonságok: Akármennyire a legkisebb faj, Zexeos mindig próbál bizonyítani. Bizonyítani próbálja, hogy az Adult wolfok hiába kicsik, ugyanolyanok belülről, mint a nagyobb társaik. Persze hiába a kitüntetett vakmerősége, ha mindig bajba sodorja magát. Sokak szerint feltűnési viszketegsége van, mások szerint túl izgága, mások szerint a vesztébe fog egyszer rohanni. Ha Zack hallgatna rájuk, talán a szeménél ékeskedő seb sem lenne ma ott. Rátesz egy lapáttal a tripla pletykálkodásra, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol Blade-el, az oroszlánszívűvel, akivel együtt szoktak kalandozni... Akarom mondani, bajba keveredni. Ez a vakmerő farkas nem igen törődik mások véleményével, és akárcsak Blade, ő sem segítene az égvilágért sem másokon. Egy komoly, bizalmatlan farkas, hogyha a pletykákat a szemébe mondanák, vérontás lenne a vége, már nem mintha akárki is szívesen kimondaná előtte ezeket. Ha megtörténne, Blade, és Zack egyszerre támadnának a nagyszájú farkasra. Pletykatéma az is, hogy félig farkas, amit szintén nem szívelnek a többiek, bár ezt sem hangoztatják előtte, csak néha utalnak rá, ezeket Zack elengedi a füle mellett. Nem szeret hosszan magyarázni, azt sem szereti, ha mások hosszan magyaráznak, ilyenkor csak a lényegre válaszol, vagy éppen egy olyan dologra, amit a beszélgetőpartner a mondataiban lényegtelennek tartott. Utálja, ha mások önmagukat fényezik, felvágnak az erejükkel, azzal, hogy más farkasok félnek tőlük, azzal, hogy mennyire menők, ő azokkal a farkasokkal szeret lenni, akik tök normálisak, és figyelmen kívül hagyják a róla szóló pletykákat.
Történet: Egy kankutya, és egy farkasszuka ivadéka, egyedül jött a világra. A többit nem mondom el.
Kép:
Egyéb: Jobb szeménél egy karmolásnyom húzódik, ez a legősibb ellensége, Morodun, a medve műve. Ez a medve ölte meg a családját, ezt pedig hidegen meg akarja bosszulni neki. Persze már egyszer pórul járt, de azóta elnyerte Blade barátságát, bár ebbe jobb, ha beleássuk magunkat. Zexeos valójában csak eszközként használja Blade-t, hogy segítsen neki legyőzni Morodunt, és ezt más farkasok is tudják, csak nem merik közölni Blade-el.

cegelil201 2018. 07. 11. 18:48  
Név: Lyntrix
Kor: 2 éves
Nem: szuka
Faj: Wolfiern
Tulajdonság: Hmm... Lyntrix egy elég érdekes jellem, gyakran ő maga sem tud kiigazodni saját magán, de az esetek többségében csendben meghúzza magát, a többiektől távol. Kicsit szégyenlős bal szemét illetően, de el jön majd az ideje, mikor talán elfogadja, hogy nem tud mit tenni ellene. Nem szokása nyafogni, panaszkodni, megelégszik azzal, amije van, szemét leszámítva. Kissé zárkózott, és gyakori, hogy csak egymagában elmegy mászkálni. Mások jelenléte esetlegesen feszélyezheti, vagy szorongást válthat ki nála. Érzelmei, és szinte gondolatai is pofijára vannak írva, így nem túlzás az, ha azt mondom, hogy egy nyitott könyv, mindenki számára.
Történet: Szülei elpusztultak, még kiskorában egy betegségben, így testvéreivel nem volt lehetősége játszani, egyedül megmaradt kölyök volt. Clover családja fogadta, be így vele nőtt fel, bár van köztük némi méretbeli különbség, de ő a mai napig Clover édes kis húga.
Kinézet:
Egyéb: Nem mondok semmit. ˇ^ˇ

Név: Lord
Kor: 4 éves
Nem: kan
Faj: Wolfiern
Tulajdonság: Lord egy kissé morgós kan, aki nem szereti, ha mindenféle értelmetlen dologgal zaklatják. A mosolygás, vagy egyáltalán a jókedv legkisebb jelét is észrevenni rajta, csak ünnepekkor lehet. Nem egy mézes-mázas élőlény, mint az már észrevehettétek a leírás alapján. Ha mosolyog, akkor attól rendszerint kiráz a hideg, és ezen exkluzív jelenség valószínűleg lesz az utolsó, amit életedben látsz. Igazából, ami egyedül mosolygásra tudja késztetni, az az, ha mások szenvedését láthatja. Ezért is szokása a többiekhez közel, de nem túl közel feküdni, hogy csendben figyelhesse az eseményeket.
Történet: TOP SECRET!
Kinézet:
Egyéb: Nothing.

Név: Tirird
Kor: 1 éves
Nem: szuka
Faj: Wolfiern
Tulajdonság: Tirird egy kedves, és még kissé szeleburdi kan, akinek a gonoszkodás nem gyengesége. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel ezt csinálja, de nem ritka eset, hogy bosszút áll azokon, akik vétettek ellene, vagy valakije ellen. Ez ne kell, hogy feltétlen tud is róla az illető, mivel elég, ha a dolog csak Tirird bonyolult elméjében annak minősül.
Történet: Nem mondom el -^-
Kinézet:
Egyéb: Nichts.

Név: Clover
Kor: 4 éves
Nem: szuka
Faj: King
Tulajdonság: Clover egy nagyon kedves, és nyugodt szuka, aki mindig készen áll arra, hogy másoknak segítsen. Nehéz felingerelni, mondhatni idegesítően nyugodt, és vidám, valamint pozitív természet. Általában mosolyog, így elég ritkán látni a komor arcát. Persze, neki sincs boldogsághormonból a szíve, így ő is szokott szomorú lenni, és bár nem fél kimondani érzelmeit, minden negatív érzelmét igyekszik a vidám maszk mögé rejteni. Ugyan nagyon barátságos, és mindenki egy tündéri élőlénynek gondolja, de megvan ám a maga sötét oldala, amit ugyan nem gyakran lehet látni, de olykor.olykor előfordul, hogy észre lehet venni, ha valaki szemfüles.
Történet: Semmi különös.
Kinézet:
Egyéb: Nem, nincs.

Gilleristh 2018. 07. 11. 18:19  
Szépek *w*
Am, mindenkit várok, közben az én karijaim is készülnek^^

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat