Újság >> Szerepjáték

(ellenőrizte: Juhászkutyi.)

Husky nélkül nincs élet  ~ Jelentkezés~
Megosztás: f

Husky nélkül nincs élet  ~ Jelentkezés~

Sziasztok amint láthatjátok  ez egy Husky sze.... hagyuk nem vagyok bolondok kitaláljátok mire gondoltam.Szóval 3 próbálom meg és már kopasztom a hajam meg amit ilyenkor szoktam.Szóval jöjjön egy történet de előtte pár szabály amit  kérlek  olvassátok el  mert nem szeretem ha harag van valakivel vagy valakikkel .

Szabályok:

~ Alap szabályok ( ha nem tudod olvasd el a súgóban)

~ Nincs - leg és társai

~  Ha probléma történne kérlek levélben intézétek

Történet:
Van egy hely a földön ahol a legnagyobb a békesség és a nyugalom. Itt az emberek úgy élnek mint egy mennyei helyen ahol nincs rablás , lopás és főképen olyanok akik bátran megmondják  a magukét. Ez a hely  Die Insel des Friedens más néven  Béke szigete .  Itt sok az a hely ahol nincs beton , vagy autó  itt inkább még a régimódi lovasszekér  vagy a szántást inkább ökörel végzik. Persze a házakban van áram és modern konyhákkal  , modern fűrdők , és Wifi is van ezen a helyen. Nagyon sok ember szeret délutánonként a nagy Fűzfa alá lefeküdni és piknikezni . A folyók tiszták és a hatalmas tó a város szívében található ahol nyáronként fürdenek az emberek  és jókat múlatnak. Na de ők is elégé agreszivak ha megláttnak olyan ebe aki nem Husky vagy annak keveréke akkor szólnak bátran rá hogy tűnjön innen.

karilap:
Név: német angol magyar
nem: kan, szuka
kor: újszülöttöl  13 ig
tulajdonság: 3 sor
történet: nem kötelző
Karim:
Aleska szuka: hozzátok a párját
Coffe kan:
Rose szuka Aleska kölyke:
Zéró kan Aleska kölyke:
Uno kan Aleska kölyke:
Azúr kan:
Blue kan:
Rex kan :
Hanna szuka:
Maja szuka:
Dragon kan:
Azura szuka:
vadon kan:
Levendula szuka:
Toboz kan

( 204 megtekintés )

Szólj hozzá:

Pawwy 2018. 05. 19. 10:19  
Ma LEHET megírom valaki lapját, de nem hiszem, hogy lesz rá időm, mert tanulnom kell és estefelé megyünk ki a faluba réteshúzófesztiválra^^

lulilla009 2018. 05. 18. 21:08  
Najo, mégsem jövök, mivel a történet lényegét nem nagyon értettem.

lulilla009 2018. 05. 17. 19:49  
TALÁN jön Amethyst, de nem biztos, hogy jövök... husky keverék

karácsonyok
 
2018. 05. 17. 16:49  
sziasztok mától lehet szerepezni és a lapokat hozni

karácsonyok
 
2018. 05. 16. 18:35  
Név: Aleska
kor: 3 és fél év
nem : szuka
Tulajdonság: Aleska egy igen játékos ugyan akkor bohó kos  néha bolondos szuka. Imádja a kölyköket és nagyon szeret velük játszani. Kedves mindenkivel és nagyon szereti testvérét Vadont is. A legnagyobb időtöltése hogy saját kölykeivel játszik és néha úszik.Gazdái nagyon szeretik  főleg  azért mert 4 gyerekükkel is el tud lenni.
Történet:
Aleska nem átlagos célból született . Szülei filmekben szerepeltek és elégé híresek voltak.Vadon az öccse  nehezen viselte azt hogy szüleik  állandóan  a film vásznon vannak és sohasem voltak velük . Kettő évig  éltek szüleik el mert gazdáik nem találtak azt a fényt a csillagot hogy a film vásznon megjelenhessenek . Ekkor szív baj nélkül az utcára dobták a két fiatal kutyát. Semmit sem értetek és elkezdtek futni új helyet , lakást keresni. Több napig vándoroltak futottak az utakon utcákon . Több helyen próbálkoztak sikertelenül. Egyik nap egy erdős résznél egy kiránduló pár talált rájuk akik a kirándulást abbahagyva azonnal  elvitték  őket . Nem hagyták magukra hanem a saját  otthonukba vitték az ebeket. Aleska és öccse Vadon nem maradtak egyedűl sőt Aleska itt ismerte meg párját is.
kinézet:

karácsonyok
 
2018. 05. 16. 15:19  
elfogadva

Pawwy 2018. 05. 16. 15:12  
Név: Snow
Nem: szuka
Kor: 3 éves
Fajta: fehér husky
Tulajdonság:  egy igazán megfontolt, komoly, harcias szuka. Semmit sem lehet vele elhitetni, először gondolkodik, aztán vágja rá, hogy "nem" vagy "nem igaz". Eléggé komoly, minden parancsot, vezényszót komolyan vesz, legyen akár gyilkolásról is szó. Nos, igen, nem egy vajszívű szuka, könnyen megöl bárkit, és mindig először a harchoz folyamodik. Egy kis kedvesség és szerethetőség is van benne, bár ehhez, hogy ezt valaki megtalálja, jól meg kell vele ismerkednie. De, magához nem enged oda mindenkit, ha kell elsétál, csöndben marad, vagy simán felpofozza az illetőt. A társaságot kerüli, nem egy társalgó lény, leginkább modora miatt is kerülik. El van barátok nélkül is, bár egy-egy személy mindig jól jön az életben. Igazán hiperaktív, mint akit szánhúzásra terveztek, de mégis szabad kutya. Gyorsan elfut bárki elől, de ezt az energiáját sem használja olyan sokszor, esetleg csatákban, verekedésekben. Bunkó és káromkodós is szokott lenni, bár ez a környezetben lévő személyektől függ.
Történet: Snow egy telep lakója volt, már kölyök korában is. Egy kan mentette ki őt, aki mindenre megtanította, még vadászni is. Mikor elszöktek, a kan sajna életét vesztette, de a kis szukának muszáj volt tovább állnia. Egy család kezdte el gondozni, de két éves korában onnan is elszökött, mivel nem nagyon szerette az emberi társaságot. Egyszer majdnem megölte az egyik gyermeküket, ezért elvileg valami áll e háta mögött is.
Kinézet: hófehér bundája van, nózija és tappancsai rózsaszínek. Szemei világoskékek
Egyéb: régen egy nyakörve is volt, de elszakította és megszabadult tőle

karácsonyok
 
2018. 05. 15. 18:56  
ja Annie a fehér pólós mellette az ikertesója van Isabell

karácsonyok
 
2018. 05. 15. 18:50  
Név: Hanna
kor: 3 éves
nem: szuka
Tulajdonság: Hanna igen bunkó és mogorva szuka. Nem bírja a szukákat csak Azurát.  Néha össze kap bárkivel de kerüli a társaságot. Gazdáival igen kedves mert nem szeretné ha eldobnák . Utálja a madarakat de imád a tó környékén sétálni sőt ha senki nincs ott képes végigszaladni benne.
Történet:
Hanna  Azúr , Toboz , és Dragon húgija.  Nem négyen vannak csak ők a legidősebbek . Hannáék Magyarországról származnak egy Sváb  származású család kutyája volt. Az anyukája Husky volt de apukájáról annyit tudott hogy ő is Husky csak néha azt mondták hogy keverék. ' éves korukban a interneten árulták őket és 3 héttel később  egy nagyon kedves nő jött a négy kölyök ért . Ő nem akármilyen  ember volt hanem harci kutya kiképző . Négy hónapig  tartót számukra a harc mert már nem bírták. Később elszöktek de szenvedésük itt sem ért véget . Sintér telepre kerültek és ott szembenéztek a halállal de gazdájuk Annie akkor rohant be azon a bizonyos ajtón és megmentette min a 4 kutyust . Ekkor kerültek ide és most itt élnek boldogan.
Kinézet:
Annie :
Egyéb:Titokban szerelmes Pain - ba

1. oldal Következő

 
  KutyaTanya  · Copyright © 2007-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat