Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Stormy)

In the cave
Megosztás: f

In the cave

Eltelhettek órák, percek, de még mindig csak sétáltam. Lihegve lépegettem, már alig volt bennem erő és már a kalandvágy is elszállt. Szomjas és éhes voltam, de már messze voltam a területtől és kitudja hol voltam. Kissé megbántam amit tettem, de még mindig hiányzott Ayo. Nem tehettem mást, csak mentem, mentem és mentem. Fejemet lehajtva megálltam, majd hirtelen elestem, nyelvem a porban pihent. Szemeim egyre jobban lecsukódtak, majd minden elsötétedett. Gyorsan fel is keltem és Ayo-val találtam szemben magam. Boldogan szaladtam felé, de mikor elé értem, mondhatni átmentem rajta. A kan lassan elindult és egyre távolabb ment. Utána futottam, de akkor egy hatalmas Napsütés megállított. Köhögve kinyitottam a fejem, mivel valami nedveset éreztem meg fejemen és egész számban. Lassan felfeküdtem, és lenyaltam a vizet magamról, bár mindenem csupa víz volt. Egy tó mellett pihentem, valami titokzatos féle helyen, ahol még sosem jártam. Mintha egy barlangban lennék, kőfalak vettek körül, rajtuk néhány hosszúkás zöld növény és a talaj is abból az anyagból volt. Az idő sem volt túl meleg, de hideg sem, pont kellemes. Nagyon jó körülményekbe kerültem, bárki is hozott ide. Vagyis, mi? Valaki ide elvonszolt engem, megtalált, vette a fáradságot és megkönyörült nekem. Meg kell köszönnöm. Felálltam, majd lassan sántikálva elindultam egy kisebb fény forrás felé, de a tó másik felén volt, ezért a parton sétáltam. Mikor odaértem, kimentem egy kisebb lyukon, amibe pont belefértem. Fehér bundám kissé koszos lett, de nem baj. Mikor kiértem megráztam bundám, majd egy nagyot ásítva keresni kezdtem. Nem tudtam, hogy ki mentett meg, de márcsak nem hat kutya lesz itt. Először jobbra indultam, kissé nehézkesen lépkedve a sok bokor miatt amik körülvették a barlangot. A fák is nehezítették dolgom. Mikor megkerültem az egészet a helyiség bejáratánál megláttam egy fekete, barna mintás, hosszab fülű és bundás kant, aki épp egy csontot rágott hátsó fogaival. A csontot két mellső mancsával tartotta meg, majd mikor észrevett abbahagyta a rágást és unott arccal rámnézett.
- Felébredtél? - kérdezte felsóhajtva, közben nem nagyon szivárgott benne a kedvesség és boldogság. Én sem tudtam mosolyt húzni a számra, de próbálkoztam.
- Igen - bólintottam, mire felállt és előrébb sétált, közben hátsó lábával elrúgta a csontot. - Mi a neved? - kérdeztem a kantól, közben mosolyogva biztattam a válaszadásra.
- Hunter - válaszolt szűkszavúan, de hangja mostmár kedvesebb volt. - De, akkor mond meg te is, hogy hogy hívnak - mondta, mire megcsóváltam farkamat.
- Paw vagyok! - mondtam bátrabban, mire Hunter megforgatta szemeit.
- Éhes vagy? - kérdezte, mire elgondolkoztam. Ha azt mondom "igen", vagy nekem kellene vadásznom, vagy ő vadászik, de ha "nem" akkor... talán azt mondaná, hogy menjek el.
-, Igen - bólintottam mélyen, mire mellém lépkedett, majd mögöttem megállt.
- Akkor megyünk vadászni, a préda meg közös lesz - mondta kihúzva magát, mire kissék csalódottan fordultam meg. Mancsom alatt megreccsent néhány ág, amik a fákról eshettek le. Nos, itt eléggé sűrű az erdő, nem tudom, hogy hogy fogunk vadászni.
- Rendben. Vadászunk nyulat? - kérdeztem vágyakozva, mire rábólintott én meg izgatottan ugrándozni kezdtem a kan körül. Futásnak eredt, én meg utána mentem, kicsit lemaradva mögötte. A levegőben finom illatok keveredtek, de hirtelen valami furát éreztem meg.
- Hunter... - mondtam egy nagyot nyelve, kissé félénken.
- Hm? - kérdezte a kan, de hátra sem nézett, ment tovább.
- Te is érzed? - kérdeztem, mire beleszagolt a levegőbe és hirtelen lefékezett, de én erre nem voltam képes és nekimentem. A kan elesett én meg rá, de gyorsan le is másztam róla. Morcosan kelt fel, én kicsit elszégyelve magam hátracsaptam füleim és leültem.
- Maradj csendben... most vissza kell mennünk - suttogta, majd elkezdett hátrálni. Engedelmesen csináltam azt amit mondott, de hirtelen tappancsom alatt valami megreccsent. Erre a hangra lépteket hallottunk meg, mire összenéztünk és az ellentétes irányba elkezdtünk szaladni.

Remélem tetszett!^^ Kritikákat, véleményeket még mindig szívesen fogadok! További szép napot, Paw legyen veletek!:3

( 98 megtekintés )

Szólj hozzá:

  - megszűnt felhasználó - 2018. 07. 06. 20:24  
Nagyon tecc várom a kövi részt

Juhászkutyi.
 
2018. 07. 05. 12:28  
London Girl ^^, káromkodásért csak akkor kell szólni, ha több van egy üzenetben, mint három!
likomil, ne generálj vitát, ha negatív véleményed van, azt is próbáld meg kulturáltan kifejezni!

London Girl ^^
 
2018. 07. 04. 17:58  
Nekem tetszik csak ahogy mások is említették zavaros volt még nagyon gyorsan történt minden ezért nehéz volt követni
Várom a következő részt

karácsonyok
 
2018. 06. 30. 15:03  
Fúró hát nekem ez napon tetszik

Gilleristh 2018. 06. 30. 10:28  
Ruby, Amulet, köszönöm mindkettőtöknek^^ a következő részre próbálom kijavítani :3

amulet
 
2018. 06. 30. 10:25  
Na, továbbra is tetszik a történeted<3
Bár Ruby-val is egyet értek, az eleje nekem is egy kicsit zavaros volt, de attól független, utána le tudtam venni a lényeget. Egy kis leírást dobhattál volna még bele. Folytasd!^^

K. Ruby 2018. 06. 30. 9:43  
Az első fele elég kusza volt, annyira nem tudtam, mi történt. Egy kis részletezés nem ártott volna, de összességében nem rossz ^^


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat