Újság >> Történetek / Sorozatok

(ellenőrizte: Ashley1998)

In the cave
Megosztás: f

In the cave

Pár percig csak néma csend uralkodott, közben Amber hol a kanra, hol rám nézett. Az idegességtől és félelemtől kicsit kaparni kezdtem a száraz földet, amítől mancsom kicsit koszos lett.
- Paw - szólított meg hirtelen a kan, mire felkaptam fejem és nagy szemekkel néztem mindent eláruló szempárjait. - Mostantól én vagyok az apukád - mondtam egy pimasz mosollyal arcán, majd felemelte mancsát, hogy tudja megsimogatni buksim, de elkaptam fejem és meghátráltam. Mérges és csalódott lettem, de közben felmerült bennem a kérdés: hol van Ayo?
- Honnan tudod a nevem?! - kérdezem, összeráncolva szemöldököm. Amber megint csak a random nevetésével jött, majd a kan nyakához bújt, fejét betemette a dús bunda.
- Ő itt Demon. És meséltem már rólad neki - mondta végül a szuka, közben kék szemeivel rámnézett. Demon? A neve sem szimpatikus... sőt ijesztő. Szememből kicsordul néhány könnycsepp, amik a földre, valamennyi a mancsomra pottyant. Szipogva egyre jobban hátráltam, közben a párt néztem, akik úgy tettek, mintha nem is tudnák, hogy itt vagyok. Futásnak eredtem, majd beleugrottam a növények közé, majd sírva átvészeltem magam rajta. A barlang közepén lefeküdtem és orrom mellső mancsaim alá túrtam. Nem értettem... semmit. Csalódott voltam, bár mindig is utáltam Amber-t, de most úgy érzem, hogy ő sem szeret és rosszat akar nekem. És, az a kan... ugyan olyan, mint az a szuka. Még a neve is ijesztő és mi lehet a viselkedésével? És Ayo is hiányzott. Ő volt az egyetlen, aki szerett engem és ő volt a nevelőapám. Volt...
Lépteket hallottam meg nem messze és beszédet mellé. Felkaptam fejem, de nem láttam senkit, csak Amber és Demon alakját a barlang előtt. Lábaim vizesek lettek a sok könnytől. Megnyalogattam őket, de közben egyre több könny hullott rá. Feladtam a nyalogatást és összekuporodtam olyan kicsire, amilyenre csak tudtam. Fáztam, pedig kint tombolt a nyár. A szívem mélyen nagyon fura érzések keveredtek, amik még soha.
- El kéne mennem... - suttogtam magamban, majd összeszorítottam szemeim. - De hogyan? - emeltem fel fejem, amiről lecsöpögtek az utolsó könnycseppek. Lassan felálltam, erőt véve magamon. Lábaim kissé fájtak, de ez csak átmeneti volt. Mint egy ügynök, lassú, csendes léptekkel sétáltam át a növényzeten és körülnéztem. Amber és Demon eltűntek, szóval szabad volt a terep. Nem nagyon érdekelt, hogy hol vannak, csakis az, amit kitűztem magamnak. Kiugrottam a barlangból, majd megráztam vékony rétegű bundám és beleszimatoltam a friss levegőbe.
- Akkor menjünk... jobbra - mondtam, ismét magamnak, mostmár derültebb hangulatban és bátrabban. Ahogy mondtam, elindultam abba az irányba, de először csak lassú léptekkel nehogy észrevegyenek, majd mikor elhagytam a területet gyorsabbra váltottam.
- Most megtalállak Ayo! - kiáltottam bátran és kalandosan, de hangomba egy kis vágy is keveredett.


Remélem tetszett!^^ Kicsit unalmasabb részt hoztam nektek, de azért remélem tetszett^^ véleményeket még mindig szívesen fogadok!

( 98 megtekintés )

Szólj hozzá:

K. Ruby 2018. 06. 29. 9:32  
Hmm... érdekesnek tűnik, folytatást várok!

London Girl ^^
 
2018. 06. 27. 19:51  
Tetszik akár csak az előző rész
Remélem hamar folytatod.

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 25. 13:34  
Tuti, oké köszi >< legalább van egy "szellemolvasóm" :3 xD

♡~London~♡ 2018. 06. 25. 12:17  
Ja, okes^^ Amúgy olvasom, csak nem bírom mostanában megfogalmazni magam, ezért csendben maradok:3
Azért adtam egy öt pontot xd

  - megszűnt felhasználó - 2018. 06. 24. 21:54  
Köszönöm szépen mindenkinek, igyekszem^^
Tuti, In. Az On-t a klubbnál írtam, de csak utána jöttem rá, hogy megint összekevertem ><

♡~London~♡ 2018. 06. 24. 21:23  
Most In the cave, vagy On the cave?

amulet
 
2018. 06. 24. 20:43  
Titkos ügynök Paw akcióban xD
Attól független, hogy ez a rész kicsit izgalommentesebb volt mint az első, nekem bejött, tetszik a leírás^^
Egy mondatot találtam, amiben szóismétlés volt, de azon kívül semmit. Folytatást követelek:3

karácsonyok
 
2018. 06. 24. 20:29  
De vártam^^ egy random fellépés volt és elnyomták a gombot de nem bántam meg<3folytasd hamar


 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat